81

Севдо

преди 11 години

Имаше един стар виц: Бай Тошо седнал и се чуди как да оправи държавата и му подсказали да нападнем Америка, тя щяла да отвърне и да сме станали 51 техен щат. А Бай Тошо се зачудил:Ами ако пък ние ги победим, как ще се оправяме и с тях тогава ... Та Ким-чо човека сега е на първата част от вица, явно това е идеята :)

80

Някой си

преди 11 години

Моля ви се не се връзвайте на такива циркове от типа на цирк "Буш". Всичко е нагласено. Всичко се повтаря с ситуацията днес от преди 100 години преди ПСВ, тогава потърна Титаник и след 14 месеца започна войната, а сега потъна Коста Конкордия и се сещайте. Но за истината четете този сайт, там всичко пише за тези "войни".diagnosa.net/category/diagnosite-mi

79

Анонимен

преди 11 години

Къв пръст бе, те искат американците да спрат военните учения до тяхната територия. Не е много нали ?

78

kokomok

преди 11 години

май са са почнали .........оня разписал

77

kokomok

преди 11 години

айде , да изчакаме ..........тя се е почнала ........ще видим

76

Анонимен

преди 11 години

ДО 85:ДА ДЕ ЗАТОВА ЩЕ СИ ВЗЕМА КОРЕЙКАТА В БЪЛГАРИЯ ДА Е НА СИГУРНО МЯСТО!!!

75

RAD

преди 11 години

Северна Корея не може да си оправи сметките със собствения народ,тръгнали да оправят "сметки" със САЩ. Само за информация:Средна раб.заплата в Северна Корея: 47 долара на месецБВП на човек от населението = 1800 долара на година! Значи за цяла година 1 човек в Корея произвежда стоки и услуги на стойност 1 много ниска месечна заплата където и да е в Европа!Че САЩ имат неприятна външна политика е ясно, но защо трябва да радваме на един тираничен режим,размахващ пръст на целия свят.

74

?

преди 11 години

Северна Корея правеше опити с ракета , на принципа изтрелваните в космоса . След изтрелването , част от ракетата се отделя - с още по голяма скорост и след летене , отново се отделя друга част- която продължава ... Американски военни коментираха , че биха прихванали 50 % от такива ракети ,за това се разшумяха да се спрат такива опити !

73

Анонимен

преди 11 години

Тези корейци вече започнаха да стават смешни с малоумието си.Какво си мислят, че ще направят? Най-много да изтребят половин Азия заради глупостите си. Що за победа ще да е това?

72

Анонимен

преди 11 години

ДО 78:Е ДА АМА АКО ИСКАШ И ТВОИТЕ МОГА ДА ГИ НАПРАВЯ ТАКИВА КАТО ТИ ИЗГЪРМЯ 2-3 УДАРЯ В ТИКВАТА ХАХАХАХА

71

kokomok

преди 11 години

май няма да има ръкопашни войни вече.............останаха в миналото само с натискане на копчета !!!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 11 години

Ниц, де!

69

fripp

преди 11 години

Ба ши уреди, друг път. Навремето ги спасиха руските пилоти и китайските пехотинци, *** тоя път май само ши им гледат сеира. Макар че, според мене, всичко туй е празна работа. Или пък е няква мноо сложна комбинация между големите, за да са оправдаят едните, че няма ракети за Европа щото им трябват в Аляска. Много сенчеста история.

68

Анонимен

преди 11 години

33. На тия от Южна Корея , как им направи очите , да не са дръпнати !

67

Свободата

преди 11 години

е на върха на меча! Американците са долни ламтящи гадини, но тия от севера са допотопни комуноиди! Само жалко за народа на КНДР и начина по който е каран да живее...

66

Анонимен

преди 11 години

Да не се стига дотам, тия като ги заредят и ще ги изстрелят. В момента Южнокорейската икономика търпи загуби.

65

NKK

преди 11 години

До НССИ какви разходи са направили покрай Северна Корея? Нула.

64

kokomok

преди 11 години

така се правят разходи ......легално

63

НСС

преди 11 години

Ама kokomok, нали това се опитвам да обясня, на САЩ е изгодно да има напрежение с Корея. Ако я няма нея, трябва да търсят друг враг, който да кара Конгреса да разрешава военните разходи!Дори ще пазят корейския лидер САЩ, защото им е ценен!

62

kokomok

преди 11 години

що не вземат да направят полети около русия , или китай .......а?нещо маи не могат там да си мерят оназ работа с тях маи ...........а?с по слабите .........с ракети от 50 година .нека да ги видим там , да прелитат , над русия нелегално ....малиййййййй руснаците ще им разцепят газ.... да да ....що не пробат а?пак казвам .нека оня психясал *** да го застрелят с снайпер и да се освободи народа от него ,после им пращаме нащи политици .....за ко им тряба война нашите ще ги фалират за 0 време