654

Анонимен

преди 11 години

ЛЪЖА КАКТО ВСИЧКО НАПРАВЕНО И СЪТВОРЕНО ОТ ГРОБ !!!!!!!!!!!!!!! 30% Б.Б ще вземе ама в Зимбабве не тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

653

Коко

преди 11 години

ГЕРБ не води, водят болните им мозъци.

652

Анонимен

преди 11 години

Тази Радева винаги му е лапала на Б.Б. к..ра и то без да се крие, сега и некой лев е прицункала освен к..ра и ги пише каквито си ги иска, ама народа не е *** и на 12 май ще им лъснат лъжливите проучвания!

651

Анонимен

преди 11 години

Кольо Колев от "Медиана" нападна колежката си Мира Радева, която призна, че тя е правила изследванията по поръчка от чужбина. Винаги съм се чудел защо устата на тази Мира Радева мирише на лайNа, сега разбрах, че е поради това, че не спира 4 години да лиже гъса на Боко тиквата и смръдливата му партия! Ама после си мисля, че кинтите на Боко дето ги *** Мирка пък не миришат на лайNa, пък и те да миришат все пак са си кинти!

650

nilesev

преди 11 години

Абе червенотиквеничета, преди няколко дена вашите социолози Кънчо Кънчев ,Андрей Райчев и третия *** Кънчо Стойчев се тюхкаха след тяхното червено проучване, как може популярноста на ГЕРБ да расте и червени от ярост обясняваха какви "***" са българите и лъжеха за свое успокоение, че преднината е само 2-3%, Тогава мълчахте гузно. Но сега когато истината лъсна пропикахте газ.

649

Анонимен

преди 11 години

пост 778 не се отнася за Хан Крум чиито схващания поддържам и адмирирам, а за един псуващ комунист на когото изтриха постинга.

648

Анонимен

преди 11 години

Време е за богат урожай на социолозите - стъкмисти . Трябва да се забранят с закон !

647

до 776

преди 11 години

Другарю комунист, ако беше прочел по внимателно първото изречение на пост 769 щеше да разбереш за какво става въпрос. Но някак сте по добри в псувните и затова се хващате веднага за тях. Поради тази причина БСП отблъсква мощно избирателите от себе си.

646

Истината

преди 11 години

Много хора казват при тези анкети че ще гласуват за БСП с цел да покажат на ГЕРБ че трябва да правят повече. Но на изборите не знам кой мислещ ще гласува за БСП.

645

Хан Крум

преди 11 години

Ами нормално - искаме да ни управлява мъж и българин а не украинско еврейска мека китка, турски разбойник, и мадридски крадец или *** Пръмова.видяхме какви руски *** са ***. Заради Белене и шистовия газ направиха революция. Не желаят да се пуснат от руската хранилка. Ако не успят на тези избори ще трябва да връщат много парички на руските другари а пък комунист не обича да връща, пък руските другари не държат живи длъжници дълго време. За това съсела е толкова нервен.

644

не е чудно

преди 11 години

Това се е реалното състояние в страната.......Народа оцени жеста на Бойко Борисов .

643

до 771

преди 11 години

Мойто момче, ние сме мизерниците на Европа поне от 60 години насам. Дълбоко се лъжеш че по времето на Тодор Живков сме били на някакви европейски висоти, пак си бяхме на същото място където сме сега. Само според приказките на социалистите сме били някаква европейска сила която е била едва ли не пример за Европа и света. В един виц отпреди 40 години се казваше: "Другарю партиен секретар хайде да не изпреварваме американците, щото ще ни видят съдрания зaдник"

642

112

преди 11 години

Платените слуги Андрей Райчев и Кольо Колев си намериха майстора.Години наред каканижеха мантри в полза на БСП.Обпъчваха народа с нагласени социологически прогнози.Не че някой им вярваше но те си взимаха своето от Станишев и Гоце.Отсега нататък само чужди агенции трябва да дават прогнозни резултати.А тия двамата и други *** да си скъсат дипломите и да върнат стотиците хиляди на господарите си.

641

да бе, да

преди 11 години

в момента в Русе има предаване на живо от ТВ7, гледайте как бяха освиркани ГЕРБ и Куневанарода се събуди и никой не може повече да го държи " под упойка"

640

Анонимен

преди 11 години

"ГЕРБ води двойно на БСП, шокираха "тайни" изследвания."Разбрахме кой води "двойно" на БСП. Този който "води" се нарича Мира Радева. Утре Юлий Павлов ще оповести негово проучване където ГЕРБ ще води на БСП не двойно , а тройно. Ако питате Риза Цветанкова тя ще каже че ГЕРБ води петорно.....Тези простакеши и простаци не бива да забравят, че само преди един месец изгонихме ГЕРБ от властта за това, че срина държавата, опростачи ни, и станахме мизерниците на Европа, и не само.

639

Коко

преди 11 години

Кой вярва на лъжливата *** Мира Радева? Никой освен ГЕРБ

638

Анонимен

преди 11 години

БСП отвратиха много хора със подклаждането и продължаването на бунтовете след оставката на Борисов. Всички нормални избиратели разбраха, че от тази партия не може да се очаква сериозно и добронамерено отношение към обикновените хора. Социалистите вместо да се обърнат с лице към проблемите на обикновените хора станаха кукловоди на шайка *** по улиците на България. Лично аз не вярвах че БСП ще паднат на такова ниско ниво, да станат водачи на ***.

637

Анонимен

преди 11 години

БСП не искат да признаят безспорната истина, че са много по големи *** от ГЕРБ и затова те не могат да бъдат алтернатива на гербаджиите. Чакам 12 май за да видя увесения нос на Станишев на пресконференцията след изборите, вероятно ще бъде 3-тия по ред на пресконференцията.

636

Анонимен

преди 11 години

абе всички само пишете и много знаете.А колко от вас ще отидат до урните на 12 май, а? мързеливици такива....

635

избирател

преди 11 години

Истината е,че ББ ще направи всичко възможно да спечели и да се хвали,че ги е бил.Не понасям аТтяна Дончева,но тя беше права като каза,че мутрите няма лесно да дадат властта.Дано българите най-накрая покажат,че няма къса памет.Да съсипеш д-вата и да искаш отново властта е повече от наглост.