14

Анонимен

преди 11 години

Танче, защо се занимаваш още с *** от БСП ! Остави ги, народа ще ги изрита !

13

pimpalicious

преди 11 години

Поредната кирлива риза, изкарана на яве! Колко ли има още гербаджии, които са се нагушили с парички под опеката на падара им Боко Тиквата! Но вие продължавайте да ги защитавате и ще има да им гледаме изгъзиците още 4 години!

12

Анонимен

преди 11 години

Татяна Дончева да не забравя как заради нея оправдаха сутеньора Ванко 1, чрез инициираната от нея поправка в наказателния кодекс!Само не се разбра дали пишман-рапърът написа песента, която й беше обещал, за блгодарност...

11

hehe

преди 11 години

До nie pomnimПоправката Ванко 1 е поправка от 2006 г. на 40 Народно събрание в Наказателния кодекс на България, с която наказанието за склоняване към проституция в някои случаи значително се намалява. След като е приета, поправката е наречена неформално Ванко 1, тъй като заради нея е пуснат от затвора осъденият на втора инстанция на 12 години рапър Иван Главчев - Ванко 1, след като е излежал само 3 години от присъдата си. Според някои обвинения поправката е направена именно заради него.

10

nie pomnim

преди 11 години

До nie pomniПредложение и приемане на поправкатаОбвинявана за предлагане на поправката е основно депутатът от БСП Татяна Дончева, но фактите, видими от архива на Народното събрание говорят, че законопроектът е внесен и мотивиран от Мая Манолова (БСП), Яне Янев (НДСВ), Надка Балева (БСП) и Христо Бисеров (ДПС)[2] . Поправката влиза в сила от октомври 2006 г. след публикуването на промените в закона в Държавен вестник.

9

Анонимен

преди 11 години

Abe като видите, че някой си върши съвестно работата- ще го оплюете по стар ком обичай.

8

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам Татянчето и Бойко да се вземат !!! И без това и двамата никой не ги иска ,и в спалните им е тишина !!

7

милиционера

преди 11 години

Много и къса паметта на тъз самотна другарка,тя забрави че милиционери имаше преди 1989г. ,даже по-младите още работят в системата,забрави че беше адвокат на една фаиотска групировка наречена "Мултигруп",збрави кво правеше всеки ден при трактора в ДАНС,такива са комунистите,збравят това дето не им отърва,ако и да били те очевадни :))))

6

nie pomnim

преди 11 години

Ако мислите че сме малумни г-жо Дончева , сте се объркала.bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0_%D0%92%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE_1

5

Анонимен

преди 11 години

дърта чанта-мълчи си ,че и ти си за Сливен

4

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали Миро ходи по въжето в цирка наречен ГЕРБ ,но Цецо шлифера със сигурност е циркаджия !! Той ще бъде най голямото жертвено агне което ще бъде хвърлено на заколение !!

3

смехурко:))))))))

преди 11 години

Поредната за затвора :))))))))))))))) и тя протестира .Смях в залата само за детско куклено щоу са и за затвора

2

да влиза в пандиза

преди 11 години

Миро да влиза в пандиза - и от там да не излиза!

1

chach

преди 11 години

adi ma tanche kade se zagubi.KEFI6 MA MNOGO.seluvki ot tvoi fen.