177

realist

преди 11 години

Май ще се окаже, че пак сбъркахме съюзниците, дами и господа! Политиците на България винаги са били слаби - мекотели, които се огъват на всяка заявка отвън. Сега се противопоставяме на Русия и си мислим, че ще ни потупат по рамото, а полза никаква за България. Едни визи не са премахнали за САЩ, примерно. А сега си помислете защо Дянков въведе данък депозити в България, преди още да е направено в ЕС, ето за това ибрикчийство говорим.

176

Анонимен

преди 11 години

Русия е във възход което още веднъж докааза че силния лидер прави силна държавата. За това ще гласувам за Борисов. *** *** бил, *** некадърен бил.... Но е силен лидер. А силния лидер може и да се лута но в крайна сметка ще намери пътя нагоре.

175

работещ

преди 11 години

Най-много ми хареса, това - "(БТА)" под горния "пасквил" (използвам съветската терминология, защото тази руска драсканица си е точно това).Да се смееш ли, да плачеш ли - Русия била "богат съсед" на ЕС, който треперел пред нея и искал помощта й, Кипър ставал руски, Русия и Китай имали чудни отношения, Русия щяла да дава тон на европейската цивилизация. И всички това, след щута за путинци от Меркел. Драскачът на горното рисува цветни сънища, та дано руснаците забравят МИЗЕРИЯТА, в която тънат.

174

Анонимен

преди 11 години

Към който сме се присъединили хаир не е видял. За това Европа е пред фалит а руснаците дръпнаха нагоре защото се пуснахме от пеша им.

173

Анонимен

преди 11 години

S VODKA!!!! MNOGO MADRI SAVETI!

172

Анонимен

преди 11 години

До 193Дори нямаш идея, колко малка част от *** са били някога в Русия. Цялата им визия за тая страна са от телевизора. Разбира се това няма да им попречи, утре когато мадър раша реши, че и принадлежим, тези същите да ги посрещат с хляб и сол, а на следващата седмица да пътуват за някой изправителен лагер :).Пък после се дразнят, че ги смятат за психично болни :)

171

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТова е много трудно да го обясниш на човек, койте страда от системна липса на логическо мислене. На тях им трябва вожд, понеже се чувстват стадо и го намират в поредния кремълски шут.Русия никога не е мислела доброто на България, и за нея никога българският народ не е бил важен. Ние за Москва сме същите крепостни, както и техните крепостни.Слава Богу, че домогванията им до България рано или късно се оказват неуспешни, въпреки нациналните предатели, зовящи себе си русофили.

170

Анонимен

преди 11 години

Русофобите гъ.олизници ще се назерат от яд. Русия винаги е била и ще бъде фактор, с който янките и западняците винаги ще се съобразяват. Но *** винаги са били и ще бъдат мизерниците и последнта дупка на кавала не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят, от които нищо не зависи.

169

Анонимен

преди 11 години

Тук пишат много хора (най-вероятно млади хора) дето никога не са стъпвали в Русия. Аз съм бил там по-дълго време на обучение и специализация през 80-те г. на миналия век. Ходил съм на доста места в европейската част на СССР.При престоя си там винаги съм си задавал един въпрос - Защо в тази толкова богата държава хората живеят толкова зле? Независимо дали са управлявали царе, генерални секретари или сега президенти богатството е само за тесен кръг хора -аристокрация номеклатура, олигархия!

168

Анонимен

преди 11 години

До 189.Е и?

167

От 189.

преди 11 години

Допълвам -- специалистите , които коментираха , че ЕВРОПА е в DEFLATION ( колапс ) са от САЩ.

166

Анонимен

преди 11 години

Народе,народе,прогледни най-после!!!! Няма"фили",няма"фоби"-има само едно:ИНТЕРЕСИ!!!!!!!!

165

Анонимен

преди 11 години

Специалисти коментираха , че Европа е в DEFLATION -- колабс. ( да се пречупиш по остър ъгъл .) Намаляване парите в обръщение --- или чрез намаляване общата цена на разходите .В този смисъл в сравнение с инфлацията -ненормално увеличаване на наличната валута и кредити , далеч над пропорцията от налично покритие , в резултат - продължително увеличаване на нивото на цените !

164

Анонимен

преди 11 години

СТИГА СТЕ *** ЗАДНИЦИТЕ НА ЗАПАДНЯЦИТЕ--ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ..ГЪЗОЛИСЦИ СКАПАНИ-ТАКИВА КАТО ВАС НИ НАПРАВИХА ДЪРЖАВАТА НА ***!!!

163

Анонимен

преди 11 години

Тя кога не печели?!Обикновено за наша сметка!

162

Анонимен

преди 11 години

Българи ! Вкарвал ли е го някой от вас в минджата на Анжела Мвркел ? Трябва да и се намести немската вълна за да промени Германското мислене с Българско !

161

до 180

преди 11 години

По първобитното ти мислене си личи,че и ти си роден в някоя ***. Не само съм бил в германско село, но съм и живял още когато ти си живял в твоята ***. Но тези села са на германците, а ти какъв принос имаш за това ?!

160

до 181

преди 11 години

И там ли се научи да пишеш на латиница? Аман от болни русофоби с болни фантазии.

159

до 179

преди 11 години

Хайде влез в Гугъл карти в Русия и им виж селата, пък тогава пиши глупости. Много си зле!

158

Анонимен

преди 11 години

За сетен път се убеждавам, че всички *** са с ментални увреждания и са най-долните предатели на България.