106

Анонимен

преди 11 години

бе добър футболист беше, *** само толкова... като треньор не се реализира, сега з аполитик ли се готви ?

105

Анонимен

преди 11 години

Щял да се вземе багажа и в Испания или Щатите.Ами ние останалите които сме тук когато ни писне от лъжци и крадци къде да изчезнем че да оставим всичко на гетата.А г-н Стоичков или Хонорис монорис кауза и тем подобни простотии. Сигнализирахте за неуместен коментар

104

банкеръ

преди 11 години

Докъде ли може да стигне падението на Камата.Къде ли не членува БКП,ЕВРОЛЕВИЦАТА.НДСВ,ГЕРБ сега тези *** от Бургас.Тъжна работа,ше гледаме още излагации.Вместо да си харчи честно спечелените пари обслужва престъпни политици дето в нормални страни щяха да са затворници.

103

Анонимен

преди 11 години

Другата Калинка е Христо Стоичков

102

Анонимен

преди 11 години

Видимо е,че Гтоичков е човек на Гриша Ганчев.Знаем как беше застанал като Морозов на амбразурата, за да защитава своя покровител,когато арестуваха сина му. Всичко уж е обвито от тайнственост,но всъщност е само вятър и мъгла и така е затлачено ,че вони и не може да се скрие.

101

винету

преди 11 години

2007 година, Христо Стоичков: "Не живея в България за да се съобразявам с нечие мнение. Не ме интересува отзвука от моите думи. Хората не са ми купили кола, не са ми купили и жилище. България нищо не ми е дала. Народа също нищо не ми е дал"

100

Анонимен

преди 11 години

Гриша Ганчев го настъпиха по опашката,защо да не даде и лице на ***,аз не съм виждал *** ученик ,те докараха катуните в залата за студенти,а пък Стойчков като няма акъл да става лице и на Доган.

99

Анонимен

преди 11 години

Гледай си футбола слабоумен остани любим като футболист всеки те знае че имаш авера с Б.Б

98

Paco

преди 11 години

Хората са много късопаметни. На тоя тъпах Ристе, другия *** му даде син буркан, щото имал много спешни работи по националния отбор. *** то какъвто народа такива ни и политиците, сите обичат да ги пецкат ама някои по отгоре....

97

Знаещ

преди 11 години

Този Ангел Георгиев няма нищо общо с Христо Стоичков. Негови ортаци са Величко Адамов от Свищов и Красьо Черния от Плевен. Баща му е управител и съдружник в хотел Ростов. Цялата завера е организирана от ГЕРБ, за да се противопоставят протестиращите едни срещу други и по този начин да нямат силни козове в ръцете си. Помните ли кой единствен от студентите застана зад министър Игнатов, когато учените го взеха на прицел - същият този Ангелчо. Тогава Академията в Свищов получи допълнително 500000 лв.

96

3

преди 11 години

Колкото и да плюете срещо ГЕРБ те ще са на власт,сега след изборите,нямаме доверие на никоя друга партия,Костов Станишев Доган са едно,а през 1992г лично Иван Пушкаров казва.Първо в министерството проверихме колко е държавният резерв,и тогаващният Министър на финансиите Иван Костов каза чее 60 милиона,а точно преди 1 година е бил резервът 4 милиона,разтрепериханисе краката,кажете къдеса отишли тези пари.Как да гласуваме за тези народни престъпници те имат част от тези пари.

95

Петър

преди 11 години

На Бати Ицо на пръднята не може да му се сложите,*** от Позитано 20,жалки сте,ама то от вас друго не може да се очаква.

94

Анонимен

преди 11 години

След като една мутра стана премиер, защо и един слабоумен футболист да не стане?Българино, има още да дълбаеш надолу в тинята.

93

Дедо Гаджа

преди 11 години

Това сукалче за какви балъци ни мисли? Тук става дума за корпоративен вот - Гриша Ганчев, Емил Димитров и още няколко олигарси, настъпени здраво от бате Бойко. Вижте къде е Централата на Националното представителство на студентските съвети и се попитайте как са се плаща наема там. Погледнете и комисиите им и ще установите, че до една са в процес на консолидиране.

92

Анонимен

преди 11 години

На точно тези студенти не им вярвам.На звездите от 94г. (с изключение на Балъков) също не им вярвам.Абе, не им вярвам на тези!Също и на онази независима кандидатка от гражданските сдружения, която ми говори 30мин, какво искала да се направи и то бе на 100% същото, което искаше и Гоце- Атомна енергия, НЕ на шистовия газ и т.н.

91

Анонимен

преди 11 години

До Атака Стоичков бе лице и на партията на ЛЕДЖЕВ ,член е на партията "Напред, България!", основана навремето от Батето, в която членуват и Стоичков, и Сираков а от скоро партията си има чисто нов председател - Илияна Раева .

90

До Петър

преди 11 години

До Петър А на теб сега ли ти почна работното време? Колко плащат на пост от ГЕРБ ?

89

Атака

преди 11 години

Вижте в нета стари снимки на които тоя рекламираше мутренската фирма ВИС-2! А помните ли как ББ му беше дал син буркан за неговия джип!

88

pimpalicious

преди 11 години

До ПРЕДСТАВЛЕНИЕ, Ама, ти наистина ли вярваш, че студентите са си избрали Стоичков за лице? Естествено, че всичко е било организирано от Герберите и Стоичков като 'човек на народа' и виден представител на обществените/платени кръгове отива.. Защо не? Ако ГЕРБ спечелят - ще има нещо и за него..

87

Анонимен

преди 11 години

Голям смях! Какви студенти , какви протести? Поредната сценка измислена от мозъчният тръст на Герб. Тия яко наливат пари докарали хора от Бургаско. А че целият цирк в Арена е продуциран от Ц.Ц. е повече от ясно и за уличните кучета