541

додо

преди 11 години

Да защитим полицая, той си е вършил работата. А тези крадени кабели ние ги плащаме. Крайно време е това деяние да се криминализира, ако сме нормалва држава.

540

Анонимен

преди 11 години

Какви са тия абсурди, бе ?! Полицай е прострелял крадец, дай да го осъдим. Не е ли това работата на полицията ? Пари ли да му дава, като го види да краде? После и полицията ни защо е такава. Къде е стимулът да се работи качествено, като знаеш, че ще свършиш я в затвора, я с някое висящо дело?

539

green peace

преди 11 години

Мммм дааааааааааааа- за сина на бизнесмена, прострелял човек заради паркомясто-няма наказание, за полицая, който си върши работата-20 години затвор!!!! А тези *** с по 10 висящи дела може би на свобода какво правят! До кога ще толерираме тъпите *** мързеливи, които живеят на наш гръб?!? И за убийците на хора на пешеходни пътеки - условни присъди, а за човека, който защитава гражданите от наглите набези на ***-затвор! БОЖЕ, пази ни!!!

538

Angelhell

преди 11 години

Това което се питам е докога ще търпим това?Полицай си върши работата, спира крадец, които се опитва да го прегази с колата.Върши си съвестно работата за мизерна заплата.*** краде, не намира това за нередно и смята, че има право да краде.А ние търпим ли търпим и оставяме да съдят и най-вероятно да осъдят човека, който се е опитал да защити нашата собственост.Е, питам се, докога?

537

Анонимен

преди 11 години

Няма точни закони в тази държава....за това анархията е пълна......... !

536

Анонимен

преди 11 години

Ей заради такива случаи ще гласуваме за Волен. Може да не е съвсем добре , ама като няма кой да защитава българите така ще е

535

Анонимен

преди 11 години

Сексуални поздрави до законотвореца, съдебната практика и манталитета на съблюдаващите изпълнението на закона. Как не се намери 1 читава партия да внесе и прогласува криминализирането на определени категории деяния, да се вмени на съда следването на определена процедура, без възможности за шикалкавене, и да се приключи веднъж и завинаги с голяма част от кражбите и скрапопунктовете. Ама не, нали са важни гласовете. Единственото хубаво е, че 1 ден всички без изключение ще си платим за тарикатлъка

534

Човек без родина

преди 11 години

Няма вече България. Мутри я унищожили за 3 години. Сега ние живеем в държавата Циганистан - Апсърдистан.

533

Мусолини

преди 11 години

Да се вдигнем в защита на полицая, да не позволим да се гаврят с личното му и професионално достойнство и да му съсипят живота по съдилища.

532

Анонимен

преди 11 години

Вместо пищов дайте на полицаите банички , да ходят да ги почерпят крадците.... *аси държавата. Как ще стимулирате тези хора да си вършат работата. Поредно доказателство за идиотската ни държава

531

Тодор

преди 11 години

Наистина няма такава държава - вместо полицаят да го наградят за това че си е свършил работата и е заловил крадците, то той ще бъде съден (и вероятно осъден), а срещу крадците дори няма повдигнати обвинения. На всичко отгоре сега медиите ще ни заливат с информация как горките роми са беднички и гладни и затова са откраднали кабелчето.АМИ КАТО СА ГЛАДНИ - ДА СЕ ХВАНАТ НА РАБОТА БЕ !!!

530

Blake

преди 11 години

И сега кво става? Който си върши работата - в затвора, а който краде, ако не го гръмнат - е невинен... Ае нема нужда... И после що било анархия в държавата - как няма да е... Просто те стимулират да НЕ си вършиш работата!

529

Баси

преди 11 години

ДОЛУ РЪЦЕТЕ !!! Още малко и ще го изкарате че го е планирал с години, закачил е на *** кабел и ги е гръмнал хладнокръвно... АКО ИМА НАЧИН ДА ПОМОГНЕМ НА ТОЗИ /ЯВНО СВЕСТЕН/ ПОЛИЦАЙ!!! В такива ни е надеждата !!! Тези *** урунгели или да се научат на ред или ще дойде ред ние да ги "научим" и тогава ще става много зле за всички

528

Анонимен

преди 11 години

Обаче как смахнато са структурирани нещата - само защото тоя, който е правил *** ни закони преди това не си е свършил работата, сега за да не стават простотии или полицая е трябвало да не си свърши работата, или сега съдията ще трябва да не си свърши работата и да не го осъди по тъпите закони. Лутат се като някви объркани опитни плъхове в лабиринт, без да се замислят кой и защо им е направил лабиринта. А престъпниците се вихрят.

527

kobi

преди 11 години

Hora da se vdignem pak cqlata darjava za tozi policay, da im razkajem igrata.

526

АРКАН

преди 11 години

Мръсните политици и магистрати за 24 години доведоха до това състояние държавата!800 000 асоциални *** крадат безнаказано и живеят на гърба на всички останали и на самата държава!

525

Анонимен

преди 11 години

дребните крадци ромите държавата ги избива ,а едрите-мафията ,дето крадат с камьони,с тирове дето доят държавата заща са на почит и уважение? изглежда умните способни граждани избягаха навън и тука останаха тези дето за нищо не стават и пенсионерите,крадци на дребно-*** и крадци на едро защитени от закона-българи.

524

скапани закони

преди 11 години

Каква е ролята на полицая,след като стреля по крадец в работното си време?За какво е назначен на такава работа,а пък е в ареста,защото си е изпълнявал задълженията?А ако беше посечен с брадвата от *** какво щеше да стане?Значи, не е виновен този престъпник,а полицаят,който е назначен да прави точно това,което е направил!!!Ега ти сбърканата държава!!!

523

policai

преди 11 години

ZATOVA POLCIATA NIAMA DA RABOTI ZA HORARA. ZASHTOTO GI E STRAH...

522

ОБИКНОВЕН

преди 11 години

МОЛЯ СЕ ВСЕКИ ДЕН ГОСПОД ДА ПРАТИ МОР ПО *** ! ДАНО МЕ ЧУЕ !