27

Анонимен

преди 11 години

руското правителство е доста загрижено за мафиотските пари на приятелите си олигарси

26

topor

преди 11 години

Добре де. Днес беше само първа серия на шоуто. Утре продължава с евентуални резултати от днешните преговори в Москва. И така - до края на.....Е, финала го знаете. Но нема да е утре.Лека нощ и спокойни сънища!

25

МДА

преди 11 години

ТО ХУБАВО, ЧЕ ЗАЩИТАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ. НЕ Е ЧЕСТНО ДА ТИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ, КОИТО СИ ОСТАВИЛ НА ВЛОГ В БАНКАТА. НО СЕГА ИМ ОСТАВА БАНРУТ. ЕС НЯМА ДА ИГРАЯТ ВТОРА ГРЪЦКА ВЕРСИЯ В КИПЪР С РАЗТАКАВАНЕ.

24

Анонимен

преди 11 години

Днес "бунтовниците" са стреляли с химическо оръжие срещу някакъв квартал .

23

Анонимен

преди 11 години

Браво на малката Гърция. Обаче по-голямата ЕС я смля напълно и сега тези хора ще плащат за грешките на шепа хора дълги години. Но със сигурност ще има още опити Кипър да бъде подчинен.

22

Анти-седераст

преди 11 години

Чува се, руснацте щели да отварят нова база в Средиземно море...първата е в Сирия...втората ще е в Кипър. Турците са побеснели, пращат войски в Северен Кипър,135 години след Освободителната война, руснаците тръгват онтово да освобождават православен народ.А бе какво става в Сирия...нещо не са ли съобщавали наскоро по радио "Гласът на АМерика"...някой "дисидент" няма ли да ни информира хахахахахахахахахахахахаха...

21

Анонимен

преди 11 години

Бравос на Кипър!!!

20

Somebody

преди 11 години

Шапка им свалям на Кипър! Не се поддадоха! А ние сме гъзодавци... Искрено и аз се надявам да напуснем Ес, защото:1/ Шенген така или инач ени спира2/ Тепърва ще се въведат новиограничения3/ От евросубсидиите обикновения българин файда няма - живее мизерно4/ Налагт ни се квоти, изисквания, които оскъпяват производството и услугте (цената на месото и щастливите кокошки, например!)5/ Плащаме 712672161 измислено европейски данъци и такси

19

Анонимен

преди 11 години

следва преврат в кипър?

18

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ КИПЪР......БАСТИОН НА ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИАНСТВО....

17

Влади-Мир

преди 11 години

А, мошетата толкова се точеха за парите. Да им е честита на Кипър, новата военно-морска база(материално-снабдителен пункт) на бъдещата 5-та оперативна ескадра на Руския флот.

16

До 16

преди 11 години

Ако можеше и ние да се махнем от ЕС... от тези тирани... ще настане такъв живот, че само си викам дано.. се махнем.

15

Че Гевара

преди 11 години

Мдаааа, след Исландия, Венецуела и Еквадор, Кипър е поредната достойна държава, отделила се от лапите на световния ционизъм и американски империализъм!В това число като прибавим и Русия, Китай, Индия, Бразилия, Куба, Северна Корея и Виетнам...имаме доста сериозна бройка от над 3 милиарда(повече от половината) население на Света.Венсеремос!

14

до 12

преди 11 години

"Британската столица е заинтересувана от руските капитали, които могат да изтекат от Кипър, заяви днес кметът на Лондон Борис Джонсън"В Кипър са мръсни, а в Лондон не са а олигорен?

13

Пешо

преди 11 години

Кипърци ще го подухват под водица. За разлика от Гърция, повечето пари в кипърските банки са на руски престъпници и разни други крадци и тарикати от Европа, както е написано по-долу. То и за това рашките скочиха, че кой знае колко от техните управляващи са скътали откраднатото от народа в Кипър.

12

Анонимен

преди 11 години

Вчера Кипър са водили разговор с Путин и той им е обещал една финaнсова инжекция ако Кипър даде достъп до газови находища, те отказаха, а днес Финансовият им министър летя спешно за Mосква :D Браво на Кипър, че не се нагъзи на Европейският Картел !

11

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До Анонимен 9Кипър купува руско оръжие, все пак трябва да се сложи юздичка на турчулята.Москва е дала доста заеми на Кипър. Като е ЕС Кипър, защо ингилизите не се извинят поне за помощта, оказана на Турция при анексирането на Кипър? Така, че - СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА ЕС!!!

10

До 9

преди 11 години

А от къде на къде ЕС ще огабва хората? И от къде на къде евреите ще продължават да са лихварите на света ? И от къде на къде Мерхел ще се меси в работата на всички? Ей това го очаква ЕС.

9

Анонимен

преди 11 години

Да го бяха предложили на нашия парламент.

8

topor

преди 11 години

Покерът е между ЕС и Русия. Киприотите са декор.Лошото е, че рухва доверието в ЕС - вече никой депозит нито е защитен, нито е застрахован.Това е криза на доверието, а не за некакви руски легални и полулегални пари.