36

БАЧКАТОР

преди 11 години

До ЧиновникВзе ми думите от устата. Абсолютно вярно е че прекомерната толерантност е вредна.

35

За щастие няма постр

преди 11 години

За щастие няма пострадали - егати демокрацията! Значи ако лекар се върне жив и здрав от дежурство дава курбан! А защо на шофьорите на линейки не дадат по един "Стечкин", та да базят лекарите от кучета и ***?

34

тихата_стъпка

преди 11 години

Пращайте качулатите да бият наред докато не се появи извършителя!П.П. Или в краен случай докато не остане читав *** по улиците.

33

Анонимен

преди 11 години

Днес стрелят по линейка,вчера разбиха и потрошиха автобус на градския транспорт в София,влизат с взлом в домовете на хората,пребиват ги и ги обират.,Докога ще търпим?

32

Чиновник

преди 11 години

Ако не крякахте за Евроатлантически ценности, сега вместо линейка щяхме да им изпратим 2 БТР-а и един взвод и за два часа проблема щеше да е решен ОКОНЧАТЕЛНО. Обаче вие нали все искате да се правите на демократи и европейци. На ви сега Европа и демокрация.

31

ss

преди 11 години

Reshenieto e da se otvori belene i da se priloji kachestveno pravosydie vyrhu *** bez strah ot diskriminaciq i prochie

30

Анонимен

преди 11 години

*** за шекер махала!

29

Анонимен

преди 11 години

Не харчете пари по тези ***. Присъдата да е изселване, без право на завръщане...

28

Анонимен

преди 11 години

До Анонименне в гета а в резервати и да могат да излизат от там само с виза. да им се дадат инструменти да обработват земята и това е

27

Вариант 3

преди 11 години

На добрите и послушни роми, които плащат данъци и осигуровки да се изпращат ветеринари. На крадливите *** - жандармерия и мимчета с бръснати глави, кубинки и кожени якета!

26

българин

преди 11 години

И за какъв дявол хрантутим тоз ***????? Че нали е и здравноосигурен!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Когато пишат новата конституция, задължително да се впише.. УБИИСТВО НА РОМ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И СЕ ПОУЩРЯВА ОТ ДЪРЖАВАТА С НЕГОВИТЕ ПОМОЩИ ЗА 9 МЕСЕЦА НЗАД!

24

void

преди 11 години

Време е да започнат протестите против безнаказаната престъпност и потъпкването на законите от малинствата. Направете си виртуална разходка чрез гугъл картите през квартала Максуда в центъра на Варна и гарантирам, че дори да сте от ромски произход ще потънете в земята от срам. Сега цял свят ни гледа. Най лесното е да драскаме тук фрази от сорта "*** ***", но е време да направим нещо в действителност

23

sistemata

преди 11 години

Ами,гласувайте си пак за партиите,партиите пак ще си ги купят за електорат и като си доведетена власт партиите,кръговратът пак ще се завърти и *** пак ще ви се изпикаят в сурата.Нали това искате.Нали толкова "нормални българи" псуваха срещу демонстриращите,че им развалили рахатлъка.Как така "уличните хулигани" ще искат смяна на системата.Ами,щом ви е "добра" тая система,яжте и изпражненията,а за десерт,по десет чаавета да ви се изпикаватв сурата.Хак ви е.

22

Реалист.

преди 11 години

Какви ***? Тези са кръвопийци, кърлежи, бълхи. Необразовани, неграмотни, само крадат, лъжат, бият, изнасилват и т.н. Ние, БЪЛГАРИТЕ, ТРЯБВА да започнем да вземаме мерки против ромите, пардон - *** в България. Жална им майка! Имат късмет, че не сме ги избили до момента. *** мръсни.*** са напаст за нас - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Крайно време е да се справим с този... проблем!

21

МИНАВАЩ

преди 11 години

Да се разследва коя продажна тиква полицай е регистрирала оръжие на такъв адрес. И веднага да се изпрати да отнеме оръжието.

20

Атака

преди 11 години

Чувствате ли се в безопасност?Аз вече не искам възмездие, а искам да знам, че няма да ме убият гадните ***, защото свикнаха, че са безнаказани!Трябва да се мине с танковете през тези махали или да пометем нашите политици и да ги заврем те да живеят сред ***!

19

ioannidis

преди 11 години

Но това е дискриминация! Трябвало е да ги убият (медиците) за дето са оказали помощ на Негово Величество РомЪт...

18

Анонимен

преди 11 години

Само да се оправим с монополите ,...а после и с *** ,....ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ---Бг ЗАКОНИ ,ИНАЧЕ ---В ГЕТО ,КАКТО Е В АМЕРИКА ,....най-демократичната държава в света !Там има много гета !

17

valiant

преди 11 години

*** ли е - ***, аман от *** прости, глупави, крадливи, лъжливи...а бе ***, Хитлеров закон за тях!!!