495

Анонимен

преди 11 години

купих си вече палатка китайска 4-ри местна с предверие и навес, то в тази държава на там отиват нещата

494

джиджи

преди 11 години

И ако сега има сериозни НПОта, биха могли да проучат въпроса и да излязат със сериозни контра-предложения на безумните задължителни кредити за всички, които имат панелки.

493

Анонимен

преди 11 години

Абе, тоя *** иска да отваря работни места в земеделието...Той не знае ли, че там трябва здраво бачкане от тъмно до тъмно, българина кога ще има време да виси по кръчмите и дискотеките?Тц, не става.

492

джиджи

преди 11 години

До 584Мерси за отговора. Мен наистина ме интересува каква е била системата в детайл. Изцяло ли държавни или как. Защото, мисля, много е просто: щом навсякъде другаде проблемът е решен без хората да се изселят на улицата, тук можем да поискаме да се изпълни същият или сходен модел.Много по-добре е да отидеш при някого с искания, отколкото да се тръшкаш, че няма да направиш нещо. Само така може да се постигне нещо - а не всеки да се оплаква и да действа на принципа направи си сам.

491

Анонимен

преди 11 години

До джиджиВ Германия ги санираха соц панелките с държавни средства. В Чехия също. Но тук ще ни оскубят до край. Ще сме принудени да си продаваме за стотинки имотите. Нали и Симо мадридски каза, че 5% от хората ще притежават жилищата, а останалите ще живеят под наем. Това е целта, да ни вземат последното което имаме - жилищата.

490

osata

преди 11 години

Повече от ясно е, че се повтаря поредното, но и последно ограбване на народа след 1996-1997 г. Няма накъде повече да се обеднява.Посредством т.н. саниране ще бъдат обрани последните спестявания на обикновените хора, както и собствеността на жилищата им. Този два показателя са трън в очите на управляващите ни, които следват инструкциите на ЕС.Значи на *** ще строят нови държавни жилища, а българите ще бъдат принудени да станат наематели на собствените си домове.Идеално решение, господа!

489

Анонимен

преди 11 години

Аз панелка съм я виждал да държи на бои ,снаряди и бомби ,че да си направя извода колко е здрава!В Грозни все още може да се види що е то Панелен блок и държи ли на реактивна артилерия!НАТО си *** запасите от бомби и ефекта беше почти никакъв !Някакъв надоло щели да падат панелите ,ало ти на 152 мм снаряд взривен щом не е паднал ,на една 5-10% корозия на 50 години разчитаи да паднат!

488

джиджи

преди 11 години

До 576Дори без да живееш в панелен блок (както и аз), трябва да ти е ясно, че, ако те започнат да се рушат повече, ще има хора на улицата и дори малкото останали градинки и паркове, вече няма да ги има.И стига вече с тази криворазбрана либерализация. Аз съм много в дясно, но това не значи, че не трябва да ти пука за обществото в цялост. Щото и другите гласуват и работят - ако едните ги няма, и другите няма да ги има.

487

АНТИ

преди 11 години

Българина пие бира от певеце бутилка - *** бира кенче!Българина няма пари за цигари - *** пуши винаги!Българина не може да си плати тока и данъците - *** не плаща!Господ да ви накаже!!!

486

Анонимен

преди 11 години

Саниране срещу ипотека - гарантирано от ГРАБ.

485

Анонимен

преди 11 години

***...

484

Анонимен

преди 11 години

ТИ И КУРНИК НЕ ЗАСЛУЖАВАШ НЕЩАСТЕН ***.ТОЯ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ.

483

Анонимен

преди 11 години

Санирайте си кочинките в гетото без улици и градинки.

482

Анонимен

преди 11 години

Тази страна е обречена на Евреи и ***!!

481

джиджи

преди 11 години

Защо пак се държим все едно ще откриваме топлата вода? Толкова държави в ЕС имат соц строителство. Така и така не сме свършили тая работа до сега, дайте поне вместо да хленчим да видим как са се справили другаде, та да имаме някаква база и основни представи.

480

Много ми е интересно

преди 11 години

какво ще стане, когато три милиона от шест милионна България излезе на палатки...) Май не е време за стария трик със заплахите, г-н президент? )))) Когато Цветелина се осъзнае, и тя ще ви го каже)))

479

Абе тоя в час ли е?

преди 11 години

Досега бяха магистралите, сега санирането им стана проблема... Явно хората съвсем са спрели да теглят баснословните кредити за саниране от банката на Цветелина и сега се нуждаят от допълнително потупване и посплашване... За санирането правите изявление, г-н президент, а къде бяхте, когато правителството на партията, която ви излъчи, падна?!

478

Ki

преди 11 години

Темата за санирането дойде на дневен ред. От пролетта на 2014 сме ДЛЪЖНИ да санираме по директиви и закони. Който не иска да санира с 2/3 от гласовете на Общото събрание на входа на блока може да бъде принудително изведен от жилището си съгласно Закона за етажната собственост. Така в Канада евреите са изкупили цели панелни сгради, санирали са ги и после ги отдават под наем, често и на бившите собственици. След спестяванията е време и за жилищата на хората. Наистина изходът е Терминал 1 и 2!

477

bolka

преди 11 години

до 563 - ти къде виждаш да има старчески домове? А влизал ли си поне в един, но не за богаташи? И как ще си плащат с мижавата си пенсия разноските в старческия дом?Ако си млад и си изоставил родителите си в мизерията, наречена старчески дом, значи си недостоен син/дъщеря!Дано да ти се наложи на теб да прекараш старостта си в старчески дом! Само така ще разбереш каква глупост си написал.

476

ОХООООО

преди 11 години

А ТИ КЪДЕ ЩЕ БЪДЕШ БЕ ***