11

Анонимен

преди 11 години

ПРАВ Е СПЕЦИАЛИСТЪТ, ЧЕ ХВАНАХА ИЗВЪРШИТЕЛИНЕ ОТ НАГЛИТЕ, МОЗЪКЪТ И ПАРИТЕ- НЕ. ЧЕСТНО КАЗАНО- ТЕЗИ ОТВЛИЧАНИЯ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ, ЗАЩОТО СА ПРОСТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА МРЪСНИ ПАРИ И ОТНОШЕНИЯ. МЕН НИКОЙ НЯМА ДА МЕ ОТЛЕЧЕ. МУТРИТЕ СИ РАЗЧИСТВАТ МУТРЕНСКИТЕ СМЕТКИ. ТАКА БЕШЕ И В ИТАЛИЯ ПРЕЗ 70-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК.

10

Нормален Българин 2

преди 11 години

....Когато си е живяла живота на гърба на хиляди опропастени човешки съдби от наркотиците и от далаверите на наш гръб на съпруга си тази "Майка" и нейните роднини и приятели ЗАЩО НЕ РЕВЯХА ПО УСЛУЖЛИВИТЕ МЕДИИ а?!?! Тоя Палат,в който живеят в Бояна,сигурно НЕ Е направен от спестени от закуски парички нали?!?! Сигурно всяко "нормално Българско дете" ходи на училище със луксозни джипове и лична охрана може би?!?!.... И сега само за тях ще слушаме и ще гледаме по поръчковите медии!!! Аман....!!!

9

h

преди 11 години

дано да открият детето,сега е времето , когато мвр трябва да покаже истински професионализъм.

8

читател

преди 11 години

Сега, след подробните обяснения на така наречения експерт вече и аз знам какво да правя ако отвлека някого. Абе многознайковци, не Ви ли е неудобно да показвате колко много знаете на гърба на едно дете!?

7

Нормален Българин !

преди 11 години

Коментар номер 1 е изключително точен.... И не само Багата,разбира се.... Поръчковите,услужливи и най често "купени" медии със ПЛАМ И ИСКРИ следяха състоянието на не един и двама престъпници и мафиотчета,когато бяха на смъртния си одър ( най често напълно заслужен одър!...) все едно са НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ и цялата Държава трябва да се моли за тях!!! Хората са казали много отдавна нещо доста добре стоящо като думи и в днешни дни.... КАКВОТО ПОВИКАЛО.... ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!!!! .......

6

Р. Петков

преди 11 години

Ако беше изгорял документите когато го хванаха герберите нямаше да има тези проблеми.

5

топала

преди 11 години

похитителите мълчат защото откупът за тях е брендо да мълчи пред италианският съд а кои са всеки може да се сети кой е заинтересован от тово мълчание

4

gigrigorova

преди 11 години

Пишете грамотно, моля!

3

Анонимен

преди 11 години

Само трактора и бсп знаят къде е детето.

2

Анонимен

преди 11 години

Престанете да ни занимавате с престъпни елементи - те ще се разберат помежду си.

1

Анонимен

преди 11 години

Едно време пишеха през два часа статия за състоянието на Багата.