262

До ПРОВОКАТОРИТЕ

преди 11 години

ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ, ПРЕДАТЕЛИ, ПЛАТЕНИ МУТРЕНСКО-МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОДРЪЖНИЦИ НА СТАТУКВОТО. НЯМАТЕ КАПКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ФАНТАЗИЯ! САМО ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ! ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ!!!

261

?

преди 11 години

Тиква кръвно качва ли?Поредните му нагли манипулации и лъжи!

260

за последно

преди 11 години

Поставени сме пред избор да паднем окончателно в ръцете на полическите и милиционерските мафии, на мутри и олигарси или да се опитаме може би за последно да изградим държава, отговаряща на стандартите за модерно европейско развитие.

259

Анонимен

преди 11 години

ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА СМЯНА НА СИСТЕМАТА СМАЗВАНЕ НА МОНОПОЛИТЕ И ЗА НОРМАЛНИ ДОХОДИ НИТО КРАЧКА НАЗАД БЪЛГАРИНО СЕГА ИЛИ НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

258

Роналд Рейгън

преди 11 години

спасен от бедност и гладна смърт по време на Голямата депресия в САЩ по програма на правителството тогава ! Този некадърен " актьор " е получил благословията на евреите , за да стане техен слуга на президентския стол и се е възгордял до небесата- пълен *** ! Този не само е некадърник в живота, но е бил и ***, а най- вече и мързелив !!!

257

до журналист

преди 11 години

Ти не се притеснявай за сезона!Западните *** никъде другаде не могат да отидат!!

256

ТВ

преди 11 години

Борисов е в отлично здраве, след като успя да усвоя няколко хиляди. Редакция, присвои. Кубинските пури и брендито благоприятстват за неговото добро състояние. Цветелинка и тя дръпна няколкостотин хиляди, та му пуска.

255

Анонимен

преди 11 години

До ПРОВОКАТОРИТЕ: Очевидно мозъчните операции не са ви помогнали много и продължавате да сте пълни ***! Отидете в Албания там ги правят с тесла и са доста успешни!

254

Анонимен

преди 11 години

Кръвното на Вожда как е? Съобщиха ли вече по TV?

253

Гурбетчия

преди 11 години

Абе НИЕ се изкривихме да "миеме чиний" и постоянно трепериме да не си затубиме работата, за да можеме да ви изпращаме пари, за да си плащате сметките, а ВИЕ вече цял месец отправяте всевъзможни искания, но не чухме някой да иска РАБОТА !

252

до 284

преди 11 години

Скъпа кратуно, мръдни си застоялия *** и *** виж какви хора са на протестите. Пари сме поллучавали! ***!

251

до БОГАТИС

преди 11 години

а колко искаш ? Ако искаш повече от 4 000 000, веднага ще ти еб.м мамата !!!

250

де гол

преди 11 години

" Най- голямото нещастие за мързеливия и некъдърника е бедността" Роналд Рейгън

249

Какво става Варна

преди 11 години

Какво става ВАРНА? 1. "Удовлетворява" ли ви НИСКАТА / ????? / цена на тока? 2. Защо се ПОТУЛИ въпроса с ЕРП-тата? ---- Нали казахме ВЪН!!! Ако спрем протестите ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ НА чехите. И то какви пари! Защо заглъхнаха протестите срещу монополите? Да не мислите, че новите сметки са КОРЕКТНИ? ВАРНА, Кирил вече е вън. Да заявим ЯСНО и ВИСОКО: Вън и ЕРП-тата

248

Панталеев

преди 11 години

ХАЙДЕ на протеста и аз отивам ,но с камерата за да ви снимам грозните муцуни и да си платите по късно за това *** бедни

247

До Панталеев

преди 11 години

Ти пак ли изпълзя гнидо4365? Няма ли психиатрични клиники за теб? Отиди в Албания там с тесла правят мозъчните операции.

246

защитници на партиит

преди 11 години

Провокатори и защитници на партиите на статуквото, замълчете или отидете при протестиращите, които не могат да си плащат сметките и са доведени до отчаяние, те ще ви накарат да млъкнете с ритници!ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВЕЧЕ ОТ КРАСИВИ ДУМИ, ОБЕЩАНИЯ, ПАРТИИ И ЛИЦА, КОИТО САМО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА, ТЕ ИСКАТ ЕДИНСТВЕНО ДОСТОЕН, НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ТО СЕГА, ИСКАТ РАБОТА, ИСКАТ ДА ИМАТ МЕЧТИ И ПЛАНОВЕ, НЕЩО ОТ КОЕТО С ОБЩИ УСИЛИЯ ГИ ЛИШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!!!

245

Анто

преди 11 години

Хан Крум му трябва на българина. Със строги закони, които се прилагат. Ако има осъден политик дали другите няма да се замислят. Но да ми крещят някакви по улиците, видиш ли за мое добро.....Кое му е доброто, едно смислено искане, обосновано нямат. Това е анархия, а не вик за промяна! Много удобно, за да си заличат следите необезпокоявани и да могат да окрадат като за последно.

244

Zeo-mezo

преди 11 години

Do 157. Prag si Taka e !!!

243

Панталеев

преди 11 години

Говедата имат вече адресите и само се чака затишие и се почват един по един ,тогава да ви видя какво ще правите