24

Гошо Тъпото

преди 11 години

Помирение с...какво;с безработицата,с ниските нередовни заплати,с обезлюдяването на държавата,с безнаказаноста на партийните велможи и новобогаташи,с бездуховноста и антибългаризма на медиите,с проникващите безнаказано ислямцки фундаменталистки и всякакви други...проповедници.Какво ще...помирявате;гнева на излъганият народ,със страха на тези,дето го излъгаха,че ще бъдат сринати и изринати завинаги,за това помирение ли проповядва клира.Ако е за...това,Народът за пореден път е измамен и...продаден

23

Гражданин

преди 11 години

Защо да не вярваме в бог? Ама нека първо да си оправим битието... нали то определя съзнанието.Иначе как се ходи на литийни шествия гладен?...

22

Акълмайстор

преди 11 години

Бог помага,ама в кошара не вкарва!!

21

Лили

преди 11 години

помирение = примирение

20

Шенген не е за прасе

преди 11 години

До АнонименЛозето не ще молитва, иска мотика!Така е и на мен ми стана ясно, че патриарха трябва да излезе на улицата с хората и да иска всички политици да се изнесат от управлението, за да направят път на нови хора. Време е колелото да се завърти. Няма значение, дали патриарха ще е патриарх или ще си остане както и да сега един добър певец и нищо повече. Неофите помоли се Бог да разкрие само 0.01% от извращенията, които стават в България и ще ти окапе брадата от стрес. Европа обаче ги знае!!

19

ПРАСЕТА -2

преди 11 години

Заглавие : Не осъзнати прасета в България

18

Прасета -1

преди 11 години

Няма по-страшен от българския чорбаджия. Няма по-зъл от човек от този, който не се страхува от Бог. Няма по-лош човек от този, който не вярва в страшния съд и Господ Иисус. И трите категории хора може спокойно да именуваме като "***", пък било то и само по убеждение. Лошото е че повечето от Вас са толкова заспали, че даже не знаят, че са неосъзнати ***.

17

ПРАСЕТА 0

преди 11 години

Днес 98% от населението в България са именно такива хора. Затова и никъде не ни искат, и никога няма да ни приемат в Шенген. Ти четеш и си мислиш, че не си комунист, а си! От колко време не си се изповядвал и не си взимал причастие? Сега разбрали, че и ти си част от тази категория, за която Иисус казва: "Храната от трапезата не е за прасета". Не разбирате, защото и представа си нямате за какво става дума.

16

ПРАСЕТА 1

преди 11 години

Истината е че има пряка връзка между хората, техните дела и Бог. Никога няма да се оправи положението докато не се разкаете. Няма да забравя как ми плащаше 300 лева заплата и само месечната ми картата за транспорт струваше 100 лева.

15

Анонимен

преди 11 години

Лозето не ще молитва, иска мотика!

14

прасета 2

преди 11 години

Няма да забравя как взимаше млади, красиви и неопитни студентки и ги караше да работят по цяла нощ и как вълците ги чакаха пред вратата в края на работата и накрая бедния и баща от село дойде да си я прибере. Добре, че все още има мъже като мен. Ние гледаме и се учим и скоро колелото ще се завърти и ще настане време, когато прасе ще яде друго прасе.

13

ПРАСЕТА 3

преди 11 години

Дано не доживея да видя свинщината Ви, защо ми омръзна да я гледам. А, казах ли Ви, че Българската Държава плащаше стотици хиляди левове на онова дърто прасе, което ми плащаше 300 лева и се опитваше да превърне служител в прикрита и неосъзната *** ;) Нека Бог да ме съди, ако пиша лъжи!!!

12

до 15

преди 11 години

А ти какво направи за БГ бе, българино ?????

11

българин

преди 11 години

Ако не се приеме сега този закон за образованието рискувате следващия да е написан от БСП и ТУРЦИТЕ. Това ли искате- турски език в училищата.??????

10

Гражданин

преди 11 години

Режимът на ГЕРБерастите се усети, че ей-такива "молитвени шествия" са най-най-сигурният начин протестите да преминат в своята карикатурна фаза.Накрая да не излезе, че поповете са лидерите на протеста срещу монополите??....

9

Анонимен

преди 11 години

ДС в действие !

8

Лили

преди 11 години

Нека да не се заблуждаваме: такива молитвени шествия са за размиване и объркване на протестите, както и за отклоняване на недоволството от истинските виновници за бедността

7

ДА!

преди 11 години

А дано, само че, как ще стане помирение между вълци и овце, не знам...

6

Анонимен

преди 11 години

Човек трябва да носи Бог в сърцето си!И да има вяра!

5

Анонимен

преди 11 години

Този молебен е същият фарс, какъвто беше избора на нов патриарх. Кукловодите явно отлично си познават работата.