418

Анонимен

преди 11 години

До Veselin. приятел отговори си на няколко въпроса и ако успееш сигурно ще възкликнеш колко *** съм бил 1-во къде работят хората, 2-ровторо кои са им работодателите, 3-то какво ще стане ако тези работодатели се уплашат и затворят работните места 4-то какво ще стане ако други които са решили се уплашат и не отворят раб. места. аман от комунистически идеолози. българската държава не е добър стопанин мога да ти го докажа с факти

417

cxz

преди 11 години

koito kazva che zlatoto ni e malko, neka se pointeresuva kakvi jilki minavat pod romania i Bulgaria. Balgarskata jilka e tolkova golqma che tuka mojem da stanem kato malak Dubai ako ostane zlatoto v balgaria, i ima politici koito mislqt za stranata kato STAMBOLOV.. ama nqma :)Izvinete za latinica ot telefon sym

416

Анонимен

преди 11 години

Siderov e stanal po umen.I az ste glasuvam za Ataka.

415

Veselin

преди 11 години

Преди бях гласувам за ГЕРБ бяха ми симпатични но май само за това няма смисал да се гласува, сега мисля за АТАКА да гласувам вижда ми се най разумният вариянт, другите за 23 години показаха че са несъстоятелни и политикат им е да тласкат България бавно към фалит .

414

Анонимен

преди 11 години

До 523 твойта работа е гладна кокошка просо сънува. и понеже явно си неграмотен и неинформиран вземи се поограмоти и информирай може тогава и нещастният ти живот да тръгне нагоре а не да търсиш причинат в държавата управниците и който и да било. никой не ти е крив че навремето не си учил

413

Veselin

преди 11 години

До 523, така е прав си, но виж какво става народа иска да се национализира енергото, а правителството преди няколко дни отхвърли предложението на АТАКА да се национализира :). Виж само каква подигравка си правят с народа .

412

до 524

преди 11 години

ДЕСЕТИНА ХИЛЯДИ ????МУахахааааахааъхааааНаправо ме разрева от смях....Неееее не могаааа..остави, брачед...няма смисъл с *** като теб да се занимавам.Лек ден!

411

Анонимен

преди 11 години

До до 518 абе ти шут ли си наивен ли си кой ти ги набива тези лъжи в главата проста. като те чета почвам да си мисля че българите си заслужаваме дереджето аман от *** и болни мозъци.

410

Анонимен

преди 11 години

Как става така, че уж всички недоволни, а един да каже истината и се нахвърлят върху него?Сидеров е прав. Що да концесуален договор е това да получаваш 4% от добитото на твоя територия злато? Отначало беше дори 1%, но ГЕРБ извоюва "огромна победа". Поне 80% от приватизираните обекти или не работят или са в окаяно състояние.ВСИЧКИ ДОГОВОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕДАТ!Само Сидеров казва истината направо, а тя , ИСТИНАТА, май не е удобна за много нагушили се тарикати.

409

Veselin

преди 11 години

Ушким сме в така бленувания ЕС а ни дискриминират и заплатите са ни като на 8-*** 10-та ръка хора, поне на половина от европейските да сме така ще сме поне втора ръка хора :), нали ЕС е една държава, логично е заплатите да са близки .А на досегашните партии политиката им за 23 години е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

408

Избирател

преди 11 години

Разликата м/у Сидеров и Чавес е: Чавес не си е рекламирал голия *** със снимки.

407

peterash

преди 11 години

Венецуела е дрогирана *** махала и *** е милиардер в омразната му Америка(северна).Казва го като очевидец,който едва се e измъкнал от тази"държава".

406

до 513

преди 11 години

*** ли си? Канадската фирма в момента извлича на година злато от недрата на България за 10 милиарда лева. Прави си сметката колко милиарда има там долу... И десетки милиарда да са което е факт...ще го отречеш ли, смешен?

405

Анонимен

преди 11 години

някой знае ли че понякога ваденето на това злато от рудата може да излезе по-скъпо от самото злато. защо този лъжец сидеров ни спестява тази истина. аман от непочтенни хора.

404

Veselin

преди 11 години

На народа му писна вече, работят ако имат работа като скотове да си платят тока и другите сметки и им остава малко за храна. Това ли е демокрацията която искахме, за такава свобода ли се борихме, тази демокрация ми прилича на комунизъм и фашизъм, но в съвременен вариянт .

403

Анонимен

преди 11 години

До кой е за. болен не каза че във венецуела средната класа изчезна а бедните не станаха по-богати въпреки че имат много петрол който ние нямаме. имам познати които живеят във венецуела и работата хич не е добре. инвеститорите които създават работни места също избягаха

402

до 506

преди 11 години

Ей такива смешници като теб до оня ден го набеждавахте за *** на Доган сега на Путин....мУахахахахаа няма такива смешни *** като вас ....

401

svetozar.christoff

преди 11 години

До 455BE Q ODI BOCKAI KARFICI PO OKOLOVRYSTNOTO BE,LALUGER

400

до 500

преди 11 години

Ще ти обясня веднага за петрола какъв му е еквивалента в България бе...смешен...Волен стотици пъти е казвал че ние имаме залежи на злато за стотици милиарда лева, но канадска фирма сега ни хвърля трохи от добива на златото ни и изнася печалбата си навън.

399

Анонимен

преди 11 години

Като толкова коментирате за ДС .....когато бяха годините на ТаТо- Г-н Живков, когато беше ДС, живота на народа беше ли по добър и защо е тази носталгия по ЦОЦА-СОЦА?Аз мисля позитивно и градивно-не виждам Сидеров da e толкова BAD!