289

Мдааааааа

преди 11 години

Само Болен липсва и готово. До сега ни се смяха за Боко ама ако си изберем па Болен ееееее това вече е класа, каквато само ние можем да сътворим. Точно така дерзайте. Само АТАКА. Искам да го гледам тоя сеир. А има и нещо друго. Ще влезем в историята на Европа със избирането последователно на мутра и шизофреник.

288

мда

преди 11 години

Волене, може да си прав, че масоните си имат свои планове за бъдещето, и че и те като теб се интересуват от апокалиптичните пророчества, но това не означава, че ако те не са прави ти си на прав път, независимо какво предстои напред, човек има собствен морал с който отговаря за собствените си постъпки. Е, не знам какъв морал има някой който се прекланя пред Хитлер, освен верно да ни доведе някой (мини) апокалипсис на главите?

287

Анонимен

преди 11 години

Волене,много се афишира за твоята прословута "формула-'перпето мобиле",която непрекъснато носиш в джоба си.Ами общонародвай я я,когато дойде парламентарно време,предложи я сега като твой "патент",понеже големият ти проблем е "лидерството".Това,че казваш за повишение на доходите -възможно е! Но как в настояще и в близко бъдеще.Нека ти спомена,че без да знам твоята "декларация' ,ти споменавам,за фактор-геополитически в Еврозоната и той се нарича "Валутен борд". До тук нещо говори ли ти това ? Сега малко по-назад в историята. Спомняш ли си момента на "девалвацията на лева" ? Сега пак в "днешно

286

До 285

преди 11 години

Не е съвсем така. Абе как я виждате вие тая работа с конкуренцията? Имате една жица и един електромер и няколко желаещи да им се плаща на тях. Как става така, че ти ще плащаш на един, а съседа ти на друг? Това са абсолютно излишни обирачи на пари. Трябва от производителя - директно при консуматора. И всичко това - държавно. Цената на киловата да се определя от минималната раб. заплата. Толкова е просто!!!

285

Плюете го

преди 11 години

По Сидера плюйте колкото искате, но дайте един друг политик с толкова книги и стаии, с толкова идеи и виждания. Мажат ви очите за него с разни историйки а вие вярвате. Само АТАКА говори за аферата Челопеч , за Пирдоп , за природните богатства ,в САЩ природните богатства са изключително държавни защо не и тук? Защо не и Сидеров да говори истини и да има желание да помогне на своите? Защо?

284

Анонимен

преди 11 години

Само Волен е способен да подреди хаоса!

283

Анонимен

преди 11 години

До *** Всичко беше нарочно фалирано,за да го приватизират, ако не знаеш. От частния монопол по-лош е частният! Както е сега! Хайде борете се с него де!

282

Анонимен

преди 11 години

този човек не е добре не си е пил хапчетата

281

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен"При управление на АТАКА доходите стават рязко по-високи. Най-ниската пенсия 500 лева, минималната заплата 1000 лева. Тези доходи се индексират всяка година според инфлацията. При управление на АТАКА незабавно се развалят концесиите за златодобива и поне 3 милиарда евро ще бъдат връщани занапред в български ръце всяка година."Представям си колко национални предателя слагат минуси под коментар за връщането на ресурсите на българите от България в български ръце!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

280

Факт!!!

преди 11 години

Факт!!!През 1991 г. в сейфа на директора на ЦРУ е заключен един документ. Той си е там и до днес. В загадъчния му текст се споменава за древен портал и тайно място под земята. В документа също се съдържа изразът Той е заровен някъде там.Всички организации в този роман реално съществуват, включително масоните, Невидимият колеж, Службата за сигурност, ЦПСМ и Институтът за ноетични науки.

279

anonimna

преди 11 години

samo volen moje da vkara Bylgariq vyv red

278

Д-ра псих.отделение

преди 11 години

има ли други почувствали месиански пориви в себе си, докато са гледали ментетата гледачки на телевизия Скат?

277

Питам АЗ

преди 11 години

Кухата ТИКВА Волен, как национализацията не ЕРП-та ще понижи цената на тока? Как бе тъпан , Кажи?

276

СССР

преди 11 години

Едно време Съветския Съюз налагаше, но и ни даваше! Пък тези само искат разни неща в тяхна полза. Това се отнася и за Европейския съюз. Пишат доклади, искат да ни пратят сичкото *** от Малта и не знам от къде още, и гетото България ще заиграе в ритъма на кючека и негърските танци! Сакън!... ще ти *** мамата ако направиш нещо такова! ОБЕЩАВАМ ТИ ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО АКО СЕ САМОЗАБРАВИШ!!!!

275

наблюдател

преди 11 години

Защо да не си върнем златодобива в наши ръце? Страната ни е богата, а не можем да се ползваме от природните дадености. Само Волен се осмели да го предложи това! Преди време проф. Гергелчев обясни, че златните ни запаси се изчисляват на 793 млрд. долара, или прогнозно около 18 000 тона от скъпия метал при добив от 445 гр/тон! Отделно в недрата има сребро за близо половин милиард долара!

274

Стига

преди 11 години

Само когато по медиите спрат да ви говорят колко сте *** а обратното, започнат да ви лъскат , както е тук само тогава ще се усети че излизате от кризата. Дигнат ли ви самочувствието и цената ви се вдига, не им позволявайте да ви обиждат... Всеки от вас е достоен да се нарече човек и има право да живее нормално.

273

До 294

преди 11 години

Как бихме могли това да го докажем? Някакви идеи???

272

банкеръ

преди 11 години

До 308 Какво искаш да кажеш нещо или просто си чешеш клавиатурата.Кажи нещо дето си направил през живота си или няма какво.

271

Лумпени

преди 11 години

Ръководители на народното недоволство"). Скоро ще Ви стане ясно от къде идват и на къде отиват и колко са им кухи тиквите и кой ги е "наел"!!!! Защо аз не съм на тяхно място въпреки, че съм изявявал позицията си от четири години насам??! Говори ли ви нещо това?!! Ще ви кажа - Пари, ***, Политика и *** (ПППЛ - името на новата организация, извинявайте партия!) Аз ги определям като такива тези "ръководители" от протеста! Единствено подкрепям Волен Сидеров,

270

Анонимен

преди 11 години

Изяжда ли ве крадливата съвест от вътре,комунисти???