471

Asen

преди 11 години

SKORO 6TE SME POVE4E OT VAS I TOGAVA 4E VIDITE ......... ГЯУРИИИИИИ ......

470

Анонимен

преди 11 години

Стари релси за скраб????????

469

Анонимен

преди 11 години

Ами защото децата ви крадат като *** ...

468

Анонимен

преди 11 години

Просто спазвайте законите, дори в автобусите не плащате билетчето си

467

Анонимен

преди 11 години

Кучетата за разлика от "ромите" не крадат. Те ни пазят от крадливите ***

466

:)

преди 11 години

Трябва спешно да се въведе модела на т.нар. грамотна и осъзната раждаемост или за 3-то и нагоре дете, нито 1 ст. от държавата, ако: 1)родит. нямат мин. средно образование 2)не са на поне 25г. 3)да имат поне 3г. трудов стаж 4)не са осъждани за престъпления от общ характер. Това следва да е за всички без значение от етнос. Иначе маргинализацията (90% от *** произход) ще се задълбочава, тоест вървим към хаос, размирици..междуетническа война на ***-нецигани...Спешни законодателни промени!!!

465

Анонимен

преди 11 години

Могат вместо да крадат да преподават курсове по джебчийство в МОЛ или градски транспорт само за белите хора. Така никой няма да стреля по тях ,а те ще печелят честно.

464

Анонимен

преди 11 години

Хаххааа *** и протест..още млако ще протестират що няма желязо за крадене останало :D

463

Анонимен

преди 11 години

Искаме по 1 година за Охранителя за ВСЕКИ НЕУБИТ ***, който е можел да застреля НО НЕ Е !!! ;)

462

ПЕШКО

преди 11 години

НЕДЕЙТЕ ОБИЖДА КУЧЕТАТА ТЕ НЕ КРАДАТ.НЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДАДЕ ПРАВО ДА КРАДЕШ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО.

461

Някой си

преди 11 години

значи какво да разбираме..ако някой влезне да краде и се стигне до убииство..е по-добре да не викаме полиция...ами в чували в колата и заровен някъде...явно закона ни притиска така да стане...ако това е по-сигурния вариянт че ще опазиш собственоста си и няма да те осъдят...народа ще се нагоди бързо...

460

Andru

преди 11 години

До Анонимен Kakvo 6te vzeme6 be,maika ti mrasna ***......Samo konclageri za vas....i palna kastraciq....Samo taka 6te ni otarvete ot mrasnite vi mucuni....

459

УГКС

преди 11 години

На охранителите да се раздадат автомати АК и лк ПК с правомощия за тотален отстрел на нагли крадци. На отличилите се в стрелбата да се предвиждат парични награди и медали. И помислете само в хАмерика какво би се случило да те барнат че крадеш в чужда собственост с въоръжена охрана. Там няма предупредителен а се гърми директно...

458

Анонимен

преди 11 години

До до 500Ще рабереш скоро Не ще видиш скоро но повярвай късно ще е за теб и твойте наакани българи

457

отговор

преди 11 години

ЗАЩОТО СТЕ ПО-ЗЛЕ ОТ КУЧЕТА!

456

до 500

преди 11 години

И кой стои бе, катунар?:)))Баба ти и дядо ти..ахаххаха

455

Анонимен

преди 11 години

До do 495И къде сте бе КЪДЕ ??? и какво имаме ли имаме братя мюсюлмани на запад , а вашта армия къде е ???? и къде аджеба си виждал психотропни оръжия в българия , а знаеш кой стой зад нас ??

454

do 495

преди 11 години

Нищо нямате..Полиция-българска!Военни-български!Парламент-български!Социални-български!Болници-български!Имунизации-български!Ловни дружини-български!Агитки, ултраси-български!Научен потенциал-български, демек лазари, отрови, психотропни оръжия..Бизнес-български!Та какво каза, че имаш г-н ром?...Продължавай да сечеч клона на който стоиш, да хапеш ръката която ти дава храна и милост....Скоро ще ви резнат сериозно социалните....националистите са във възход...:)))

453

Червена Зора

преди 11 години

Гледах по телевизията репортаж с брата на убития ***, и го питат колко изкарвал на ден от желязото и *** вика " ми по 50 - 60 , някой път по 70 - 80 лв " . Я сега сметнете за един месец колко печелят , ами помоши , детски и стотиците привилегий ?! Кой е дискриминирания питам аз ??

452

Анонимен

преди 11 години

До охо-бохоКъде са ви бомбите и *** , а армията ние сме 2,5+ милиона помислете какво можем !!!