199

Анонимен

преди 11 години

MRAZI ME VI,BOKLUCI STE DO EDIN.

198

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ЕЙ МУТРИ ДОЛНИ ВЗЕМЕТЕ СИ КАЖЕТЕ ВСИЧКО КАКВО СТЕ ПРАВИЛИ 90те год.!ЯСНО Е ЧЕ ТИКВАТА Е МАФИОТ КАТО ТЕБ!РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!

197

Анонимен

преди 11 години

На тоя ли ще вярвате бе , най големия престъпник в БГ ? това по прости хора от вас няма... медиите така ви манипулират че просто няма и накъде... :D в затвора Брендо му бил казал , да бе да само така ще е , и сега точно реши този да разправя , ако имаше нещо да казва щеше да е пропял още като го опандизиха , *** *** сте.

196

Аз Бойко

преди 11 години

Ох, пак вдигнах кръвното

195

do228

преди 11 години

Ne si dobre priatel, idi na lekar.

194

до АНГЕЛ

преди 11 години

В България няма най-голям бандит.Алексей Петров е подсъдим.Това само по себе си изключва прозвището" най-голям бандит".Знаем,че кукловодите,тези ,които водят България към пропастта са извън закона.Кракът им едва ли е стъпвал в съдебна зала.

193

ГЕРБ СА ...

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ ,КОЯТО РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И СЪЗДАВАШЕ РЕД ,ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА И ОТГОВОРНОСТ В ДЪРЖАВАТА!!!ГЛЕДАЙТЕ СЕГА ---КАКВА *** ,КОМУНИСТИЧЕСКА АНАРХИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ ЩЕ НАСТАНАТ!!!ДОБРЕ ,ЧЕ ИДВАТ ИЗБОРИ!!!!ПАК ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!Другите са червени *** --нищо повече!!!

192

Анонимен

преди 11 години

Я герберчетата излязоха на припек.Давайте още малко калинки нещастни.След някой месец се гответе за бюрата по труда.

191

dan

преди 11 години

Създаден си от из,оди и ти не падаш по до.у

190

ПЛАНА РАН-ЪТ....

преди 11 години

...Е ТОЧНО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕТОННИ МОЗЪЦИ --С МЕРАЦИ ЗА "народни пенсии" от БЮРОТО НА АБПФК.ТЕ СИ ОТИВАТ ....НО, ОЩЕ ВГОРЧАВАТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ, И ГИ ЗАБЪРКВАТ С ПРОСТОТИЙТЕ СИ И ИНТРИГИТЕ СИ!ТАЯ МЪРЗЕЛИВА И НАХАЛНА *** ТРЯБВА ДА ОТМРЕ И ДА ДОЙДАТ НОВИ МЛАДИ ХОРА СЪС СЪВРЕМЕННО ЕВРОПЕЙСКО МИСЛЕНЕ!АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪРТЕИ И СМАХНАТИ ПАРТИЙНИ ДЕЕБЕЛОСЕРКОВЦИ!

189

Анонимен

преди 11 години

Някой прикрива организираната престъпност! Обаче това не е Бойко Борисов!!!

188

БОРИСОВ ПРИКРИВА КОР

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ прикрива ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В БДЖ. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА се състои от Владимир Владимиров-председател на СД на Холдинг БДЖ, Велик Занчев-изпълнителен директор на Холдинг БДЖ и Пламен Джуров-управител на БДЖ Товарни превози. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА успя за една година да присвои над 50 МИЛИОНА лева от БДЖ чрез корупционни сделки, опорочени обществени поръчки, кражби в особено големи размери на гориво, източване на държавния резерв и кражба на държавната субсидия за БДЖ Пътнически превози. ДАНС и Криминална полиция разполагат с всички дакозателства з

187

герб-Срам за Родина

преди 11 години

ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него... Без коментар! Явно за всичко това са знаели и "партньорските служби", предвид последните изявление от Германия и Великобритания...

186

Ха,ха,хаааааааааа...

преди 11 години

....И КАТО ПРОГОВОРИ ...КВО ???!!Дума ,дупка не прави ,бе ***!!В СЪДА ИСКАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА......ТАМ НЕ Е РЕДАКЦИЯТА НА в."РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО" и "ТРУД"--/..с В.Велева ,любовницата на Доган/ТРАКТОРА Е САМО ЕДНА ЧЕНГЕДЖИЙСКА *** от ДС/БКП!

185

Анонимен

преди 11 години

До Ангел За приза най-големия бандит в тая страна мисля че и други могат да проявят претенции. Да не забравяме дон БУДА и дон ЦЕЦО , също и Миро Мазния.

184

До 208

преди 11 години

Никъде не рева, че сметката за ток ми е голяма! Нямам склонност да занимавам другите, между които има много по-зме от мен, със своя бит.Има грабеж, несправедливост и човешка солидарност.За сведение, ако я нямаше Русия, нямаше да има и НЕК, ама какво да ти разправям.Когато произведеш повече неща от това в тоалетната,ще схванеш.С какво американската олигархия превъзхожда руската?Какво ни е ВЗЕЛА Русия?

183

До 7

преди 11 години

До 7Явно паметта не ти е силната страна. Препоръката да напускаме заведенията когато вътре влизат добре облечени господа е на Б.Борисов в качеството му на главен секретар на МВР.А казаното от и.д. главен прокурор Найденов към МВР -то на Цветанов. А ти си от протестиращите колкото си прима балерина в операта.

182

Ангел

преди 11 години

Ей Трактор проклетнико.ДНес.бг как не ви е срам да давате трибуна на най-големия бандит в тая страна.

181

До 209

преди 11 години

Когато няма аргументи, започва обидата, което е най-елементарна реакция. Мислещите хора могат да съберат 2 и 2, за да получат точния резултат. Има неща, които се случват пред очите ни - слугинаж, слугинаж .От поведението на министър хамелеон Младенов ми е достатъчно да се почувствам така, сякаш той е министър на друга държава и на друга политика-не на България.Това поведение се описва от точно понятие.Злобата не е аргумент, лъжата-още по-малко.

180

до 25

преди 11 години

полковник гордиевси, наистина е бив служите на кгб, който има смъртна присъда в Русия за държавна измяна, тъй като от от 1974 до 1985 г е работил тайно за британското разузнаване под псевдонима OVATIОN, за което през 2007 е получи ордена на св. Георги и св. Михаил от Английската Кралица. сега си вади хляба, като често дава коментари за външната и вътрешната политика на Русия и дейността на руските спецслужби.четете, бе овчици, преди да се разблеете