93

X

преди 11 години

Доста посредствена е песента.

92

Анонимен

преди 11 години

И как успяха от трите да изберат възможно най-тъпата пак ?! :(

91

Bravo

преди 11 години

става парчето не ми дразни слуха дано да имат успех!

90

Анонимен

преди 11 години

Много по-добре те да ходят отколкото Азис и другите чалгари или ония арменец или пък онова хлапе, които правят толкова голямо впечатление на "разбиращата" публика

89

galya

преди 11 години

извенете, МОЛЯ, да се чете като извинете

88

galya

преди 11 години

ПАРОДИЯ! Просто наистина нямам думи, не може да си налагат измисления стил от името на цял един народ! Уважавам нашия фолклор, но извенете ме това си е жива ПОДИГРАВКА с него!!!Тия са ***. Кой ги лансира изобщо?! Песента на Дийп зон е 1 000 000 пъти по-добра и стойностна дори и като мелодия и текст!

87

гтд

преди 11 години

"Вода" беше добре направена песен, но от там нататък, както и сега в тоя случай, песните им включващи фолклорни елементи са лишени от всякаква естетика, не само заради интерпретацията, но и заради изпълнението.

86

Ехоооооооо

преди 11 години

Никога няма да имаме приз в "Евровизия"по причини сходни с тези,заради които няма да сме приети в Шенген.Драго Драганов-Вожде,неузнаваем си,тежък си(разбирай дебел),не си за там!И каква е тая глупава песен с още по-глупаво заглавие,аман?!

85

sevtus

преди 11 години

Не знам защо още съществува този конкурс. Това не е конкурсът, който роди явления като АББА и Селин Дион. Това е подиум, на който малки и силно желаещи да се утвърдят нации си броят диаспората. Този конкурс е вече отдушник за етническия комплекс на източноевропейски, южноевропейски, както и други нации с по-малко влияние. Тъпо е да се участва на такова място.Също толкова тъпо е да настояваме да представяме фолклора си, вярвайки си, че е нещо уникално. За западния човек това е просто екзотика, която да развесели урбанизиранияу му дух. Нищо повече. И има също толкова ефект, колкото и ансамбъл

84

Анонимен

преди 11 години

това недоразумение е по зле и от македонската песен "Империя" -там поне се съобразиха с мнението на хората и ще я преработват ,но за песента на Елица и Стунджи не виждам дори какво и как може да бъде подобрено.....ще ни се смеят хората направо !!!!

83

пак ли

преди 11 години

"Кисмет" я знаем от BOND,от тях ли я откраднаха? Това моме е много нахално и пробиввно

82

АЗ

преди 11 години

Никаква песен и писклива гайда!На Елица кой й е казал,че пее на ниво,напротив тя цвили?!Хей,ало,организаторите,докога ще ни вземате за ***!?!И Вие сте като политиците-стари муцуни-долу!

81

Несъгласен

преди 11 години

Леле....пак ли тия бе...!? Нали веднъж бяха и не успяха,пак ще се пробват? Само ми е интересно кой финанси"подготовката " и екскурзията на тия бездарници.

80

Zlatin.Mladenski

преди 11 години

Добра е песента, стига сте хранили. За всеки случай много по-добре от Софи Маринова от миналата година.

79

Анонимен

преди 11 години

Голямо пищене пада,не им ли писва.

78

СОФКА МАНГАЛКАТА

преди 11 години

ЯХАБИБИ ЖОТЕМ, ТЕ КЕРО АМИ, ВОЛИМ ТЕ МОН ШЕРИ !

77

Анонимен

преди 11 години

Добре, тази песен е получила най-много гласове. А защо не казват, колко точно? 5, 6 или 7?Има ли изобщо някой, който го е гледал това, че и смс да е пратил?

76

Мушмул

преди 11 години

Елица и Стунджи се бяха представили добре миналия път. Тези трите песни обаче не ми стоят на висотата на предишната, никоя не ми хареса.Тъй или иначе Евровизия може да се спечели по два начина - или веднъж, с много добра песен и с късмет, или по-често - с много добра политика.

75

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Сполука, шанс, щастие.. сполука -да шанс - не е българска щастие - не е късметАма сполука не става да я запееш.

74

Gery

преди 11 години

Е ми, кисмет, ама надали! Тоя път даже не е вода, ами е пълна боза!!