153

Анонимен

преди 11 години

Руснаците ни въоръжават армията, за загубите им на войници и колко им е струвала като пари тази война изобщо не ми се говори.

152

vivian

преди 11 години

Хахаха, много му отива на Кирил короната :)

151

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ КМЕТ КИРИЛ ЙОРДАНОВ ЦЕЛИ ТРИ ПОРЕДНИ МАНДАТА БЕШЕ КМЕТ ОТ БСП !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ИЗВЕДНЪЖ МУ ПРОСВЕТНА И ........СТАНА КМЕТ ОТ ГЕРБ!!!!!!!!! КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА АКО НЕ С ПАРИ И ЗА ПАРИ???????????

150

Един

преди 11 години

ГОРД СЪМ, ВАРНАААААААА !!!До дни оставка на кмета, да му мисли Плевнелиев какво ще изпълнява служебния му кабинет ! Долу БСП, ДПС, ГЕРБ, СДС ........... абсолютно всичката политическа МАФИЯ.70 000 !!!!!!

149

Варна

преди 11 години

Протестите във Варна са срещу местната управа и "трудовата" групировка от ***.... Защо в другите градове излизат на простест по има няма 1 000 човека , а тук във Варна от ден на ден все повече и повече... За първи път виждам варненци и пребиваващите във Варна (Правя това отклониени поради факта,че по-голямата част от живущите във Варна не са регистрирани в градът) толкова единни

148

Анонимен

преди 11 години

За да има смисъл, първо трябва да има мисъл. Нашите Апостоли на свободата, тия гениални момчета, знаеха много по-добре от нас какво и защо го правят. Те принудиха Европа. Те направиха България да бъде освободена.

147

Анонимен

преди 11 години

И колко са тези румънци,финландци и японци? И в състава на коя армия са се сражавали? Защо сама Румъния не обявеше война на Турция още в 1876 г? Или Япония да обявеше война на Турция? В нашата Балканска война са загинали и ***. Защо не издигнем и паметник на ***?

146

с.до 182

преди 11 години

Че нима което и да било правителство толерира сепаратистк настроения!?Каталуния не от вчера иска да се отдели от Испания!Богатата северна част на Италия иска да се отдели от южната!И така нататък!Може би САЩ трябва да воюват и за тях!?Освен това нали се сещаш,че руският цар не е пратил армия за *** ни очи,а поради имперските си интереси!След като гонят турците на по-големите градове са назначени руски коменданти и има окупационен корпус,а разходите ги плащаме ние с злато ако не знаеш!

145

с.

преди 11 години

И я да попитам нещо друго!За свободата на България са паднали и румънци,финландци,че дори и един японски офицер!Та в тая връзка като сте толкова благодарни защо не развявате и тези знамена на националният си празник!?А!?А само руското!Истината е,че повечето сте толкова *** и необразовани,че едва ли знаете за загиналите и от други нации!Освен това нямате капацитета да осъзнаете колко тъпо е да развяваш флага на чужда държава на националния си празник!Жалка история!Повече няма смисъл...

144

3 март

преди 11 години

Да. Имаше въстание в 1903 г и след това въстание почти не останаха българи в турска тракия. а след 1913 г,всички българи избягаха от тези места за да си спасят живота. Сега някогашните български села в одринска тракия са турски. Същото щеше да стане и със сегашните ни земи,ако не беше 1878 г и трети март. Сега турция е дясната ръка на америка. Ние сме били 3 милиона,а в турция живеят 15-20 милиона кюрди. ИМАТ ЛИ КЮРДИТЕ В ТУРЦИЯ СВОЯ ДЪРЖАВА? АМЕРИКА ЩЕ ГИ ОСВОБОДИ ЛИ?

143

Вся вкаст советам !

преди 11 години

И от къде се появиха толкова еднакви знамена и предварително отпечатани плакати и трансперанти ? Дали някоя червеногъзеста "Райна Княгина" не е започнала ги шие на конфекция ?

142

Вся власт советам !

преди 11 години

Прави впечатление, че почти всички медии "мощно разтръбяват" като "протестен митинг" всяко събиране на група хора, пък били те и двадесет-тридесет. Нещо повече, на практика участват в организирането им, като публикуват предварително сборните им пунктове и часове и подканят всички да се присъединят към тях. Не е ли необичайна тая "медийна активност" в сравнение с толкова други граждански протести, провеждани по време на управлението на крадливата тройна коалиция ? Съвсем спонтанно човек започва да се пита, кой поръчва музикaта на медиите и рева на мегафоните в България ?

141

Анонимен

преди 11 години

Както се знае през 1903 г. имаше едно въстание - Илинденско-Преображенско, но Европа тогава не си мръдна пръста, а след Първата световна война се образува Югославия, така че например хърватите получиха своя държава едва през 1991 г...

140

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че ... всички тези промени в Варна стартираха ЕДВА СЛЕД решението наБойко за Киро - хайдука.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ промените стават БЛАГОДАРЕНИЕ на Бойко.Мислите ли, че Станишко - мекопишко щеше да се осмели на такъв ход ?

139

Анонимен

преди 11 години

Киро КРАДЕЦА, подаде ли ОСТАВКА?

138

Вся власт советам !

преди 11 години

И от къде се появиха толкова еднакви знамена и предварително отпечатани плакати и трансперанти ? Дали някоя червеногъзеста "Райна Княгина" не е започнала ги шие на конфекция ?

137

Вся власт советам !

преди 11 години

Прави впечатление, че почти всички медии "мощно разтръбяват" като "протестен митинг" всяко събиране на група хора, пък били те и двадесет-тридесет. Нещо повече, на практика участват в организирането им, като публикуват предварително сборните им пунктове и часове и подканят всички да се присъединят към тях. Не е ли необичайна тая "медийна активност" в сравнение с толкова други граждански протести, провеждани по време на управлението на крадливата тройна коалиция ? Съвсем спонтанно човек започва да се пита, кой поръчва музикaта на медиите и мегафоните в България ?

136

do 131

преди 11 години

Телевизиите:Канал 1 БНТ-преобладаващо еврейска:Нова ТВ -преобладаващо еврейска:Европа-еврейска,на брата на П.Стоянов -евреин:Пресата:Труд,Стандарт,24 часа,Сега-преобладаващо еврейски:Нова зора-Бенжамин Хане,статии:в.Македония;в.Ние жените;Седем"БТА-Алфред Давид Кристин;Радио Дойче Веле:Радио Нет,Радио Свободна Европа,не са чисто български.Няма как при това положение да се получи истинска информация-Извадки от "Пипалата на злото в България"БИ ти ви на Мърдок,сега собственика може и да е друг.

135

Анонимен

преди 11 години

165 Ако не бяхме се освободили в 1878 г,можеше да ни се случи случка като на арменците в 1895 и 1915-18 г. КОЛКО АРМЕНЦИ ИМА СЕГА В ТУРЦИЯДори фюрерът Хитлер обичал да казва за избиването на евреите:"Кой днес си спомня за арменците в Турция?"

134

Чудна работа

преди 11 години

ама явно има много хора без друга работа, нали е празник, пък и безработицата висока... Спор кои е по силен, моя батко или твоя - смешни сте, бе хора:) То не е само да натискаш клавишите, то и акъл трябва за тая работа:) Честит Празник на всички!