107

Митрополит Борис

преди 11 години

Българският народ е християнски и затова никой няма право да му дава езическо училище. Българският народ се е крепил, живял е и се е опазил в продължение на вековете само чрез вярата в Бога и себе си и затова никой не може безнаказано да учи неговите рожби на безверие и безбожие и да приготвя по тоя начин неговата гибел. Българското училище трябва да се обнови и спаси, за да се обнови и спаси българската младеж. А да се спаси българската младеж, това значи да се осигури и спаси бъдещето на бъ

106

Анонимен

преди 11 години

Между другото, рядко е да срещнеш умен атеист с когото да поговориш човешки. Повечето са озлобени ***, без аргументи, но за сметка на това пращят от високоумие. Когато някой предварително е решил, че е прав, разговорът с него е излишен.

105

Темерут

преди 11 години

За съжаление религията твърди, че няма раси! Целият човешки род е потомък на Адам и ***! Е, как аз с човешкия си разум да приема такова категорично кощунствено твърдение от свещената библия, че целия човешки род е плод на едно кръвосмешение? За това аз съм избрал да вярвам в милионите години на еволюция на човека, която е в ход и до днес!

104

TJ

преди 11 години

"От митрополията са подали жалба до EVN"Крадецът вика дръжте крадеца...

103

до 98

преди 11 години

''човек е направен от кал'' - всичко това е иносказателно, казаното е с притчи и алегории, защото смисълът на думите с времето се променя, едно време хората са нямали понятийния апарат на сегашните хора. който се интересува, ще намери тълкуванията, които е способен да възприеме.

102

Grabo

преди 11 години

Монти Бърнс (Уейлън) пак *** психясалите студентчета по богословие, които се навъртат наоколо по задание на Синода и дращят религиозни глупости.Отдавна не го беше правил, липсваше ми.

101

до 102

преди 11 години

Стига си лъгал! Още св. ап. Павел казва: "Обрезанието е нищо и необрезанието е нищо." Още на Първия апостолски събор е било решено да не се карат новопостъпващите в Църквата да се обрязват. Естествено, че апостолите са били ***, защото са били евреи и са се родили преди създаването на Църквата.

100

Анонимен

преди 11 години

Толкова сте ми смешни вярващите, че направо сте трагични. Всеки човек с коефициент на интелигентност над 60 може да обори вашите аргументи. Жалки сте. Ходете се накланяйте пред клошара в небето.

99

Анонимен

преди 11 години

ГУРБЕТЧИЯСЕГА ЩЕ ВИ ПОПИТАМ НЕЩО ,НО БЕЗ ДА СЕ СЪРДИТЕ ! АЗ ПО ЦЯЛ ДЕН СЪМ ПРЕД КОМПЮТЪРА ЗАЩОТО ЗАСЕГА СЪМ БЕЗРАБОТЕН ,А ТУК СОЦИАЛНИТЕ СА НА НИВО ,ОТ ЕДНА СТРАНА ПИША КОМЕНТАРИ ОТ ДРУГА СЪМ ОТВОРИЛ ОЩЕ ЕДНА СТРАНИЦА И КАНДИДАТСТВАМ ЗА РАБОТА ,ПИША БЕВЕРБУНГ ПОНЕ НА 10 ФИРМИ ВСЕКИ ДЕН ! ВИЕ ЗАЩО ПО ЦЯЛ ДЕН СТЕ ПРЕД КОПЮТЪРА ?! АКО СЕ ВОДИТЕ НА РАБОТА ,ЗНАЧИ НЕ РАБОТИТЕ ,А САМО ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТИ ?! АКО СТЕ БЕЗРАБОТНИ ,С ТЕЗИ МАЛКИ ПОМОЩИ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ПРЕЖИВЯВАТЕ ?! ОТ КЪДЕ ПЕЧЕЛИТЕ ?!

98

На дядо ти цифуняка

преди 11 години

Какъв Дядо какви 5 лева!!

97

пари

преди 11 години

оригинален Ролекс за 3к лева? Купувам!! Да ми се обади, няма да се пазаря за цената!

96

Уейлън

преди 11 години

До 97Чака ги "***"???А дали, глупчо, знаеш, че в християнската религия също е имало практика и канон за обрязване? Отменен чак през Трети век. Тоест - всички основатели и светци са били ***. Самият Христос и апостолите му са били ***.Религиозни коне с капаци, толкова сте невежи, че е за плач.

95

до 98

преди 11 години

Злобата те разяжда, нали? Кофти е за самия теб, вредиш си на здравето.

94

до темерут

преди 11 години

за съжаление, това са направили алчните хора - комерсиализирали са вярата. но, това не отменя законите на висшата нравственост, изразени в Десетте Божии заповеди, които са еднакви и в трите основни религии. без нравствен коректив хората се превръщат в скот, управляван чрез двата инстинкта. айде, да се замислим, защо бялата раса става все по-безплодна и все повече увредени ментално и физически деца се раждат, и защо мюслитата, нямат тези проблеми, макар да налагат нравствеността с жестокост

93

ДУЛО

преди 11 години

До ТемерутЧУЙ БЪЛГАРИНО,/ако си БЪЛГАРИН/НИЕ ДУЛО,КАЗВАМЕ;БЕЗРОДНИ КУЧЕТА,ВЪН ОТ ТРОНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

92

Монти Бърнс

преди 11 години

До 94Не виждаш по-далеч от носа си. Вярвай, че човекът е направен от кал и като се разболеш - застани под дъжда, за да се разкаляш, а не ходи на лекар, за да те лекува с био-химични плодове на научно-техническия прогрес, наречени "лекарства".***!

91

до 91

преди 11 години

Заради такива дървени философи като теб пропада Европа. Изоставиха религията и ценностите на предците си и сега ги чака ***.

90

Анонимен

преди 11 години

Това са евтини номера на другарите в опит да вдигнат рейтинга на този психопат наречен "дядо" Николай.

89

Анонимен

преди 11 години

Тц-тц-тц!да го ожалиш!че и евтино го е дал..........

88

до 84

преди 11 години

Ти си невеж бе, момче! Вярваш сляпо на глупостите, които са ти наговорили даскалите в училище. Никакви доказателства няма за еволюция и тям подобни щуротии. Айде оди в зоологическата и чакай *** да стане човек, аз нямам време за това.