169

Анонимен

преди 11 години

Добре бе като не искате протести не ходете бе,плащайте по 300 лева ток,бачкайте за по 400 лева,мизерствайте,докато се стопим и *** станат повече от нас,политиците до един са милионери и това не е проблем,радвайте се че сме последни по всичко,че ни източват ресурсите,че политиците ни разпродадоха държавата на чужди фирми.Някои хора са родени да умрат като овце и такива като вас го доказват.Вие не сте народ,вие сте ***!

168

Анонимен

преди 11 години

Политиците представляват различни корпоративни интереси. Икономическите лостове са в техни ръце.Ще лъжат, ще мажат ,президентът ще обещава и протака, докато хората се уморят и се оттеглят.Ще ни замажат очите с популистки обещания и половинчати мерки. Това са обиграни и хищни капиталисти и никога няма да позволят някой да им развали играта,особено ***,както ни наричат.

167

Анонимен

преди 11 години

До 188кои сте вие бе Хитлерист, фашисти ли сте, кой ви е избирал, кой ви плаща

166

До чужденец

преди 11 години

Ти българин ли си,*** ли си къв си?Говориш в трето лице,а като гледам пишеш на чист български,провокатор платен ли си?Знаем си кво е дереджето недей да лаеш много,пишеш се чужденец и ти си от ония забравили родината си,обърнали гръб на всичко българско,даващи акъл от другия край на света.

165

ММ

преди 11 години

Има няколко статии от деня на оставката на Борисов. Иначе никоя чужда медия не я е еня за ставащото у нас.

164

Анонимен

преди 11 години

Дори хората в чужбина разбраха защо са протестите,а тука нашите платени медии се правят на ударени и с всички сили се опитват да отклонят темата,като постоянно питат "Какви са ви исканията" Колко пъти да ви кажем какво искаме бе ***?Искаме крадците в затвора и ВЪН на всички монополи,които ни ограбват,щом като управляващите не могат да оправят държавата,ние поемама кораба!

163

Анонимен

преди 11 години

До Братя -Крадци Брат му е архитект и шеф на катедра в УАСГ. Те чаветата на столетницата всичките са намазани пехливани, но нямат нищо общо с лявата политика. Хищни и ненаситни капиталисти. Социалисти били? Ха...

162

Анонимен

преди 11 години

До Братя -Крадци Знаеш ликъде е това Карадере?

161

Анонимен

преди 11 години

Българите на тъмно и студено, щом обичат Бойко Мутрагено!

160

да

преди 11 години

Аз мога да кажа, че днес имаме ясна политическа воля. И, ако един от политиците, които в момента се изказва компетентно по борбата с организираната престъпност, да каже един случай, в който министърът на вътрешните работи е направил контакт с криминално проявено лице на тежката организирана престъпност и всичко това, което е свързано с някакво толериране или покровителстване.

159

Бойко

преди 11 години

Днес за първи път в българската история министър на вътрешните работи ДАДЕ ПОРЪЧКА ЗА ОТСТРЕЛВАНЕТО НА ЧОВЕК. В СЛУЧАЯ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.Цветанов поръча Трактора на Златко Баретата.Да видим кой как ще се върже на интригата.Afera.bg

158

Анонимен

преди 11 години

До Славейков Искаме да сме народ, а не ***. Според теб да продължаваме да търпим и мълчим? Няма да стане. Писна ни да сме роби на монополисти, мутри, партии, на корумпирани правителства и фалшиви идеи. Аре стига толкова, а и няма какво да изгубим вече освен оковите си.

157

ЦИРК

преди 11 години

ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ ПОРЪЧА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ НА ЗЛАТКО БАРЕТАТА!

156

страшния_съд

преди 11 години

агенти на държавна сигурност:========================1.георги първанов2.Сергей Станишев3.ахмед доган4.бойко борисов5.цветан цветанов6.иван костов7.яне янев8.меглена кунева9.лютви местан===============без АТАКА няма победа===================

155

Анонимен

преди 11 години

утре пак сме там

154

Стефан Гамизов:

преди 11 години

Плевнелиев има ограничен капацитет, той виси на фалшив рекламен образ, акцентира той. По думите му президентът крепял модел на белите якички корпоративни престъпления, а България е рай за такива престъпления. Политиците ни са изцяло зависими от чуждите посолства у нас, които като скръцнат със зъби, политиците веднага лягат на килимчмето, смята енергетикът.

153

Гамизов

преди 11 години

Кръгът като Дянков, Трайчо Трайков това е един клъстър от момчета, които искат да се харесат на западната корпоративна практика, заключи Гамизов.Той акцентира, че след като не е станало служебен премиер да е Дянков, не е станало и да е Кристалина Георгиева, сега ще търсят някоай титулосан много, някой, който няма да върши нищо, за да се тушира народното недоволство,

152

Ахх

преди 11 години

Гамизов бе категоричен, че англичанинът Питър Литгоу е човекът, който задкулисно определя политиката в България. Да направи Плевнелиев президент е лесно с влияние, уточни. Литгоу използвал влиятелни хора във Вашингтон, а нещата не опирали в родни главорези, смята той.

151

Анонимен

преди 11 години

ЩОМ ТРЯБВА И БАНКИТЕ ЩЕ СВАЛИМ,ДОРИ И ТИЯ КОЛЕКТОРСКИ ФИРМИ ИЗНУДВАЧИ ЩЕ ЗАТВОРИМ,ДОШЛО Е ВРЕМЕТО НА ПРОМЯНА,НЕ ГО ЛИ НАПРАВИМ СЕГА ЩЕ СПИМ ОЩЕ 24 ГОДИНИ,А ПЪК САДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ДА СЕДНАТ НА ЗАДНИЦИТЕ СИ МАЛКО ЩОТО И НА ТЯХ ЩЕ ИМ СМЕНИМ СТАТУТА ЩОМ ТРЯБВА

150

Стефан Гамизов:

преди 11 години

Финалният подпис за ТЕЦ Марица 1 е на ведомството на Росен Плевнелиев, докато беше министър на регионалното развитие и благоустройството, със сигурност подписът е негов, заяви в студиото на Всяка неделя енергетикът Стефан Гамизов. Според него президентството е подарък за Плевнелиев, чиято награда е била именно това да стане държавен глава.