465

Анонимен

преди 11 години

МАФИЯТА И МОНОПОЛИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ И ТИКНАТИ ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!

464

капиталист - комунис

преди 11 години

Едни хора взимат по 60.000 лв на месец , а други хора взимат по 300 лв на месец .Б.Б. сигурно си мисли, че това е ' нормална европейска практика ' ?И защо едните взимат 200 пъти повече от другите ? Защото работят 200 пъти повече или защото едните са част от статуквото на БКП/ДС , а другите са роби ?Нека Б.Б. първо да отговори на тези въпроси, а не да ходи да рита футболна топка през работно време ! А може би Станишев и Костов също ще отговорят на тези въпроси ?Това е истината ! Останалото е шменти - капели ...

463

Анонимен

преди 11 години

По Нова тв излязоха и с фланелки-Не на мутроолигарха Борисов,сякаш той е виновен за 23 измамни години.Всичко вече е ясно,зад тези,,протести''стоят БСП,ДПС И РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ.Вече и исканията към монополите изчезват.И последните надежди си отиват.

462

Анонимен

преди 11 години

на ред са Банките който ограбиха българския народ наред е здравеопазването и бялата мафия където се крадат милиони наред е мтел ,глобул виваком също грабители на народа!

461

Анонимен

преди 11 години

Руската газета "Известия" пише ,4е България купува електроенергия и въпреки това правителството на Бойко Борисов спря строителството на АЕЦ -БЕЛЕНЕ .Искам да поздравя тези достойни българи ,които са влезли с коментар под текста и са го опровергали ,защото вси4ки знаем ,4е ние не купуваме , а продаваме електроенергия.

460

Анонимен

преди 11 години

отново ДС ще победи. Както в църквата така и на улицата.

459

Анонимен

преди 11 години

kade sa stanishev kostov ovcharov maia manolova velchev caria dogan mestan i dr.mysyri skriti izchakvat xienite sad izmennicite naroda da vi sadi i prati v belene kriminalni recidivisti 23 god manipolirate lajite i mamite kade sa im kashtite tam sa predatelite na balgaria.

458

Анонимен

преди 11 години

Този протест ми прилича на ония заоблени физиономии,който викаха от ТВ-НE НА КОРУПЦИЯТА,НЕ НА КОРУПЦИЯТА,пък си пълнеха джобовете от същата.Защо ли си мисля ,че в България нищо не е случайно и не се е променило.

457

Анонимен

преди 11 години

трябва задължително да се гласува за да падат процентите на доган

456

Анонимен

преди 11 години

довечера всички от ловната Дружинка с пушките пред офиса на ***

455

Анонимен

преди 11 години

слаб национален протест в София.гледайте по бТВ камера от хеликоптера.

454

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който иска промяна нека излезе да гласува. Необходима ни е висока избирателна активност. Трябва да се гласува, защото по този начин се тушират манипулираните гласове. Това означава, че ***, турските и комунистическите гласове няма да имат тежест. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова по-слаби ще са ДПС и БСП.

453

Kyky

преди 11 години

Вече сме пред революция.

452

Анонимен

преди 11 години

Дали някой не води протестите към взаимно противопоставяне,анархия и не дай си Боже нещо още по-лошо?Защото турците казват-Интереса клати феса.

451

valentin

преди 11 години

Putin si otmushtava za Belene.

450

Киркорчо

преди 11 години

ЕЕЕЕЕЕ, какво става? Отглеждате плодове зеленчуци и пазарувате тях във всички северни страни- Русия, северна Европа и т.н. Стига бе ревели. Всички след соца живеят лошо. За да живееш добре, трябва да работиш. Русия за суровини, България за плодове зеленчуци и храна за тях, това е безгръжно бъдъще за всички славенски хора. Технически нации сами ще направят, какво трябва за живот.Българи трябва да прехранват хора от други страни и купуват за себеси всичко, каквото искат.хрна също струва не евтино.

449

отдалеко

преди 11 години

МНОГО СТЕ АКТИВНИ ДРУГАРИ БЕСЕПИСЦИСЛЕД КАТО СВАЛИХТЕ БОЙКО, СЕГА И ПРЕЗИДЕНТА ВИ ПРЕЧИ. ВСЪЩНОСТ ТАКА ВИ Е ЗАРЪЧАНО., НО НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ.*** ВИ ВНЕДРЕНИ В ПРОТЕСТИТЕ, НЯМА ДА СВАЛЯТ ПРЕЗИДЕНТА, ЗАЩОТО НАРОДА НЕ ИСКА ТОВА.ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ СТОИ НА МЯСТОТО СИ, ЗА ДА СЛУЖИ НА НАРОДА СИ, ДОКАТО ВИ ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИТЕ, ЧЕРВЕНИ ЛЕШОЯДИ!ДОЛУ БСП И ДПС!ВЪН ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

448

Анонимен

преди 11 години

Нека наш представител стане капитала. Вместо да протестираме на улицата, можем да протестираме вкъщи. Ако спрем например да купуваме кока кола, корпорациите ще ни помогнат.

447

IVO IVANOV

преди 11 години

до котел снимайте и качвайте вече има свободно пространство и то се нарича интернет

446

tim

преди 11 години

цяла българия е по улиците днес българи юнаци