1030

менгеме

преди 11 години

Послушен президент. Послушен пред Бойко, послушен и пред енергийната мафия, която се кани да управлява България под формата на служебно правителство.

1029

потресен

преди 11 години

Да отидат да протестират пред медиите на Прокопиев, защото заради неговата зелена енергия е толкова висок тока.

1028

полицай

преди 11 години

Президента да си подава оставката и той, защото не е способен да се справи със ситуацията.

1027

мозъка

преди 11 години

Протестиращите да недоволстват срещу идеите на президента да вкара пак Дянков в служебния кабинет. А освен него се кани да намърда Бориславова и всички членове на енергийната мафия, която се покровителства от Прокопиев.

1026

kick-ass

преди 11 години

Навремето знаете ли на кого Плевнелиев переше парите на Кокаинов бос 1 на България Брендо. И това ми било голям, преуспял бизнесмен хаха. Жалка картинка си ти, Плевнелиев.

1025

Veselin

преди 11 години

А протестите трябва да са главно за доходите, хората ако имат близки до европейските заплати мисля, че ще си плащат и надписаните сметки, дори и бакишиш ще им оставят :))) и това да се направи до няколко месеца а не след 4 години, от 24 години чакаме все по 4 години да стане по нормално .Това че по медиите казват, че не можем или не заслужаваме по добри заплати не значи, че е истина :) все пак нали чорбаджиите им пишат новините :)

1024

програмно

преди 11 години

Тези протести отдавна не са граждански и отдавна са политизирани. Все още не мога да разбера какво ще прави Плевнелиев на тях? И това ако не е политизиране, здраве му кажи.

1023

програмата

преди 11 години

Идеята на Росен е да си назначи своите хора в служебното правителство, а тези хора са част от енергийната мафия на България, оглавявана от Иво Прокопиев.

1022

Анонимен

преди 11 години

Мисля ,че Иван Петров ще постъпи честно ако се оттегли от водачите,защото мисля,че ще му извадят компромат когато му дойде времето и младите ще бъдат много разочаровани от това.Той е достоен човек и мисля ,че ще постъпи правилно.

1021

Анонимен

преди 11 години

нали ЕС е една държава, логично е заплатите да са близки--------------- Aми те са близки, кое не им е близкото?

1020

Анонимен

преди 11 години

SEGA NE MOZE NISHTO DA STANE NEMA PARI

1019

Veselin

преди 11 години

Първо най добре е да се оправи държавата, да се вдигне от 23 годишната кал, ушким сме в така бленувания ЕС а ни дискриминират и заплатите са ни като на 8-*** 10-та ръка хора, поне на половина от европейските да сме така ще сме поне втора ръка хора :), нали ЕС е една държава, логично е заплатите да са близки .А на досегашните партии политиката им е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

1018

Анонимен

преди 11 години

Граждански контрол и сега може да осъществявате. Когато депутатите си смениха групата, защо тогава не протестирахте, а се сетихте след три години? Такъв ще ви е и контрола - лумпенски. Затова само бой, бооой, и наказания за лумпенстващите. Който троши коли - да плаща, да му вземат и тенджерите и *** те от къщи и да го продадат в робство.

1017

Анонимен

преди 11 години

докато бюджетни съкращения са отречени от правителства в цяла Европа----------------------- И с какви пари си покриват разходите? Много изобретатели на перпетуум мобиле се навъдихте...

1016

Диди

преди 11 години

"Ние не искаме да влизаме в парламента, искаме вие да излезете от там."Добре де, а кой ще ни управлява? Кой да стои там?

1015

Анонимен

преди 11 години

гледайте какво става цяла сутрин по TV7.Защитата към Бойко е свирепа.Отиде ли си Бойко спират парите за ТV7

1014

скакауец

преди 11 години

Кореспонденти на ББС казват, че,, докато бюджетни съкращения са отречени от правителства в цяла Европа, г-н Борисов - бивш бодигард на България от съветската епоха диктатор Тодор Живков - трябваше, просто да следва насоките дадени от европейските лидери на безбройните срещи с негоТова е отчасти, защото той замрази заплатите и пенсиите, вместо да ги увеличи и създаде условия за развитие на малкият и средният бизнес.Българи средно печелят сравнително оскъдни 800 лева ($ 550 £ 356) месеца

1013

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата сила в България са ловните дружинки. Момчета вземайте пушките и на Орлов мост. И само бренеке в патрондаша.

1012

Veselin

преди 11 години

До 1327 така е, но забравяш безработицата и демокрацията на работното място :)

1011

Велес

преди 11 години

Най големите проблеми в държавата ни:-Ликвидираната икономика-Ниското заплащане-Повсеместната бюрокрация , корупция и грабежРешат ли се тези неща,ще се оправим! Ако не, сме загинали като държава и нация!Хора, мислете!