76

Анонимен

преди 11 години

ало ***, не очаквах, че сте толкова ***, абе в касата няма пари за лечение бе ***, докторите по един или друг начин, ще си докарат парите, ама *** *** разберете, няма пари за вашето лечение, ако ще питате къде са пари, веднага ви казвам в магистрали, земеделци и за предизборни кампании.Ама нали булгаристанеца е ***, доктора му е виновен.

75

Анонимен

преди 11 години

85, а защо и ти не си се изучил "за сметка на държавата"

74

Данъкоплатец

преди 11 години

Защо е критично положението в здравеопазването? Защото го опоскахте господа/другари доктори. Големи нагледци сте всичките! Как не ви е срам да искате пари. Погледнете че единствено на вас се увеличиха цените с 30-40% върху изследванията и цените за ОПЛ -тата. Такова увеличение на цените и от там на докторските доходи е като ..."пир по време на чума". Хората нямат работа и доходи, а вие и последните пари в хадзната искате да приберете. То бива наглос ... пък вие граници нямате.

73

Анонимен

преди 11 години

Лекари Българите не ви искат ходете си в чужбина!

72

Гайдарски

преди 11 години

Я им изнесете заплатите на показ, за да видим защо плачат.

71

Нагли типове

преди 11 години

Задължително трябва да има осигурено безплатно държавно здравеопазване и дентална медицина. С докторски заплати от 2000 лева и сестрински от 1000 лева. Които се смятат за големи специалисти да си създадат частни клиники и да мамят клиенти както си искат. Или да заминават в чужбина, след като бъдат заставени да заплатят образованието и специализацията си в пълен размер. Наглеци безподобни - държавата ги изучила, нищо не влагат в болниците, които използват като свои, а и скубят народа варварски.

70

Анонимен

преди 11 години

след оставката как започнаха да изпълзяват забравени физиономии

69

Анонимен

преди 11 години

Споко - има "тежка артилерия"!!!

68

Анонимен

преди 11 години

Лекарите кога ще изискват по-вече от собственото си съсловие да спазват клетвата и морала на лекаря ! Нямам нерви вече да ги слушам 20 години да се жалват и в същото време получават несравнимо големи захплати от обикновените българи и по цял ден да си пият кафето по кабинетите вместо да продължават да изучават лекарските практики и методи на лечение и да не гледат на хората като на улични кучмета !

67

KARTOFF

преди 11 години

този райнов колеше и бесеше когато управляваха БСП, един от най-неприятните лобисти

66

гражданин

преди 11 години

Хора, има вариант протестите да са инсценирани от ЦРУ или просто те да са ги яхнали!? И аз искам справедливост, но не се поддавайте на провокации. Не трябва да изключваме възможността някой да иска да пренесе "революциите" от арабските страни и в Европа. Гражданската война е най-лошото нещо! Наистина изгубихме 2 милиона население в последните 23 години, но реално 1,5 милиона са емигрирали, а при война се дават реални човешки жертви! Разпространявайте съобщението по форумите!

65

Анонимен

преди 11 години

Положението в здравеопазването е драматично обаче за пациентите а не за лекарите дето получават хиляди левове и пачки под масата а за пациентите не дай боже да се разболееш. Който е ходил по болници само той знае ,че като влезеш вътре те карат да плащаш консумативи по стотици левове и те гледат с такова пренебрежение ,че се чудиш как да мечеш за да ти обърнат внимание нашите български лекари.

64

Българин

преди 11 години

Сигурно е истина ,но.. " Как да отида на лекар ,като знам какъв инженер съм"

63

Анонимен

преди 11 години

ГРОБ- ГЕНОЦИД

62

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 59Частната болница е пълен крах без договори със здравната каса, умнико, а цените им са недостъпни за честно печелещите хора. Често нямат достатъчен капацитет, защото са малки, което е опасно. Ползват ПРЕхождащи/ прелитащи от други болници специалисти, а това прави пациента детайл на конвейр. А всяко държавно предприятие може да е печелившо, ако има добър мениджмънт и контрол. И конкуренция при формирането на приходите и на работната заплата. Ти защо търсиш държавната болница, а?

61

Анонимен

преди 11 години

Ако не знаят как да се направи здравната реформа, нека една делегация да отиде в Турция и да проучи тяхната. Ако някой се поинтересува ще остане изненадан от тяхната система положително.

60

знаещ

преди 11 години

...дископатия -5 дни 500лв, исхемичен инсулт - 5 дни 600 лв ,бронхопневмония 5 дни 500лв!!!Хайде кажете ми как в тези съкратени срокове могат да бъдат излекувани тези заболявания - ами не могат!Една сестра е със заплата 400 лв а те са само 28 000 хил в цяла България и продължават да намаляват.Сега се вдигат ръце от малките селища а едно време те имаха и линейки и фелдшери сестра! Сегашното положение е една подигравка и унижение с народа!!!

59

Анонимен

преди 11 години

Здравната каса е най-голямата бездънна пирамида. В нея се наливат много пари от народа с така наречените здравни вноски, но когато отидеш недай си боже на лекар си плащаш като поп. Защото здравната каса плаща определена сума, но в болницата ти казават че трябва да доплатиш. а доплащането е само по два начина:1. Избор на екип. 2. Дарение. и не лекарите да ми се правят на луди, че не искат допълнително пари от пациенните.

58

като яде..

преди 11 години

....кифтета не рева,а сега ревеш.След дъжд качулка.

57

лекар

преди 11 години

Всички университети да обявят троен прием на студенти, защото не останаха лекари, а повечето са пенсионери!