388

Анонимен

преди 11 години

До иване вие нали искахте оставката му, сега защо я бил дал, много моля да се уточните какво точно ще искате

387

Анонимен

преди 11 години

цял следобяд чета коментари във форумите и се заливам от смях, то си е по весело от роман на ДЖ. Джером. Направо сълзи ми потекоха от смях. Според мен някой трябва да събира бисерите и да се публикуват в книга, и след време правнуците ни да четат какви сме били.

386

иван

преди 11 години

Хора балона Буда се спука и не е редно след 2-3 месеца да дадем власта пак в ръцете на този провален политик.Какво ново ще ни излъже че пак ще направи през следващите 4 години. Видяхме че протестите не са причина а повод за оставката ме.Взе си оная работа и остави страната в страхотни проблеми,окрадена,оглозгана и почти фалирала.Без икономика,без переспектива,без грам сигурност в утрешния ден за обикновения човек.Да се стегнат институциите които не са разбити от него и да работят това е пътя.

385

Анонимен

преди 11 години

НА ИЗБОРИТЕ ЗАВИНАГИ ИЗХВЪРЛЕНИ *** И ФЕСОВЕТЕ

384

До jaxon

преди 11 години

До jaxon хехе, психар, счупи и последния тъпометър...

383

До КОШМАР

преди 11 години

До КОШМАР Нещо си се зомбирАл... Некви глупости ми говориш, кой кво казал, а стопанството дори и селско е част от икономиката на една страна. Като питаха Бойко, що не се вдигат заплатите и повишават доходите, ти чу ли му отговора, ако не си го чул ще ти го кажа....

382

Анонимен

преди 11 години

събират ги от селата в цяла България и им дават на глава по 20лв - ето това са ,,протестите в подкрепа на Борисов,, , театър ,трагик-комедия ,пълна пародия !!! и великия артист патетично обявява ,като дърта забравена примадона ,,Ох,моля ви ,недейте ,,

381

Прованса

преди 11 години

Никой не евава да отговаря...Пак питам: Аз не разбрах утре наясно ли сте за какво ще протестирате или ще ми объркате планираната разходка из София. Видях само минуси, но не и отговор. Някой разбирач, ще ме светне ли най-накрая.

380

Анонимен

преди 11 години

До Провансазависи ако ще плащат там сме . засега всички траят

379

До jaxon

преди 11 години

До jaxonГлупако, тръбите като минават отвън, нали се сещаш какви загуби на енергия ще има ве ***. Нали тия загуби ако не се калкулират, като сградна инсталация, ще се калкулират в повишаване цената на топлоенергията. Ама ти верно си мноо ***. Аз си мислех, че се бъзикаш.

378

КОШМАР

преди 11 години

До До КОШМАР 460 КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ МОЖЕ ДА СИ ПРАВ.......ПРЕДИ 4 ГОДИНИ НЯМАХМЕ ОВЦЕ ЗАЩО ТО ПРИ СТАНИШЕВ НЕ СЕ РАЗВИВАШЕ ЖИВОТНОВЪДСТВОТО НО БОЙКО ГО СТИМУЛИРА........НАЛИ ПРЕДИ 7 МЕСЕЦА ПРИЗОВА СТУДЕНТИТЕ ДА ХВЪРЛЯТ КОМПЮТРИТЕ И ДА СЕ ВЪРНАТ НА СЕЛО И ДА СТАВАТ ОВЧАРИ .......ЯВНО СА ГО ПОСЛУШАЛИ,ВЪРНАЛИ СА СЕ И СА МНОГО ДОВОЛНИ ЗАТОВА ИМАШЕ ТОЛКОВА ПРАСЕТА И ОВЦЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА В ПОДКРЕПА НА БОЙКО....ТОВА БЯХА ТЕЗИ НА КОИТО ТОЙ КАЗА ДА НЕ СТАВАТ И.Т. СПЕЦИАЛИСТИ А ОВЧАРИ...НАРОДНА ЛЮБОВ

377

гост

преди 11 години

До jaxon, а защо не рева когато твоята партия любима - БСП сключваше дотоворите с бандитите, и онези ДПС

376

Shark

преди 11 години

Споко Боко, няма да има митинги в твоя подкрепа, почивни дни са и няма кой да организира държавнте служители за излизат на протест в работно време.

375

До jaxon

преди 11 години

До jaxon Ти обаче си нагъл!!!!Счупи още един тъпометър. Останаха още два. Давай, имаш още шанс.

374

Анонимен

преди 11 години

Искам да кажа на тия от БСП щото гледам че има много тука,хора каквото и да направите няма да сте на власт пак вие,колко и да се гърчете от злоба и да обиждате и да псувате,хората все още си харесват Борисов и ГЕРБ

373

До КОШМАР

преди 11 години

До КОШМАРот тоя *** *** ти пълнее и ти ходиш до тоалетната, но това е друга тема. Преди не идваше ***, щото просто нямаше, нямаше стимули за развитие на селското стопанство.

372

наблюдател

преди 11 години

незмам дали има един къпан на тези митинги/за и против/.....малумна ***, как не ви писна да пискате а не си седнете на задниците и да помислите 5 минути какво очаквате от тези политици и кой найстина е в състояние да ви помогне. Найстина ли мислехте че Герб или Бойко е в състояние да се справи, или тези безумни хора умрели от глад ще направят нещо? Съвет: да няма политик с по малко от милион в сметката и ще видите светлина. Бог да ви пази.

371

До jaxon

преди 11 години

До jaxon...Братле с тая идея ти счупи тъпометъра. Верно мноооо, ама мнооо си ***. А ... и между другото не се казва "тЪрби", а трЪби".Ти наистина си мноо ***.

370

КОШМАР

преди 11 години

ПОДКРЕПАТА ЗА БОЙКО В ЧЕТВЪРТЪК ПРЕД ПАРЛАМЕНТА БЯХА ОКОЛО 700 ЧОВЕКА , 50 ПРАСЕТА ,4 ТРАКТОРА И 70 ОВЦЕ.......Е...СИ ПОДКРЕПАТА :)))))))))))))СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ И ПРЕД ЧУЖДЕСТРАННИТЕ МЕДИИ !РОЙТЕРС " ПРАСЕТА И ОВЦЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА В ПОДКРЕПА НА БОЙКО "СЛЕД 2 ЧАСА КОРЕСПОНДЕНТА НА РОЙТЕРС ОТНОВО ПРЕДАВАШЕ ОТ НАШАТА СТРАНА : БЪЛГАРИЯ " СТАВА СТРАШНО......ПО МАГИСТРАЛА ХЕМУС КЪМ ПАРЛАМЕНТА ПЪТУВА ОЩЕ *** В ПОДКРЕПА НА БОЙКО"....СМЯЛ СЪМ СЕ С ГЛАС, СВЕТА СИГУРНО НИ МИСЛИ ЗА АБОРИГЕНИ

369

mutkurov

преди 11 години

*** видяха дебелия.... и дадоха заден....усетиха го.....