100

Изпатил

преди 11 години

А колко "директни присъединявания"имате към мрежата като на служителя ви в Сандански?Всички ли ваши абонати имат електромери?Тази енергия ни я разпределяте на нас дето плащаме като "нетехнически загуби" и я плащаме ние балъците!Преди години написах жалба затова,че в населено място има кабел прекаран незаконно на 2 метра височина и ако не го бях видял можеше и да загина!Отговорът на вашите служители беше-"Ние със свестните се разбираме да не искат отговор".Кабелът и до днес е там!!!!!!!!!!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 11 години

То и тройните сметки са необясними ама ни взехте парите нали?Сега ние ще ви вземем лиценза за да знаете,че всичко се връща!

98

до 99

преди 11 години

До ЕВНЗа да може някой български дебел депутатин, мазен шеф на ДКЕВР и един болюк наши престъпници да вземат тлъста комисионна.

97

ash

преди 11 години

..Тоя защо отчита с винтоверт?.... а като го гледам е и без каска......

96

СТОЯН ПЕТРОВ

преди 11 години

ДО 94. Пишеш, че може да станем на кълбета. Може, но искам да те предупредя че прякора ми е стоян ***. Да не ревеш на нечие рамо после.

95

ash

преди 11 години

....ако не става с тънка показалка, с дебела гега требва да разбере..... селски даскал от Трънско

94

Бо

преди 11 години

Ами до сега какво правехте БЕ г-н Докладал ??? Хората трябва да знаят за какво плащат-цитат.Хората единствено знаят всеки месец ,че са Прецакани...от вас, от ВиК ,от Топлофикация,от всяка Институция ,която трябва да работи в полза на взаимен интерес.Стига с това дълго Изнасилване.Някои хора си мислят ,че сме овце,обаче Българина като побеснее-бягайте далече.

93

Анонимен

преди 11 години

Петър Докладал с дебелата мазна заплатка да си заминава за Чехия със цялото им ЧЕЗ и довиждане.

92

ПИСНА НИ

преди 11 години

НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ГОЛЕМИТЕ СМЕТКИ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ А ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ СЕ ПОЗДРАВЯВАТ ЗА НОВАТА ПОБЕДА

91

Z

преди 11 години

Do sega ni skubeha.Peru6inata svir6i.Sega e red na kojata.

90

Анонимен

преди 11 години

тези които протестираме да ни дадат възможност да станем преки клиенти на аец козлодуй. никакви ерп-та, посредници, монополисти, мафии. като останат без клиенти да видим как ще повишават тока.

89

Краен потребител

преди 11 години

В края на краищата в момента имаме: - правителство без лиценз; - ЕРП с лиценз.Тези приказки за "процедура за отнемане" са от сорта може би, ако, когато и др. Даже не сме сигурни, че наистина имаме право за отнемане на лиценза и да не се окаже накрая, че нашата мила държава май не е съвсем в ред. Единственото сигурно нещо е, че сметката е за крайния потребител - май бяхме ние.

88

darcas

преди 11 години

Не само лиценза ще ви се вземе, но и ще се заведе колективен иск от хиляди българи за имуществени щети от вашата работа тук. Не само ще фалирате, но и до просешка тояга ще ви докараме. Българина много дълго опъва хомота, но като скъса синджира няма кой да го спре

87

Христов

преди 11 години

Нормално е гадната и крадлива пасмина да си защитава интересите,но истината е,че всъщност са нарушили не 1 или 2 закона.Как може в Германия да използват елекромери от преди 30 години,а тук,понеже сме "модерни",използваме дигитални.Всеки българин може да включи един волтметър и да го засича на всеки час.Гарантирам ви,че няма да откриете 2 еднакви стойности.Нали плащаме за 220V на 50HZ,а не за 210,след около час 216 и т.н.Да се вдигнем дружно и да изринем тези престъпници от нашата държава!

86

Анонимен

преди 11 години

изЧЕЗвайте, вече и прозрачност не ви спасява след този тормоз на българите

85

ЕВН

преди 11 години

АБЕ ТАЗИ ДЪРЖАВНА ФИРМА ЛИ Е В ЧЕХИЯ НЕ РАЗБИРАМ ПРИ НАС ЗАЩО НЕ МОЖЕ ДА Е ДЪРЖАВНА

84

до 90

преди 11 години

До Главен счетоводителА фактурата кой я издава? Доколкото виждам е на ЧЕЗ и в нея си калкулират разходите - т.е. себестойността. И отново - 30% какво? От тях има-няма 5% за заплати и 5% др. р/ди - за материали и т., ами останалите 20 и повече %-та?! Чиста печалба, която може да се източва чрез т.н. "дъщерни" дружества, щото персонала е там и имитират, че 10 души работят за 100 в бившите ЕРП-та! Елементарно, ама толкова си и "главен счетоводител", колкото аз съм от Светия синод!

83

ДАРДАМАНА

преди 11 години

ТО И СЕГА В ЧЕХИЯ ИМ ПОДОБРЯВАМЕ НАЦИЯТА НО ЛОШОТО Е ЧЕ В ТОВА ПОМАГАТ И МНОГО НАШИ *** ПОЧТИ ВСИЧКИ НОВОРОДЕНИ СА МАЛКО ПЪСТНИЧКИ

82

кало

преди 11 години

"Искаме да продължим да работим с общините за подобряване на комуникацията с клиентите и да бъдем по-близо до проблемите на хората, подчертава той."Тоя *** ли е? Две седмици протести и скандиране да се махат, а тоя вика "искаме да сме по-близо до тях"... Тоя не е с всичкия си!! Не разбирам как глупав човек, е мениджър на тая фирма в България.

81

сс

преди 11 години

Искам само да направя едно пожелание на г-н Семерджиев. Пожелавам Ви всички пари, които изкарахте в близките години да ги дадете за лекарства. На вас и вашите близки. Пожелавам ви след 1година да последвате примера на Шушулов,знаете къде е той сега. Дано горите в ада!