126

Анонимен

преди 11 години

Светът не се е свършил с оставката на едно правителство, при това - некадърно! Експертно правителство, насрочване на избори..Какво толкова?

125

???

преди 11 години

И имуществото, заплатите, влоговете на близките им. ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ!!!Полицията да се насочи към парламента, да застанат зад гражданите и да пазят гражданите, защото ние им плащаме заплатите от нашите ПАРИ!

124

iovo.chikrikudis

преди 11 години

НАРОДА ДОКАРА ДОН БОРИСОВ ЗАЩОТО МИСЛЕХМЕ ЧЕ ЩЕ СЪДИ "ЧЕРВЕНЯ КРАДЛИВ ЕЛИТ" А ТОЙ СКЛЮЧИ ДОГОВОР С ТЯХ...ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ..

123

влах

преди 11 години

След оставката следва идването на власт на ДПС,ДС,БСП,които ще ВИ сцепят гъзъ от кражби,че ще се молите да дойде на влас даже и Чеушеско!!!!

122

toto

преди 11 години

Съжалявам,че си подаде оставката ! На следващите избори пак ще гласувам за ГЕРБ ! Напред и успех !

121

до 125

преди 11 години

А колко пари ще трябва да плати България за ток на ВЕИ и американсите ТЕЦ сега. Сравни сметката и ще видиш, че сметката за АЕЦ Белене е в пъти по-малко. АЕЦ Белене можеше да се построи и от САЩ и никой не е против, стига да е по-евтино от Русия.

120

???

преди 11 години

До АнонименНеустойките да ги плащат управляващите от джоба си, да отворят сметките си по банките, да продадат имуществата си и да си понесат последствията. Ако съберем парите им ще платим всички дългове и дори ще ни останат за собствени нужди на държавата.Нека да направят това и тогава ще видят как живеем ние с 350 лв. заплата и бабите с 120 лв. пенсии....

119

Анонимен

преди 11 години

Мажоритарен вот ще вкара в парламента мутри като Галевите и други престъпници и неслучайно мутрите на ГЕРБ спечелиха вота навсякъде, където имаше мажоритарни избори. Виждате какъв е резултата от 2009 г. до сега.

118

МД

преди 11 години

Направо не мога да повярвам колко *** има, които вярват, че ще дойде някой по-добър. Правителството на ББ беше трагично, но в сравнение с предходните е все едно мерцедес срещу москвич. Явно народът е доста затъпял за последните 70 години!

117

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 117AETZ Belene, a? Mirishe mi na cherven draskach. Znaesh li kolko pari nie horata shte triabva da platim na Rusia za tazi centrala? Dano pone chervenite ti plashtat dobre, i ti triabva da iadesh v kraia na kraishtata.

116

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен с мажоритарен вот в парламента ще влязат тези, които имат пари да си направят добра реклама.

115

Анонимен

преди 11 години

При престъпление от едната страна договорът става невалиден.

114

Анонимен

преди 11 години

До Анонимендоговори не се анулират просто така. Нали ще трябва да плащаме неустойки. Нали после никой инвеститор няма да дойде да инвестира в България, защото може да му анулират договора.

113

Анонимен

преди 11 години

Kak на къде? Естествено Болен Лидеров - министър председател! Само той, заедно с Карасмачканов може да върне на тъпия народ Македония, Добруджа, Западните покрайнини, Одринска Тракия, защо не и Бесарабска България. Ще върнат всички приватизирани предприятия от изедника Костов. Ще възтанови Варшавския договор, СИВ, ЦИФ, МИФ и т.н. И Русия, най-важното ще е доволна и вече умния народ ше БЛАГОДЕНСТВА. АТАКА! АТАКА! АТАКА

112

Анонимен

преди 11 години

Мажоритарен вот за България е още по-зле и в парламента ще влязат още повече мутри, *** и турци.

111

СС

преди 11 години

Гн.Дундьов,говорителя на протестите каза ,че бърза за работа,че работодателя му ще го уволни!А дали не трябва да попитаме кой е РАБОТОДАТЕЛЯ на Дундьов?????

110

Анонимен

преди 11 години

Ммм така значи всичко си е както хората си мислеха по начало за всички политически крадци-така и така си се нагушиха сега вече с една дума народа да се спасява кой както намери за добре,нали те си всеха парче от погачата хм-*** долна.Напред българи и нито крачка назад.

109

Анонимен

преди 11 години

Борисов имаше 4 години и не направи нищо да анулира договорите за скъпия ток. Можеше и да направи конкуренция с АЕЦ Белене, да либерализира пазара и тогава частниците щеше да фалират със скъпия си ток. Напротив Борисов направи точно обратното и спря АЕЦ Белене, за да защити печалбата на богаташите.

108

iovo.chikrikudis

преди 11 години

Продължаване на протестите до свикване на ВНС и въвеждане на Мажоритарни избори ! Като сме се хванали на хорото, да го играем до край ... Не искам Станишевци, Догановци, Боленовци, Царчета, Яневци !!

107

Анонимен

преди 11 години

А СЕГА НАКЪДЕ1Три години ядохте тикви, сега ... ще ми ядете.