336

anonimka

преди 11 години

Примирете се - Бойко е вън с единия крак.Надеждата вече ни е Янев.Замислете се - има ли някой по подходящ?Доган ли? хаха

335

valiant

преди 11 години

До Анонимен 305Жълтееш, кой с кого е спал си е негова работа. А пък ти не вярвам, ама съвсем не вярвам да си им "светил".

334

Milen

преди 11 години

Тоя няква алтернатива на ДПС ли иска да бъде?!

333

Анонимен

преди 11 години

абе тоя ли мушморок дето уж все вади нещо от ръкава си преди години щеше уж да уволнява Бойко.хах.

332

Анонимен

преди 11 години

Още един ненормалник. Е то читав вече няма.

331

Анонимен

преди 11 години

Ох боже, ама тоя много си е повярвал, че става за нещо. Хайде изчезвай Яне и не се показвай, защото заради тебе електората на РЗС СЕ СТОПИ. Ти драги ми Яне броиш ли колко пъти се завъртя на ляво и на дясно, та нали ти беше напълнил страната с билбордове, че ще уволняваш Бойко? Скрий се Яне и не дразни хората и не се прави на голям политик. Ще видиш следващ парламент през крив макарон и ще останеш в забвение.

330

Ivanov

преди 11 години

Яне, и аз съм готов за премиер и то много преди теб !!!

329

нимка

преди 11 години

Партията на Яне е финансирана от Ковачки. Що за наглост от тази мека китка??? Може би иска цял народ да изкрещи " Да т.. е в г-за??

328

х

преди 11 години

янето кога чу че бойко си дава оставката май заплака ,щото вече не сигурен че ще влезе в парламента.той е за съжеление, освен това шоу едвали ще може да прави нещо друго .

327

Анонимен

преди 11 години

Яне недей бре момко ! Младичък си , депесари и бесепари ще вземат да те утрепят! Крадеца Костов, Станишев, Доганя, Овчара и Царя точат зъби яко ама яко, Искат да си нрипомнят вкуса на народната кръвчица кръв

326

plovdivcanka

преди 11 години

Вас ако ви се ще да ви управляват Овчаровци, Догановци, Костовци и разните там Надежди, то аз искам вече да дадем вот на доверие на някой политик с чисти ръце. Стига толкова козни и омраза. Подкрепям намерението на Яне Янев да се намалят депутатите. Населението ни се топи като майски сняг, а ние се дърлим като ***. И край вече на депутати и министри с досиета. Той поне няма досие, ако имаше досега да го бяха извадили. Но тои е млад и не се е забъркал с държавна сигурност и мутри.

325

Анонимен

преди 11 години

Давай Яне с теб сме за нова конституция за нова чиста и свята република България!нмаляване депутатите от 240 на 100 на брои;ВСИЧКИ БЕЗ имунитет най много два мандата и у дома;корумпираните министри,и политици в затворите... само ти го можеш и ние вярваме в теб!!!

324

наивник

преди 11 години

Е, тоя лъже повече и от Бойко. И уволнява, и паметници вдига.Машала.

323

Анонимен

преди 11 години

Очаквам кака Янка,да започне да се бие в гърдите,че точно той е искал и е успял чрез важни стратегически ходове да свали правителството !

322

Анонимен

преди 11 години

"Аз ще уволня Бойко Борисов".

321

mir

преди 11 години

Abe toia q da hodi da se *. Krio Iordanov i qne qnev strahoten *** sjujet za nemskiq pazar. za premier bil gotov. pulno haho

320

гЪлфон

преди 11 години

Янето има и от мене един глас, защото нямам спомен да е казал нещо , което да не е истина. Той не се е отметнал от нито една своя дума, бе хора. Иска конституционни промени, за да станат депутатите по-малко и да не тежат на бюджета. Иска всичко за корупцията да излиза наяве. Работи постоянно и живее скромно. Откъде толкова злоба у вас? Има ли Яне досие? Не, няма. Замесен ли е в корупционен скандал? Не! затова все искат да му затворят устата.

319

Анонимен

преди 11 години

"да освободим България" от некадърни депутати ще бъде организирана подписка за намаляване на народните представители

318

mara

преди 11 години

I az sum gotova za premier.

317

Хихихи

преди 11 години

Янка си е к. Сега се ослушва накъде да си обърне дупето :)