32

Анонимен

преди 11 години

До александров Защото целта е да се хвърли прах в очите, а не да се въздаде справедливост. За политиците е лесно да залъжат хората.

31

Анонимен

преди 11 години

*си тъпанарите тия от ЧЕЗ- умориха златната кокошка дето им снасяше златни яйца.Умориха я от глад и алчност.Можеха да отстъпят няколко стотинки на киловат ,да направят няколко пи-ар кампании за болни дечица да опростят половината сметка на някое възрастно семейство.Все дребни неща за милиарден концерн ама радват нали?А те кво- "Ние си плащаме данъците" - евала пичове в ЕС всички си плащаме данъците.Ама вие още не сте излезли от робовладелческият строй.Е не е добре да сте само господари

30

александров

преди 11 години

добре се защо само ЧЕЗ? а ЕОН и ЕВН

29

оптимист

преди 11 години

Ей ти наречен- "До г-н Станишев"...Социологическо проучване ли правиш или просто се забавляваш в неподходящ момент.На Хората им е писнало от Политическата система(каквато е) ....Ако имаш капка съвест не пиши простотии-един път срещу Герб и после срешу БСП... Платен мушморок,Политическата ни система е загнила и такива като теб само вмирисват повече положението.

28

Анонимен

преди 11 години

Zapochnaha proverkite i kradzite BSP i DSP parvi se razbjagaha

27

Анонимен

преди 11 години

До Спартак Ку-ку? А искаш ли участие на въпросните фирми в управата на фирмата в която работиш и да и казват колко можеш да вземаш на месец, какво може да си купиш да ядеш, кои дрехи ще ти признаят за разход и кои не? А не искаш ли предложената от тебе схема да се приложи и в Булгартабак, ВинПром, МЕТРО, моловте, кварталната бакалия.... абе що да спираме само в България - дай да вземем да определяме цените на VW - за колко да се продава новия голф примерно.

26

Стою Пишлека

преди 11 години

А пък най-паче ни щавят Лукойл и Цеко. Те дефакто са взели България на френчайз и правят каквото си поискат. Бойко, Дянков и прочие плашила са за ***.

25

вън

преди 11 години

Къде са действията срещу топлофикация?Бойко Буса не говори за това!За подчинението си не говор на наш гръб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Какви са мерките с ТОПЛОФИКАЦИЯ

24

Спартак

преди 11 години

следващите необходиви стъпки1. ОТнемане на лицензите на Еон и ЕВН2. намаляване на топлоот с поне от 30 процента.3. Участие на квота от граждани в ДКЕВР и намаляване на мандата на инспекторите4. всичко това - граждансик квоти в контролинет органи и занижени цени - да се приложи за тока, водата, газта и бензина....

23

Анонимен

преди 11 години

АКО ИМ ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗА, АЗ НЯМА ДА ПРОТЕСТИРАМ! АЗ ТОВА ИСКАХ!

22

Стою Пишлека

преди 11 години

ЧЕЗ са единствените, които не подкрепиха предизборните каси и ще изядат дървото. Същото стана и в Албания. Просто чехите са друг тип хора и не можеш да ги накараш да играят по гайдата на *** като българи и албанци. Същевременно топлофикация директно взима от нас и сипва в предизборните каси на управляващите и затова никой не говори за тях. А те всъщност откраднаха най-много пари, и тази, и миналата зима.

21

ЛЕКИЯ

преди 11 години

ИМА ПО ЛЕСНО, АКО ИЗГОНИМ БУДА ВСИЧКИ ЩЕ СИ ЗАМИНАТ СЛЕД НЕГО...ОТ ТАМ ТРЯБВА ДА ПОЧНЕМ

20

tatarin..ТАТО

преди 11 години

А по мое време,киловата беше 2 стотинки, водата 2 стотинки кубика, парното колкото каса бира 5 лева.

19

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ мафиота Буда пак замаскира положението, АВН и ЕНЕРГОПРО все 1 не са в България...и какво е измислил- дейността на ЧЕЗ ще се поеме от АВН :)

18

ТЕЖЪК

преди 11 години

щом албания ги гони значи и ние можем пък този представител не му дреме че цял народ страда да ходи да се изказва на баба си

17

Пловдив

преди 11 години

А на ИВН и ЕНЕРГО ПРО кога не се прави на *** Боко а ги гони всичките.Иначе теб гоним ти вече си пътник

16

Защо

преди 11 години

Защо саом чез? защо не ЕОН и ЕВН? защо само 8 процента? защо нямаме контрол върху тока, бензина, водата, газта?

15

BG

преди 11 години

BRAVO GERB !!!

14

Анонимен

преди 11 години

чакаме преди 2 минутиЗа ЧЕЗ разбрахме, а новоизлюпеното ЕНЕРГО ПРО кога ? или Варна и варненци не са проблем ? -------- Не така, момче, не се заяждай с *** :)

13

уса

преди 11 години

Лошото е ,че не само ЕРП-та са взимали кинтите,ами и НЕК и там куче влачи.........