928

Анонимен

преди 11 години

До ОРГАНИЗАТОРнаПРОТЕСТ В Илиенци продават ли катюши ? По-спорно е. Важното е да внимаваме - да не се изчистим помежду си. Невъоръжените ще си стоят вкъщи и ще гледат чистката по телевизията. Лошото е, че всички дружно ще сърбаме попарата след това.

927

Въпрос

преди 11 години

До Анонимен Кой ще защити това светло бъдаще. Волен, Доган, Р. Овч, Яне, Имат ли защитниците реална представа. Само с камъни и винкел не става. Още преди Христа робите са мятали камъни, а господарите са се къпели в жълтици.

926

Глупак

преди 11 години

До ОРГАНИЗАТОРнаПРОТЕСТ Тебе ще те пометат, *** ще си скубе косите, а онези, олигарсите, ще си местят не крачолите, а мангизите - от банка в банка, според курса и лихвите. Метачите никога не печелят - те винаги са само метачи.

925

Анонимен

преди 11 години

Българи, защитете бъдещето на децата си!България я е имало и преди Бойко Борисов.

924

Debeliq

преди 11 години

Гледах точно този клип в интернет, полужението с полицаите не ми харесва!

923

Вартоломей

преди 11 години

До ОРГАНИЗАТОРнаПРОТЕСТ Къде се раздава оръжието, бойното облекло и въжетата за бесилките. Самите те къде ще се вдигнат - пред Парламента ли или на Орлов мост. Жени ще бесим ли или само мъже? Ще ги погребваме ли или да си висят на въжетата. То и без това е студено. Като трябва да спим 9 часа, след това 9 часа ли ще бесим. И като свършим да си измием ли ръцете. И после ....... После ще му мислим.

922

JBL

преди 11 години

Ако беше Левски сега жив сам ще се да си сложи въжето като види на какво положение е България,че от ден на ден все по зле става.

921

Анонимен

преди 11 години

Уф, абе много ви се ще да стане митинг ама... Ше ви "лайк"-нем във фейсбука, споко.

920

Горда БГ жена

преди 11 години

До ИзправенГорд БГ Мъж И докато размахваш винкели, ножове, ятагани, джобни ножчета и лееш кръвта на врага, а той лее твоята, тези дето ви дърпат конците и на двамата, ще потъркват доволно ръце, ще чакат анархията да стане пълна /в неделя ще бъде, нали/ и след това ще пълнят джобове. Убийците никога не са прокопсвали. Файдата е за тези, които раздават ятаганите.

919

Анонимен

преди 11 години

Ех та се ненамери някое камикадзе да взриви парламента и президентството начело с гадните *** Жандармеристи майка ви де*ба нещастни да видите как се бие невинен народ *** долна !!! Вместо да сте с народа вие сте продив народа гадни ушеви !!! Ще дойде и вашият час!!

918

Анонимен

преди 11 години

за мен да бият пенсионери и жени, някак си не иде.Да си ходи този, който е наредил това безобразие!

917

gosho

преди 11 години

Хаха а до скоро като битите бяха все ултраси ? *** , *** все полицията невинна. Сега като посегнаха и на вас са нажежихте нещо . Ушев на кафево !

916

Анонимен

преди 11 години

ии, ба*и.... утре трябва да ходя на един курс за масажи и казаха да си носим камъни, речни. ама ся се притеснявам като ги разнасям тия камъни така в торбичка, да не ме помислят за някой *** провокатор.....

915

Анонимен

преди 11 години

Има и жени, бити по време на бунтовете!Къде сте бе български мъже?Защитете жените и децата си!

914

Възмутена!

преди 11 години

Хората с маски, които се правят на мъже, но само, когато са с камък в ръка. Лигльовци малки! Трябва организаторите на протеста да сложат правило без маскирани! На всичко отгоре хвърлят и бягат - жалки типове! И това ми било мъже! А го отнасят невинни хора... Но няма да мине номерът. Няма да позволим на платените агитки да съсипят протестите и да уплашат хората! Не са познали!

913

Анонимен

преди 11 години

Чета коментари и много от тях ме карат да се срамувам че съм българка...Как да бъдем уважавани след като ние самите не се уважаваме и обичаме като хора.Чета за маики и подобни разни.Нямате ли срам от вашите деца че четат повечето от просташки коментари....

912

хх

преди 11 години

"Полицията и жандармерията бяха атакувани с димки и пиратки, както и с камъни, бутилки, буркани и др."Как да го разбирам??? Прави са хората,че този протест го предизвикаха ПРОВОКАТОРИ и целта е да се подкопае вярата и надеждата в Бойко.Защото не са малко тези,които му вярват и оценяват направеното от Б.Б,,

911

Анонимен

преди 11 години

бе кви брутални кадри бе, просто синята агитка са се объркали, че днес има мач на левски и са излязли да се сбият с малко полицаи и червени. нищо особено. по "случайност" се е случило да си търсят мача точно където протестират протестиращите.

910

1001до1013

преди 11 години

Беднотия мизерия и немотия е за тези дето ги мързи нищо не идва даром а я се варни назад във времето да не беше по-добре НЕЕ пак си бяхме бедни само че сега я се огледай около теб как малко по малко се съживява всичко строи се а преди не се случваше НИЩО имахме корупция навсякаде нямахме пари от европа спрени пак заради тази КОРУПЦИЯ И МАФИЯ не оправдавам и сегашните но поне има светлинка в тунела

909

hmm

преди 11 години

Само като чета коментарите Ви, ясно защо сме зле, та Вие и майките си мразите! пянки, неудачници, полицайченца, наркомани, продажни *** и тн. и тн., а бе БРАК и това си е!!! Да ви е сладко на всичките като 1083 1082 1080 1077 и тн. и тн. България и Българите над всичко и всеки, а не коментари от някакви *** грешки на природата!!!