31

Избори Беге-е-е-е

преди 11 години

66% от българите ще гласуват за Обама на следващите избори. Повечето са в Чикаго, Илинойс, а останалите - на терминали 1 и 2..

30

MLAD6ITO

преди 11 години

хайде не ми обяснявайте за какво е протеста! идете сред ХОРАТА и искам да им обясните как герб прави "нещо" (това нещо така и не можете да го обясните) да видите как ще ви смачкат главите докато загряват за ББ и *** от ГЕРБ. НИЕ НЕ ИСКАМЕ НОВ БАРДАК СЪС СТАРИТЕ К....ВСИЧКО ЦЯЛАТА СИСТЕМА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ

29

sawall

преди 11 години

"След напускането на Дянков, коефициентът на правителството падна под 80..." Този "виц" що не го казахте, а? ;). Не харесвам Дянков, според мен мислеше за макроикономиката повече отколкото за хората, което е голяма грешка, но не мога да му отрека, че беше мислещ министър.

28

Анонимен

преди 11 години

Хайде тикви вървете да спите, защото голямата тиква каза, че утре ще садите картофи.

27

Анонимен

преди 11 години

Американския травестит си отиде и това е добре.Но ... на негово место БУДА назначава ФИЛОСОФ ?Мисля, че щеше да е по-добре да назначи неврохирург, който има точна ръка и не се превръща в ***.А на финансите това предателско правителство им *** мамата.

26

казах ви до 33

преди 11 години

малката секира-стоян александров-добър финансист и чудесен министър

25

Анонимен

преди 11 години

Бенатова, отивай да спиш! БТВ ще прави революция по телевизията. Та на Орлов мост останаха само ***.

24

Анонимен

преди 11 години

Чудя ви се колко сте наивни.Бойко да подадял оставка.Абе хора, той е мутра с доказани мутренски качества, за него кражбата и далаверите са му в кръвта ...оставка, аде бе, може ама като отиде в едн по-добър свят, от който никой не се е върнал, за да каже че е такъв.

23

18/34

преди 11 години

Ако сега Борисов подаде оставка ще настъпи хаос,след който той ще се върне на бял кон и ще му гледаме мазната физиномия още 10 години.Честито !

22

Анонимен

преди 11 години

Съд за БСП, ДПС, НДСВ и ГЕРБ!

21

Анонимен

преди 11 години

ЕКЗЕКУТОРА на пенсионерите *** Дянков си отиде, отиде си преди това и от Грузия, но там го изритаха по-яко, от още няколко държави са го изритвали, тъй като навсякъде се е насирал .

20

777

преди 11 години

в момента гледам по тв изявлението на" любимия "премиер на народа и не мога да се начудя на наглото му поведение ако имаше поне малко достойство досега да си беше подал оставката . той и всички министри послушници около него застрашават в бьлгария да избухне гражданска война .а къде оня т .н.министър на вътрешните работи ?нали е много голям специалист по акции за задържане на престъпници сега ако има акция как ще я крьсти?мафия или наглите 3

19

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ....ИМАШ РАЗУМЕН ХОД---ПОДАВАЙ ОСТАВКА----МЪЖКО МОМЧЕ СИ ИЛИ ПОНЕ НА ТАКЪВ СЕ ПРАВИШ!!!

18

18

преди 11 години

Добре де,кажете кой беше по добър финансов министър последните 24 години,дайте едно име ! Не говорим за Борисов,кой ,кой беше по добър !

17

Анонимен

преди 11 години

Нека помогнем на св.Тройна коалиция отново да възседне държавата,протестиращи братя,поклон пред вас ! Схеми,сладки проектчета ,далаверки,......ураааа !!!

16

100

преди 11 години

Дянков си беше точно като Чаушеску,от него ли се е учил?Предугадил какво ще стане и духна.Няма да се срине държавата без него,дори ще диша,така че новия министър-умен човек да намери решение,а то има-при криза се решава най-бързо.Успех!

15

ОСТАВКА ! ОСТАВКА !

преди 11 години

БОЙКО, *** НЕЩАСТЕН, ПОДАВАЙ ОСТАВКА, ВЕДНАГА

14

срам и позор

преди 11 години

"Симеон е издънка на комунизма, отроче на седмичната ясла", каза родният баща на Симеон Дянков- Денчо Дянков за ТВ7. Според него синът му е трябвало да бъде изгонен. За мен сега остава срама, че народът ще ми каже: "Ей го тоя, дето е баща на Дянков, който окраде държавата", добави Денчо Дянков.

13

до 18

преди 11 години

димитър на сдс и малката секира

12

Сергей

преди 11 години

Братя всички на площадите !