405

Анонимен

преди 11 години

до платените писачи,пичове, не, че нещо, ама в момента правите само лоша услуга на тези, които ви плащат, повярвайте ми. Няма как да съберете 12 000 или 30 000 човека платени, нали се сещате. Та, вместо да дращите тука, кажете на който трябва да се стяга и да взема мерки. Хората не искат Станишев, ама искат от Бойко реални реформи и измитане на "калинките", не само рязане на ленти.

404

ТТТТТТТ

преди 11 години

Вярно ли г-н Бойко е избягал от държавата и се е укрил някъде в ЮАР?

403

Sandero Luminoso

преди 11 години

Numquam irasci desinet sapins ,si semel coeperit .OMNIA SCELERIBUS AC VITIIS PLENA SUNT.Никога хитрият няма да се възмути,когато всичко е започнало .Всичко е пълно със престъпленя и празнота .SENEKA ,De ira 2

402

Анонимен

преди 11 години

Сега живеем по-зле от преди 10 години

401

ккк

преди 11 години

УТРЕ В КОЛКО ЧАСА И КЪДЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРОТЕСТА В СОФИЯ ?

400

Анонимен

преди 11 години

ako se razraboti qko selskoto stopanstvo, nqma da ima glad, i lipsa na rabotni mesta, ama qko i sevropeiski zaplati, i decata shte rabotqt lqtoto, shte vidite, zashtoto shte im e kef da si izkarat nqkoi lev

399

до 501

преди 11 години

Аз интернет имам само в работата, вкъщи не вися, за разлика от теб. Аман от Интернет зомбита, които тук са много устати, а като ги видиш в реалния живот са като мишки и не могат една дума на кръст да кажат.

398

Анонимен

преди 11 години

Работя анкетьор по вратите и да ви кажа много ми е смешно като гледам какви хора имат Интернет у тях си - някакви тираджии, прости продавачки и т.н. Ужас. И после искаме да има интелигентни коментари в Интернета. Чалгарите завладяха Интернет.

397

Анонимен

преди 11 години

Умните и интелигентни хора - на площада, мършата - в Интернет.To vinagi e bilo taka. Horata v Internet sa asocialni i nqmat priqteli.

396

Анонимен

преди 11 години

Умните и интелигентни хора - на площада, мършата - в Интернет.

395

dddddd

преди 11 години

А бе що не викнем, Французи, Германци, Англичани да ни управляват.100% ще сме по добре отколкото с мафиотите Боко Доган Станишев Костов Царя.Ако сме по-добре не виждам нищо лошо. Ще викнем 240 зубрача от Харвард и ще имаме една от най-добрите икономики.

394

сивия кардинал

преди 11 години

И как се сваля правителство бре шматки недоносени?Погледнете малко по далеч от носа си бре *** и се позаинтересъвайте примерно за Сирия!!!

393

от Чехия

преди 11 години

Мнооого има да се ЧУДИТЕ и МИСЛИТЕ... защо? Защо чехите напълно подкрепят протестите в България против ЧЕЗ и Енерго Про. Ами, бъдете УЧУДЕНИ- като си нямате друга работа! ИЗВИНЯВАЙТЕ, но и на нас ни СТИГА ТОЛКОВА! Като погледнете коментарите на големите сайтове за новини в Чехия- става СТРАШНО!!! Обикновени хора искат БЪЛГАРИ за протестанти в собствената си страна! Всички са против ЧЕЗ! Дори ЧЕШКИТЕ граждани! БРАВО! Хората са правдиви! Подкрепят ни! Браво на чехите! БРАВО!!!

392

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

Като ценен опит определи работата си в надзорния съвет на ЧЕЗ Електро депутатът от КБ Антон Кутев. В предаването Под лупа на ТВ Европа той отбеляза, че изборът на работещите в дружеството се е основавал основно на тяхната лоялност.

391

ЗА ПРОТЕСТИТЕ

преди 11 години

АКО СЕ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ СТАРИТЕ БСП ДПС И ДРУГИ КРАДЦИ А ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО.ПРОТЕСТА И НА МЕН ПОЧВА ДА МИ ЗАМИРИСВА.НАСКОРО РАБОТИХ НА ЕДНА РАБОТА СВЪРЗАНА С ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ И ШЕФА МИ КАЗА,ЧЕ ЧАКАЛИ ДА СЕ МАХНЕ БОРИСОВ ЗА ДА СЕ ОТПУШИ ПОЛОЖЕНИЕТО ОТКЪМ ПОРЪЧКИ.АКО ПАДНЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ КАЧВАЙТЕ НА ВЛАСТ СТАРИТЕ КРАДЦИ - МИСЛЕТЕ СРЕЩУ КАКВО И ЗА КОГО ПРОТЕСТИРАТЕ!

390

123

преди 11 години

До края на февруари няма да го има нито БОЙКО БАНДИТОВ НИТО ГЕРБЛ.

389

психолог

преди 11 години

Борисов за да не се самоубие публично го поканете да влезне в редиците на народа ! Може и за го направи. Мисля че идеята ми е добра ! Това ще помогне много ! БОРИСОВ ИЗЛЕЗТЕ СРЕД РЕДИЦИТЕ НА НАРОДА ! БЪДЕТЕ С НАС АКО ИСКАТЕ И НИЕ ДА СМЕ С ВАС !ДОЛУ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ!Няма държава в която месечната сметка за битова ел енергия в семейство да надвишава 8% от средната работна заплата за страната,Българина плаща за ток 60% от средната заплата ! ТОВА НИКЪДЕ ГО НЯМА ! КРАДЛИВА ПРЕСТЪПНА МАФИЯ

388

Мирча Кришанов

преди 11 години

Някой има да го търсят Бойко, ама няма да могат да се обадят, както преди.

387

сивия кардинал

преди 11 години

В щаба на кукловодите:Гъст тютюнев дим и мирис на уиски!Анонимен генерал от ДС:Проекта "Борисов"се провали.....какво следва?Анонимен генерал от ДС2:Няма друг изход най малкото,че овцете вярващи в политиците са само 20% ,а ако са по малко от 25% започва разпада на обществото!Анонимен генерал от ДС3:Действаме тогава по сценарий 2.Предизвикваме псевдо революция за историята."Борисов" се самосваля като оня *** от СДС и качваме отново БСП на власт както го бяхме замислили!Анонимен генерал от ДС-баш шефа:Действайте по задачите и без провал!Неудобните ги застрелвайте на място!

386

Кичка

преди 11 години

Добре, че и протест ви направи правителството...