246

Анонимен

преди 11 години

аз пък искам точно тоя *** от снимката да си иде!

245

Анонимен

преди 11 години

Трябва да променят закона,и която партия е под 8% да гледа Народното събрание през крив макарон. Тогава турците (всичките агенти на дс) да си ходят в Анадола да крадат.

244

american от Илиянци

преди 11 години

Прокуратурата да се самосезира и на тоя аркадаш да му бъдат повдигнати обвиненя за отправяне на заплаха към министър председателя.

243

ЕЛИ

преди 11 години

Кои сте вие за да искате нещо в България. В България живеят българи, а вие какви сте? Защо всички ние БЪЛГАРИ допускаме да решават нашата и на децата ни съдбата " хората от изборния туризъм" ? Защо, всички виновни за днешното ни положение нагло ни гледат в очите и искат оставка на единствения АПОСТОЛ който тръгна срещу всичко гадно в тази държава. Да, нямаше подготвените кадри, защото 90% от тези кадри бяха се изучили на гърба на обикновения човечец като членове на БКП.

242

Анонимен

преди 11 години

ПРОСТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАБЛОДИТЕ ХОРАТА.ПРОСТО ХОРАТА РЕШАВАТ ДА ЛИ ДА СЕ ЗАБЛУДЯТ.ТОВА Е ВИШО СЪЗНАНИЕ КОЕТО ВИЕ НЕ ПРИТЕЖАВАТЕ,ЗАЩОТО НЕ ПОДОЗИРАТЕ ДОРИ ЧЕ ИМА ТАКОВА НЕЩО.

241

Анонимен

преди 11 години

До ДЯНКОВ Слу6ай кво не ме караи да си пусна хакерските вразки и да те намеря и да ти го тура дето Защитаваш членове на сатанизирано общество.Ти си от уния дето са плазнали из между нас протестиращите кадети са си продали душиците за некви си там кинти и отчаяно карат хората да не протестират да водят преговори по сякав начин да не допускат да осъдим предишните правителства.

240

дядо Боцко

преди 11 години

Не като Доганя ! Нали Местане . :)

239

ВАСИЛ ЛЕВСКИ

преди 11 години

ДНЕС СЕ НАВЪРШВАТ 140 ГОД ОТ ОБЕСВАНЕТО НА ЛЕВСКИ. АКО ТОЙ БЕШЕ ЖИВ, ТОЗИ ФЕС НЯМАШЕ ДА ВИ ГЛЕДА С ТОЗИ НАГЪЛ ПОГЛЕД ОТ ЕКРАНА.А БОЙКО ЗА МЕН Е КАТО ЛЕВСКИ-ИСКА ДА СПАСИ ТАЯ ДЪРЖАВА ,АМА МНОГО ГО ПРЕДАВАТ БЕ,И МНОГО *** ИМА.САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ . НО С НАША ПОМОЩ ЩЕ ПОБЕДИ.

238

анон

преди 11 години

Предсрочни избори и кой ще дойде на власт -Комунисти нереформирани не искаме. ДПС с техните олигарси хора без идеи не може . Г-н Местан изчисти партията от неграмотните и кариеристите доносниците с вечерните училища специалистите с еднодневни курсове получили специалности и крайно време хората гласуват за ДПС а не за хората в него запомнете това.

237

Анонимен

преди 11 години

Доган се наяде ред е на Местан Другите да го духат

236

Анонимен

преди 11 години

boiko idva s mir, zashtoto e izvunzemen

235

Анонимен

преди 11 години

Е ти ли да останеш Лютви Местане, ти ли куче??? Та вас всичките трябваше да ви разтрелят до един (управляващите последните 20 години), жените, децата, слугите и целия ви род, ***! Та вие на собствения си народ направихте геноцид бе ***, та такова нещо тази държава никога не е преживявала и ти куче Местане ще говориш кой трябва да си иде. Мри бе, *** бре гадове ненаяли се МРЕТЕЕЕЕ!!!

234

Мимето

преди 11 години

Вие в ДПС да не мислите, че ще дойдете на власт, ако си отиде Бойко ? Разминаването с тази ваша надежда е без коментар , сигурно. Всеки друг ще бъде по-удачен от ДПС. Така, че "надежда всяка оставете".Народът е разумен , няма да допусне грешка втори път

233

Анонимен

преди 11 години

турците си играят на разделяй, владей, НИКОГА ТУРЦИ В ПАРЛАМЕНТА, ДЯКОНА НИ ГЛЕДА...

232

СТАНИШЕВ

преди 11 години

233 ТИ МНОГО СИ *** БЕ ОХЛЮВЕ

231

dragan

преди 11 години

Mestan ....MINISTER BG !!!!!!!!!!!!!!!!

230

ВОЙН

преди 11 години

МАЧКАЙ турците БОЙКО......НИЕ СМЕ СЪС ТЕБ.........ПАК ЗА БОЙКО УРА УРА УРА..............

229

ДЯНКОВ

преди 11 години

ЕЙ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ СТЯГАМЕ. НЕ ЗНАМ , АКО НЕ Е БОЙКО КОЙ ЩЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА .ТОЯ МУДЖЕХИДИН ЛИ ,ЛЕКЕТО СЕРГЕЙ ЛИ ИЛИ ОНОВА НЕ СЪСЩЕСТВУВАЩО СДС. БОЙКО ПОНЕ ДОСТА СЕ МЪЧИ ЧОВЕКА С ТАЯ ОПОСКАНА ДЪРЖАВА. ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПИМ ,ИНАЧЕ ЗАГИВАМЕ.

228

George1

преди 11 години

Пискливият гей Павел трябва да си признае с добро че е хомосексуалист и агент .

227

litseto

преди 11 години

tilishteni opravish stiga be 23 godini se opraviash zatovasmenatovaderedje