37

Анонимен

преди 11 години

33. А ти К'во се правиш на ударен бе , на колко си години ?Кой ги контролира и сега ?И кой ги е контролирал преди 23 г ?

36

Пабло

преди 11 години

Гуссин евопедал и ние искаме вашите заплати за да можем да купуваме спокойно на пазара ама няма нали?Затова си затваряйте миризливите усти и не ни казвайте какво трябва да правим,ние знаем какво,революция,смяна на некадърни и продажни правителства,изритване на чуждите компании от България,които източват български ресурс и пари към запад,спиране на надупването и представяме ясно какво искаме,а то е нормален начин на живот!Ясно ли е гуссин еврогъз?

35

ГОЙ - АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

А КАКВО СТАНА С ПАЗАРНИТЕ ЗАПЛАТИ ГОСПОДА ОТ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗИДАТ ЛИ, ИДАТ ЛИ, ИДАТ ЛИ

34

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо пазарно , има една АЛЧНОСТ на монополите , на гърба на народа !Така стана и с Банките в Америка , алчността ги доведе до крах , а държавата да ги подпомогне .Но държавата сложи и РЕГУЛАЦИЯ ??

33

ЧЕЗАРИ

преди 11 години

След извършена проверка по подаден сигнал и с оглед категоричното становище на представителите на мажоритарния акционер на ЧЕЗ Разпределение България АД бяха констатирани нарушения в дирекция Експлоатация и поддържане. Ръководството на компанията взе решение и считано от 04.12.2012 г. освободи: Андрей Живков, ръководител на направление Столично в дирекция Експлоатация и поддържане, и Красимир Биджов, ръководител на звено РЗ Витоша 3 в същата дирекция.

32

Анонимен

преди 11 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ София нали е държавна, кво ревете тогава, нали искате одържавяване - е те това става с държавните предприятия. Пълнят нечий джоб. Трябва свободен пазар и силен държавен контрол за спазване на законите. Другото са популистни глупости.

31

Анонимен

преди 11 години

долу ЕС

30

ДО-22

преди 11 години

ВСЯКО СТАДО СИ ИМА ***

29

Анонимен

преди 11 години

Абе те много добре знаят какви са и заплатите , но защо това ЕС , не го споменава ?Тоя ток си расте до безкрайност и пак си говорят за пазарна цена , не регулирана . Никой не се съобразява със българските заплати , а Борисов си спи в ЕС .Значи , след като има потребление на ток ( търсене ) , То цената му ще се увеличава . А платежоспособноста , българина няма европейската заплата ? Даже да я има , няма половината заплата да отива за ток ??

28

БМ_21 Град

преди 11 години

С тая пазарна икон. таковаха мамата на нашенеца! Едно време при бай Тошо цената на тока беше 2 ст/КВт, но тогава бяхме дружки с СССР и от там получавахме безплатно или по смешни цени енергоносители и то в такива количества, че част от тях реекспортирахме и пълнехме хазаната с "зелено". Сега сме дружки с чичо Сам и западняците, но те само ни грабят и потупват по рамото .. в нач. на прехода получихме и една царевица заразена от която ни измряха кокошките ... това са фактите1

27

Анонимен

преди 11 години

"Пазарани цени" с 10% ГАРАНТИРАНА печалба за ЕРП? СЕРИОЗНО? ХАХАХАХХАХАХАХАХА!И не стига че имат и гарантираната "ПАЗАРНА" печалба ами и източват средства с фиктивни търгове от дъщерни компании и консултантски договори с "компанията-майка"! А колкото повече ЗАГУБИ на електричество по трасетата имат - толкова по-добре! Повече загуби -> повече потребление (плащано от потребителите) -> по-голямо количество върху което да сложат 10%!

26

Анонимен

преди 11 години

ЕС защитават ЧЕЗ, ЕОН и другите фирми на ЕС. ЕС не ги е грижа за бедните българи.

25

ЩЕ ПЛАЩАТЕ ...

преди 11 години

..ЗАЩОТО ИСКАТЕ СМЯНА НА "КУКЛИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА" В "СОЦ-***"---А НЕ, НА КУКЛОВОДИТЕ !МОНОПОЛНИТЕ ПИРАМИДАЛНИ ИКОНОМИЧЕСКИ СТРУКТУРИ .....СА ТЕЗИ ,КОИТО ИЗДИГАТ И СВАЛЯТ ПОЛИТИЦИТЕ!ХОРАТА ОТ УЛИЦИТЕ ---НЕ!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!

24

ГЕРБавия

преди 11 години

ЕРП-тата вземат най-малко по веригата производител-пренос-разпределение-търговец-клиент !!! ТОПЛОФИКАЦИЯ София, например, си продава тока по над 300 лева за 1 мгвт !!! ОСЕМ пъти по-скъпо от АЕЦ Козлодуй, два-три пъти по-скъпо от големите ТЕЦ-ове, бе БОЙКО !!! ЗАЩО така ни изработи, кмете наш, Бащице ??? Същото прави и Топлофикация Варна, както и останалите Топлофикации - когенерират скъпо, продават ТОК, а ние плащаме !!! Дори ако нямаме парно !!!! НЕ Е само зелената енергия !

23

Анонимен

преди 11 години

"но цените сега са пазарни и много по-високи от преди 1989 г. "Нищо пазарно няма в тези цени сега! Всичко е измама и грабеж! Подкупите си вървят от страна на монополисти и картели както винаги! Нищо пазарно няма в банки, застрахователи, телекомуникации и.т.н.

22

Пазар????

преди 11 години

Какъв пазар? Аз продавам на брато, ти продаваш на мен... и т.н. и всеки си слага печалбата за сметка на народа. Хайде без посредници и пазарна игра.

21

Анонимен

преди 11 години

ЕС да пуснат по-евтин ток към България и така да либерализират. Засега ЕС не са пуснали никакъв ток към България и си остават ЕРП да смучат.

20

Анонимен

преди 11 години

Пред парите всички са много зависими. Няма достойни хора.

19

zzz

преди 11 години

Айде тия от европата да спрат да ни дават акъл.Гледайте си вашето.Стига вече политици!!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Нали така беше и с горивата - ефекта че поскъпхаха колкото в европа