101

Анонимен

преди 11 години

Тоя па,за 01.13 имам 560лв,какво да се ограмотявам бе,да не съм кьорав ,айде трай там

100

аз

преди 11 години

Един типичен телевизор е 400W. За да гледате 5 часа телевизия на ден ви са нужни 2 kW. Това са 0.42 лв. НА ДЕН. Умножете го по 30 и ще видите че плащате 12 лв. на месец за да гледате телевизия.Един настолен компютър и той е около 400W. Да работи 5 часа и той - още 12 лв. Към него и монитор - още 12 лв. Какво стана общо? 36 лв. за телевизор и компютър по 5 часа на ден? Плюс топла вода, плюс една духалка - НА ВИ СМЕТКА 140 ЛВ!!Престанете да ревете а се ОГРАМОТЕТЕ!! Математика 1ви клас!

99

До 110

преди 11 години

Колко ти е заплатата бе,колко деца имаш?

98

аз

преди 11 години

Един 120л. бойлер е типично 3 kWh. Значи да грее водата 1 час, това ви струва 0.63 лв. Да грее вода 2 часа на ден, значи плащате 1.26 лв. на ден. Умножете го по 30, значи плащате малко под 40 лв. на месец за да си сгреете водата. Добавете го към духалката и ето ви 100 лв. сметка.ОГРАМОТЕТЕ СЕ драги Българи. Излагате се!

97

аз

преди 11 години

Който *** изреве че го лъжа, да се ограмоти и да ползва Google да се информира.energy.eu. България е с най-евтин ток от цяла европа. Никой не ви лъже. На фактурата си пише колко струва един kWh. Да бяхте смятали колко ви струва духалката.Една типична духалка е 2 kWh. Един kWh средно струва 0.21 лв. За да ви грее тази духалка 1 час ви струва 0.42 лв. Да ви грее 5 часа на ден, значи плащате малко над 2 лв. Умножете го по 30, значи тази духалка ви струва 60 лв. на месец. САМО ТЯ!

96

Анонимен

преди 11 години

Ще има протести до дупка,ще ни крадете ли вие *** ненасмукали се,айде братя да ги изритаме всички кръвопиици ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ,в неделя ви чакам на всенароден протест срещу крадливите монополисти,стига ги търпяхме,преклонена глава сабя не я сече щото е завряна в *** си!Тая поговорка не е наша,тя е турска!

95

аз

преди 11 години

Живея в кооперация само на ток. Нямаме парно. Нарочно реших да живея където няма парно, за да съм в контрол на сметките си, които са ИЗЦЯЛО на ток. Бойлер, радиатори, печка - ВСИЧКО ми е на ток. Много съм доволен колко малко плащам за ток, защото мога да смятам колкото едно 7-8 годишно дете.Това е достатъчно за да не рева като заклано прасе след като съм си профукал парите за отопление с духалка.Апартамента ми е изолиран, с дограма. Всичко ми е на таймер. Токът в БГ е най-евтиния в Европа.

94

Анонимен

преди 11 години

Край на прогнозните сметки,елате на 02.03.13 пред Топлофикация в Борово като за начало,да им покажем как се краде прогнозно,нека прогнозират какво ще им се случи като са такива ясновидци

93

Анонимен

преди 11 години

Ок бе умният,а топлото(парно)как точно ще го сметнеш а?Три входа с една абонатна,айде сметни де колко дължиш

92

Анонимен

преди 11 години

Другата неделя идвам с детето на протест,то търпяхме ама баста!С какво да живеем,на студено и без ток ли, 350 лв са ми сметките,и ми остават точно 120 за храна!Докога ще живеем със заеми,стига вече,няма какво да губим,останахме голи и боси,с парцали ходим облечени,всички *** се изсипват в БГ,унищожиха селското стопанство,искаме българско за Българите!Как може,че ние сме изнасяли продукция 80те години за 5 Българии бе,храна,кожи,злато,желязо всичко каквото си помислиш,и никой не гладуваше

91

аз

преди 11 години

*** народ, слаба държава. Върнете се в първи клас да се научите да смятате.

90

аз

преди 11 години

*** народ, слаба държава. Като не можете да се справате с елементарна математика от първи клас, ще ревете че ви лъжат... а всъщност сте *** неграмотни ***.Колко е трудно сами да отидете до електромера и да видите колко kWh отчита в началото на месеца и колко kWh в края, да умножите дневната по 0.21 лв, нощната по 0.15 и да се убедите сами колко дължите.Държава пълна с ***, които не могат да се справят с математика от първи клас! Излагате се!

89

Анонимен

преди 11 години

ПРИ РЕАЛНО ИЗРАЗХОДВАНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ЗА 25 ЛЕВА ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ 80 ЛЕВА СЪС 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ. ----------------- Лъжеш, бе *** :))) Ти си някакъв пубер, дето изобщо няма сметки на негово име.

88

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ продължават да лъжат, но на гърба им се пише с лихва.

87

Анонимен

преди 11 години

Сигурно Добрев е новото рекламно лице на ЧЕЗ?

86

От народа

преди 11 години

Глупости на търкалета. Всички монополисти ни крадът като църковни мишки. Енерго, Топлофикация, ВиК, Мобилни оператори, Лукойл... всички без изключение. Бензинът го вдигнаха с 12 ст. за пет дена.

85

лъгани за всичко

преди 11 години

Докато на политици, депутати, кметове, министри и всички докопали се до властта в главата им е "паднало ми е сега и ще осигуря и правнуците на родата си", ще става и по-страшно! Хората няма какво да губят и ще се борят до край този път! ЕРП-тата са само брънка от една верига, по цялата дължина, на която, се краде. 25 години хората биват крадени безобразно от кой ли не и лъгани за всичко, доходите не помръдват, а цените растат непрекъснато! Въпрос на оцеляване е!

84

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ЩО НЕ ВИ МАМАТА? ПРИ РЕАЛНО ИЗРАЗХОДВАНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ЗА 25 ЛЕВА ТРЯБВА ДА ПЛАТЯ 80 ЛЕВА СЪС 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ. ЩО НЕ ВИ ГО НА.УКАМ НА ВСИЧКИ ***.*** СКАПАНИ?

83

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 11 години

СМЯНАТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ "ИГРАЧИ"---- Е САМО СМЯНАТА НА "куклите на конци"---ДЪРПАНИ ОТ МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ В БЪЛГАРИЯ!ВСИЧКИ "ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ" --СА ИЗДИГНАТИ В ПОЛИТИКАТА ОТ "монополите"---ЗА ДА ГИ ОСЛУЖВАТ И ЗАКРИЛЯТ!ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ ----СА БОГАТО ФИНАНСИРАНИ ОТ "червените монополни структури " НА БКП!ТОВА Е МОДЕРНИЯ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА ОТ БКП!Замяна на "държавния монопол "-от "соца" ---с "частен монопол"!ТОВА Е СХЕМАТА НА ЛУКАНОВ!

82

Анонимен

преди 11 години

Хах,просто трябвале да ги отчетат с леко забавяне.На повечето сметките им са с около 50% по-високи.Защо не ги направиха 4 месеца с по 15%.Хем щяха да си вземат и 10% лихва.И на хората щеше да им е нормално -очевидно е ,че няма как да не си платят тока. И позитивно пи ар щеше да има."Виждате ли,да ви е хубаво и спокойно за празниците.."И те се държат сякаш няма да си получат парите :( а ние сме некви животни.