966

5555

преди 11 години

Всичко това се организира с руски пари и от руски агенти и неслучайно палят американски знамена. чадо и ти не си за страната на БОИ,ПЪРВИЯТ СМИСЛЕН КОМЕНТАР ОТ1110,Е*АТИ НАЦИЯТА ОТ *** СМЕ.ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС ЗА 10ГОД ВЛАСТ НА БСП И НАРОДЪ Е УСПОКОЕН.

965

Анонимен

преди 11 години

Повече еот ясно е че правителствата са знаели за крадливите схеми на енергийната мафия, Това е от 2004Девет години мълчахме и чак сега се сетихме .... .... дано не е станало късничко

964

Бенковски

преди 11 години

В другата неделя цяла България в София да започне революцията Да живее България

963

Анонимен

преди 11 години

Вставай страна агромная втсавай на смертьнии бой

962

до 1097

преди 11 години

*** не са толкова виновни. Има една приказка-Не е луд тоя който яде баницата,а тоя който му я дава. Помислете си кой дава.

961

До 1091

преди 11 години

Много си прав,пич.Но за всяко нещо си има пръв път,сега е дошъл момента,търпението свърши и затова само напред,до победа!

960

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя борисов кво става с него ?Много си мълчи ,! БКП и ДПС да не са го отвлякли и да са му сложили някоя упойка анестезия да спинка няколкр дни ???!!!

959

Анонимен

преди 11 години

МВР Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!КОЙ ВИ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ БЕ?КОЙ СТЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ?КОИ СТЕ ВИЕ,***?НИМА СТЕ СВОБОДНИ?НИМА СМЯТАТЕ ЧЕ ТАЯ ПОЛИЦЕЙЩИНА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО?

958

Буда

преди 11 години

Добър вечер форумци аз съм Буда а вие сте будали всички тук!

957

щирлиц

преди 11 години

сейчас весна будим делать товарищи,что то не понял...

956

Даси

преди 11 години

След като е невъзможна национализация, а държавата няма пари да изкупи обратно ЕРП-тата, то остава олигарсите да ги лапнат. Нима за това е протестират хората? Има ли наивници, които смятат, че като изгоним ЕОН, ЧЕЗ и Енерго Про, цената на тока ще падне значително? Ал лично протестирам срещу безработицата, мизерното заплащане, съсипването на бизнеса.....

955

до от Чехия

преди 11 години

То е ясно, но заедно с правителството на Борисов да си отива и опозицията на Борисов Станишевци, Овчаровци всички които са имали комунистическо минало в рода си да си тъосят работа извън България а крадците Станишев, Овчаров, Борисов в затвора

954

Анонимен

преди 11 години

До 1081 Хора,на протестите не ви трябват никакви политици!Не забравяйте,че именно те ни докараха до този хал-вече 23 години!За какво ни са тези разбойници,мястото им е в затвота!

953

Анонимен

преди 11 години

Бойко, подай ОСТАВКА!Поне веднъж бъди мъж!Матриялът(лошият, както ти ни нарече) не иска повече ти да си във власта.Върви си, прочети още една книга поне, ако изобщо можеш да четеш.

952

от Чехия

преди 11 години

Току що имаше репортаж за протестите по чешката телевизия СТ1. Говорителката на ЧЕЗ- Барбора Пулпанова ясно заяви: "ЧЕЗ има в България пълна политическа подкрепа, ще се справи с протестите и няма да претърпи никакви загуби" Оттука си правете сметка, кой трябва да изметем първо, за да изметем и ЧЕЗ!!!

951

Анонимен

преди 11 години

за *** не знам но видях надрусани маргинали

950

Анонимен

преди 11 години

Българската олигархия и политическа класа - ВРАГОВЕ НА НАРОДА!

949

Анонимен

преди 11 години

Супер е че хората се събират масово и изразяват гражданска позиция против своеволията на олигархията, но това което дразни е че веднага се навъдиха разни провокатори. Гамени от футболните агитки, които са единствено на протеста за да се сбият с полицията и да вандалстват на воля. Такива негодници изопачават справедливото послание на протеста и нищо чудно да са изпратени там именно от олигарсите, които контролират футболните клубове и съответно шефовете на агитките.

948

Ф.С.В

преди 11 години

Случи се и нещо хубаво ) русото недоразумение и контрабандистка на цигари -стил Буда,, вече се е махнало от ДКВЕР !!!!

947

Ф.С.В

преди 11 години

Пътя на Демокрацията е труден и не е казано че ще вървим по нанадолнище ,,,но вожното е че българите вече са стъпили на него -от тук нататък това е изхода !!! СТАЧКИ !!!!