226

От Куциан

преди 11 години

Смърт на Комунизма и на всички от тяхното котило!

225

Драган

преди 11 години

"Сега е времето за действие, призова евродепутатът Илияна Йотова. Свърши хубавото време за ГЕРБ, "Тя се събуди, плувнала в пот и влажна между краката .Пак ще вземем властта ! Тази полюция е измъчваше от месеци !

224

смерт болшивиков

преди 11 години

Станишев въведе изедническия "десятък " , сега обаче се бори срещу него - п-д-раска му работа !Станишев+Вигенин = любов !!!

223

777

преди 11 години

Сергей Станишев, Георги Първанов , Румен Овчаров, Румен Петков , Емилия Масларова, Ивайло Калфин , Алексей Петров и др. ТЕ искат вашето доверие ! Ще им повярвате ли ОТНОВО ?

222

Катя

преди 11 години

Искам да ги видя на изборите БСП като преброят само 8% гласове в тяхна полза. Сега са в опозиция и ни обещават небето и земята, ама ние сме ги виждали в действие вече.

221

Анонимен

преди 11 години

Забравили са Тиквата тя им е основния шедьовър.

220

герб

преди 11 години

До Изверг Той Овчаров гнката я има,само че ти дали я имаш?То акъл се иска да иползваш толкова *** бесепари!

219

Анонимен

преди 11 години

Р.*** .... НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ....

218

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ *** ОТ БКП / БСП ПОДПИСАХА ДОГОВОРИТЕ ПРЕЗ 2007 Г . С РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА И ПРИБРАХА ООООГРОМНИТЕ КОМИСИОННИ ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ЗАТОВА СЕГА ХОРАТА ПЛАЩАТ ТАКИВА СМЕТКИ ЗА ТОК ... - К.ТРЕНЧЕВ ...

217

Изверг

преди 11 години

ГЕРБерастите мили драги, събирайте си кочинките и се махайте от България, докато можете.Затвор и принудителен труд е, което ви очаква!Глупаците може да са много, като бройка и от най-високо качество, но Овчаров и с 1/2 гънка е в пъти по-умен и способен - тикви, калинки, контрабандисти, обикновени простаци, до кога?!Лятото иде, за тези, които го дочакат!!!

216

777

преди 11 години

"намалените данъци и осигуровки бяха наша заслуга" се гордее Социалистът Румен Овчаров(милиардер)- Вие преценете нормално ле е. Това лява политика ли е ???? Оло БЕС-то, кви ги говорим , кви ги вършим ?

215

Анонимен

преди 11 години

Първанов - Премиер!Квичащ от злоба и безсилие гербераст - БЕЗЦЕННО!

214

ha ha haaaaaaaaaa

преди 11 години

BUKLUK!!!

213

ГрУйчо

преди 11 години

Нещастна комунистическа пасмина. Няма спасение от тия крадци и измамници. Замирисало им е на кебапчета от идващите избори и са се настървили, като че ли досега не са яли. ***, но като гледам част от форума може и да вземат вилицата от скарата и пак да раздават на р.овч, на "батко и братко", на герговци, узуновци и пр. Не ви чака нищо добро, но вероятно и не заслужавате нещо по-добро от лъжите на комунистите, низвергнати навсякъде в Европа.

212

АНОНИМЕН

преди 11 години

Овчара ще стане и говедар докато има добичета които му вярват,доказан вълк пазач на стадо не става.

211

Анонимен

преди 11 години

Скрий се бе Хизбулатов!

210

Читател

преди 11 години

Най-после малко истина. "Висш пилотаж", но по крадене, не по създаване.

209

Електорат

преди 11 години

Другаря Р. Овч., ако бяхме нормална държава, трябваше вече да е в затвора! А в качеството си на затворник, може да работи като строител на паметници!

208

Анонимен

преди 11 години

Защо САМО в България провалени министри които са ИЗГОНЕНИ от собствената си партия ПОСТОЯННО дават акъл и все имат претенции за БЕЗПОГРЕШНОСТ ,все те могат, все те знаят, а като се обърне човек назад в времето все БСП е ФАЛИРАЛА държавата / Луканов, Беров, Виденов/ не съм от Герб и никога не съм, ни няма да гласувам за мутри, но поне някой по малко *** от Р.Овч. да критикува, и не разбра ли Станишев че когато Овчаров, Петков, Гоце и още 5-6 човека говорят няма да убедят хората.

207

До Коко

преди 11 години

277Добре ще е за психическото ти здраве, ако сам си вярваш!Но за изборите ще ти трябва помаща на психолог, за да преодолееш стреса от резултата!БСП 40 депутати /максимум/!!