25

Анонимен

преди 11 години

А Кривглавия Изцвък и Буда Ленторезов де се покриха ? Нима днес ще минем без тех ?Ни данни за антитерористични успехи ни построени нови хиляди километри магисрали.Не мой тъка. Искаме да ни покорят с гения на глупостта. И да им се поклоним за което.

24

Анонимен

преди 11 години

Не са виновни ЕРП тата, а тези които ги вкараха в България и тези които им позволиха да си развяват байраците.

23

ИЗГРАДЕТЕ ....

преди 11 години

...ОЩЕ 40-бр. ЕРП-та ......от НАШИ ФИРМИ !!!САМО ТОГАВА ЩЕ ПАДНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА ЗА ХОРАТА !Имаме излишъци от ел-енергия , правим и износ!ЗАЩО ДА СТОИМ "БЕЗРАБОТНИ" ПО РЕГИОНИТЕ ????!!!!ЩЕ ИМА "РАБОТНИ МЕСТА" ЗА СПЕЦИАЛИСТИ И ОХРАНА НА МРЕЖАТА ЗА ПРЕНОС!!!!ТОВА Е СПАСЕНИЕТО!!!

22

гост

преди 11 години

какво значи:.."чез обещава компенсации"години наред са грабили и сега най добре е да си ходят по живо по здраво. кой знае какво ще излезе още на бял свят.

21

СССРейчо

преди 11 години

Протестите се дирижират от мафията и то в грешна посока !!!! Протестират ***, анархисти, комунисти и разни други като този на снимката !!!!!!!!! За да се изгонят ЕВН и ЧЕЗ-ЕНЕРГ-ПРО от България !!!!!! Така червените олигарси ще вземат контрола !!!! Вдига се шум, а през това време искат да строят и крадат терени и от незаконни строежи !!!!!!!!!!!!!!!!!!ГЕРБ е червена мутро-мафия , която хвърли държавата в хаос, а нас направи най-бедните и нещастни хора в Европа !!!!82% от приходите от тока, не остават в ЕРП-тата, срещу които се протестира, а отиват в други джобове, в джобовете на червен

20

семов

преди 11 години

Вън от България,това си е живо робство,вече почвам да разбирам как са живяли българите до преди 140 години.да чакаме по добре няма да стане вижда се като сме толерантни как се развива държавата ни.

19

Анонимен

преди 11 години

KATO USETIHA DARVEN GOSPOD I PO4NAHA SDA SA OZARTAT KVO DA PRAIAT . DO 6IATA SA VAV LNATA ISA 4UDAT KAK DA SA IZMAKNAT . SEGA MU E VREMETO , GAZ DO DUPKA DA IM IZLEZNAT DALAVERITE . 6A SA OPITAT DA PODFALQT NEKOQ DREBNA RIBA ZA DA ZAMAJAT RABOTATA

18

ЧЕРВЕНИ ГЛУПОСТИ

преди 11 години

НИКАКВА" НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ"------ВСИЧКИ ЕРП-та , да са на български фирми!НИКАКВИ ЧУЖДЕНЦИ ВЕЧЕ---ТОВА СИ ГО МОЖЕМ И САМИ!Нека да работят и печелят българи ....безработни ли да стоим?????!ИСКАМЕ ПЪЛНА "приватизация " на ЕРП-тата.....от българи!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 11 години

от народа(анонимен) 14 февруари 2013,20:47 отговориДа не се заблуждаваме,който обещае национализация на ЕРП-тата печели изборите!А дали ще го изпълни е друга бира,но нета ще ги съсипе,няма да видят бял ден,сметките за ток просто ще идват" ката" месец.Да му мисли *** Серьожа,ако се издъни..

16

Лесно е

преди 11 години

Премахване на всички такси и ДДС. Да се определи единична цена на киловатчас. Токът да се плаща само ако има напрежение в допустими граници. "Разпределителите" - вън!

15

nedjlko.grozev

преди 11 години

Защо до сега ДКЕВР спаха и едва сега установиха нарушенията?Ами тогава да си върнат проспаните незаработени,но получени заплати.Колко време ще им трябва още,за да установят,че разпределителните дружества не се си изпълнили едно от задълженията по договор-да вложат собствени средства за модернизиране на мрежата,а не инвестициите да са за сметка на потребителите?!

14

СТИГА МОНОПОЛ!?!!!

преди 11 години

ДА СЕ РАЗДРОБЯТ ЕРП-тата.....на броя на окръзите и регионите----ТОГАВА ЩЕ ИМА КОНКУРЕНЦИЯ!ВСИЧКИ ЕРП-та да са на български фирми!!!!!!!Никакви чужденци ,вече!ТОВА СИ ГО МОЖЕМЕ И САМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Метла

преди 11 години

Дим да ги няма! Искам да живея нормално.

12

...

преди 11 години

ама драги ми ЧЕЗ=овци, ние не искаме компенсации, ние искаме да изчезнете заедно с ЕОН и ЕВН от България!!!

11

Анонимен

преди 11 години

з

10

stomin

преди 11 години

До Анонимен Може може и винаги е било така

9

Анонимен

преди 11 години

една година безплатен ток -това е справедливата компенсация за измамниците и за друг път да знаят как се лъже

8

Анонимен

преди 11 години

да се махат от България , да ходят да си обират чехите в Чехия , преди 3,4 години отидох да се оплача от чез в тия ДКЕВР , дори не ми приеха жалбата , а после чета че жалби нямало от граждани , на майка им в г.за и на тия от ДКЕВР и от чез и другите ерп-та.

7

Йово

преди 11 години

"През 2010 г. Държавната комисия за енергийно и водно регулиране констатирала 23 нарушения и е съставила също толкова административни актове на дружеството, но от тях само два са влезли в сила, а останалите са отменени от съда". Явно няколко съдии от административният съд вече имат хотели и Бентли-та. Колко ли пари са взели от рушвети съдите адвокатите и прокурорите щом 21 от актовете са отпаднали а само 2 са влезли в сила от общо 23. да разследват и тази съдебна гилдия.

6

Анонимен

преди 11 години

Никакви компенсации - ВЪН от България!