85

Мусолини

преди 11 години

След като влиянието на Сидеров примерно във Варна нарасна чувствително преди изборите сега *** и враговете на народа ни се чудят как да го очернят. Защо пък примерно един политик като него да не контактува с политици от цял свят включително и арабски или еврейски?Та това е повече от закономерно.

84

до 82

преди 11 години

Винаги преди избори Волен започва да говори какви ли не глупости.

83

Лумпен

преди 11 години

С наближаването на изборите, платените дезинформатори отново почнаха плюенето по Сидеров ! Факта , че платените медии у нас прилагат пълно информационно затъмнение спрямо Волен , говори за това , че той казва истината ! Колко протеста направи другаря Буда по времето на така омразната му тройната коалиция ? 0 ! Кой пускаше анимираният клип преди изборите по телевизията , където Сидеров беше изобразен като Хитлер ?? Та нали ао Волен е човек на БКП би трябвало да го рекламират , а не обратното !!

82

Търсят го!

преди 11 години

Ха дано го гръмнат........

81

имигрант

преди 11 години

До: номер 78Хазарите не са евреи бе! Запознат съм със митологията за хазарския произход на евреите.За (твое) съжаление, това е една чиста митология, която е толкова истинска колкото са истински измислените протоколи на старците от Сион. А именно: Митология целяща да надъхва всички антисемити да мразят евреите.Последните генетични изследвания не доказват категорично хазарския произход на евреите.Някои групи може би да, но не всички евреи!

80

Атака

преди 11 години

Гласувайте за Волен. Ако Атака вземе властта на всички българи-патриоти ще бъдат раздадени, безплатно, апетитни имоти на турци и евреи, които преди това държавата ще отнеме от незаконните им собственици. При управлението на Атака, българите ще живеят достойно, а всички турци, евреи и *** ще работят за нашето - българското благо. Само Атака

79

Патриот

преди 11 години

До АТАКАС отвращение ще гласувам за сегашните управляващи, но никога за тип който с идването си на власт ще превърен България във втора Сърбия, по примера на Милошевич.

78

Анонимен

преди 11 години

Агент САВА И СИДЕРОВ ще подготвят камикадзета на територията на България.

77

АТАКА

преди 11 години

ДОСЕГА ВСИЧКИ СЕ ИЗРЕДИХА , САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ НЕ СМЕ ПРОБВАЛИ- ТАКА ЧЕ, АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО! НЯМА КОЙ ДРУГ ДА НИ ЗАЩИТИ - ВСИЧКИ НИ ИЗЛЪГАХА : КОСТОВ - ХАРИЗА МАРИЦИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ КОБУРГА /КУНЕВА/ - СПРЯХА РЕАКТОРИТЕ , И ПОДПИСАХА С ЕРПТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ- *** СЕ ТОТАЛНО (Р.ОВЧ)БОЙКО ( ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ НА ЦВЕТЕЛИНА)АТАКА НАПРЕД!

76

Българин

преди 11 години

Аз отдавна ви говоря че Атака и Сидеров се спонсорират от Анкара и никой не ми вярваше. Ето ви доказателството - и Хамас е под крилото на неосманистите. Явно двете отрочета на ония от Анадола вече и в България ще действат заедно. Само ДПС-то липсва в групата им и картинката ще е пълна.

75

макето

преди 11 години

Волен хич не е луд а е единствения коийто говори за проблемите на хората

74

Николов

преди 11 години

Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище световното еврейство! - Никола Николов, публицист

73

Ха ха хааааа

преди 11 години

Другата седмица от ал кайда ще посетят станишев !!!

72

Мартин Лутер

преди 11 години

Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ. - Мартин Лутер, църковен реформатор протестант.По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин. - Мартин Лутер.

71

изпрати

преди 11 години

"Министърът на икономиката Делян Добрев е песимист"Да го еха е песимиста.

70

Бонапарт

преди 11 години

Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

69

Моше

преди 11 години

В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.Бенджамин Франклин, (XVIII в.) американски учен и държавник.

68

1

преди 11 години

Волен сидеров за палестина.Каквото и да дрънкаме ГЕРБ е велика хич нени трябва сега друга партия,кой министър председател е мислил за народа както гн Борисов,не виждатели не чувате ли какво прави Борисов,само той ще оправи България и пътища и всичко,виждаме го много добре но го правим инкяр,товае пополизма в БГ.Само ГЕРБ И БОЙКО.А пък такива като сидеров фурнаджийски лопати да сме по далеч от такива по всяко време може дати забие ножът..

67

Анонимен

преди 11 години

Волен е един от малкото хора, които са за благото на България.

66

Националистът

преди 11 години

Който НЕ гласува на предстоящите избори за "АТАКА" или ВМРО все едно дава гласът си за ЧЕЗ,ЕВН,"ЕНЕРГО ПРО".... за все по наглите *** НЕплащащи абсолютно нищо а изискващи всичко от Майка България!!! За придобиващия вече колосални размери МУТРИЗЪМ и все по голямо затъпяване и влизане в една депресия от мизерните заплатки и скачащите до небето цени на всичко в тази разядена от адска корупция и връзкарщина държава!!! Време е за ПОБЕДА НА НАЦИОНАЛИСТИ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!....