217

ГНЕВЕН

преди 11 години

ИСКАМЕ ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО И ГЛАВАТА НА АНГЕЛ СЕМЕРДЖИЕВ , КОЙТО ОСВЕН ЧЕ ОЩЕТИ НАРАДО В ПОЛЗА НА МОНОПОЛИТЕ - БЕШЕ КОРУМПИРАН И ВЗЕ МИЛИОНИ ПОДКУПИ. ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ ИМОТНОТО МУ СЪСТОЯНИЕ И ТОВА НА РОДНИНИТЕ МУ ДО 9-ТО КОЛЯНО! НЕЩАТА СЕ ЗНАЯТ, НО ПРОСТО ТРЯБВА ДЪРЖАВАТА ДА ГО НАТИРИ В ЗАТВОРА!

216

Анонимен

преди 11 години

Всичко идва от манипулиране на електромерите, които ЕРП-тата извършват в съдружие с колониалното правителство, защото и то ***. Процента на паразитните добавки не се е променил за един месец.Пример: предходен период 388 кв/ч и една от добавките( цветелина) 0,0112312 Х 388 кв/ч- за нея отиват 4 лв последен период 926 кв/ч и добавката(цветелина) става 0.012312 Х 926 кв/ч,- за нея отиват 9,50 лв.Всички добавки се начисляват спрямо киловатите, които "неизвестно как" са се удвоили.

215

Ваш,та мама грбери

преди 11 години

***! Колко ви платиха чужденците, че да им се огъ..зите така! Изкормихте го тоя народ и не ви пука! Помнете Калофер - герб 2,25 % - това истината, а не соц. проучванията, друг резултат е ИЗМАМА!!!!

214

Анонимен

преди 11 години

До ВЪПРОС Сигурно ще ги променят,защото видяха че работата става дебела. Колко ли политици са акционери в дружествата?

213

Анонимен

преди 11 години

А за опоскването на България кой ще потърси отговорност на БУДА/ЩУКАТА/Летящия бистришки тигър/Телешката пържолка, Цецо Шестака, Циклофреничното и хипофизно джудже Дянков, Миро Мършата/Дюната, Делян Безумния поглед и т.н. Още 6 месеца и...ако мога да перифразирам думи от безсмъртното произведение на И. Вазов "Под игото" - Лето Господное 2013 ТИКВАТА ке падне! Е, не е "Винету", ама става!

212

Анонимен

преди 11 години

Всички жители на гр. Варна ,които не искат да бъдат роби на мутро-милиционерите и монополите да заповядат на сбирка всяка вечер от 18 ч. пред община Варна!!! Всеки ден ще е така до ОСТАВКА на властта!!!!

211

ognian.varbev

преди 11 години

Само не пей песента на този смешникdedenze.blog.bg/politika/2013/02/11/plevneliev-pak-govori-gluposti.1052258

210

Анонимен

преди 11 години

Естествено,че са наред,друго и не очаквахме.Само че: преди 15 години имах стари ел.уреди,/печка мечта,хладилник мраз,пералня вятка и пр./,две малки деца и съпруг-автомонтьор.Много готвене,пране и други битовизми.Разхода на ел.енергия месечно се движеше м/у 250 и 300квч.Сега съм сама,с уреди А клас - под 200 не падам,дори ако ме няма по няколко дни в месеца.Кое не е в ред?????????????

209

ognian.varbev

преди 11 години

А бе Делянчо, що се правиш на ударен с това електромерче в ръка !? Езлез като мъж пред хората и им обясни подробно защо са високи сметките ! Ако наистина не знаеш ето дядо ти казва:dedenze.blog.bg/politika/2013/02/10/zashto-plashtame-skypa-elektroenergiia.1051879

208

Стария Гей

преди 11 години

Този симпатяга ми е във friend list-a на феСбука !

207

Анонимен

преди 11 години

Такса пренос ниско напрежение?!! Какво пренасяте бе? Кой го пренася? *** ли сте наели да ви пренасят тока мошеници! Какви ли не лъжи няма в тия фактури и министрите да не се правят на дупета.Всичко знаят! А ако не знаят да си ходят веднага!!!

206

Анонимен

преди 11 години

Борисов, ще спечелиш изборите,само ако отнемеш лицензиите на ел.дружества. Дела,не думи.

205

Анонимен

преди 11 години

Така като си гледам фактурата, виждам, че лъвският пай отива в ЧЕЗ. Ценообразуването им е такова,че токът излиза 20 ст. минимум с ДДС. А как да си вземе ДДС-то един гражданин? Оня доносник Вл.Каролев какви лъжи разправя,че цената била 9ст. Освен да е акционер, не виждам какво е другото обяснение за наглите му лъжи, вчера се яви като адвокат на ел.дружествата и подскачаше като луд.

204

Дебелян добрев

преди 11 години

Електромерите са си наред,просто ви дерем с цени,че на шефа метресата има въртележки трябва да и цакаме!

203

Анонимен

преди 11 години

Албанците ИЗГОНИХА ---ЧЕЗ---,като не плащаха сметките ,поголовно!

202

Анонимен

преди 11 години

И сега ако изпуснем положението ,....ще има още 23г.,преход!

201

Анонимен

преди 11 години

ДО 238Какви ти избори ,...от избори ,до избори ли ще ги търпиме ....?Който не става ,още на другия месец ,...го сваляме ----ТОЧКА !До кога ще ги чакаме ,нали ги чакахме ---23г.?

200

Гогата

преди 11 години

Добрев по-гениален от всякога.Ако електромерите бяха виновни за това,че "помпат дебели сметки" щяхме да живеем във филма "Аз роботът" !!Виновни са монополистите,подкрепяни от Буда- това е правилния отговор, Добрев

199

200-210V

преди 11 години

Точно електромерите са проблем, защото всичките надбавки се начисляват на база показаните киловати от "китайския електронен" електромер.Изследване в независима от гроб лаборатория, защото са в комбина с ЕРП-тата.И не дали електромерът отчита правилно, а дали има възможност да се коригират данните му чрез ИР порта му, или от компютрите на операторите.

198

Анонимен

преди 11 години

За 8 години EVN смениха 3 пъти електромера ни, а часовника за нощната започва да отчита в 23 часа, а не в 22. За напрежение да не говорим, за аварии и изгорели телевизор, хладилник, които ремонтираха, но транспорт наред и назад не платиха! Тарикати!