11

Варненец

преди 11 години

Извинете, ама ... "Насрочен протест за неделя" ?!?! Що за *** история?!Що за *** народ ?! Гърците затова може да са по-големи мошеници и от нас, ама като стачкуват - цялата държава излиза, граници затварят и политиците им не смеят да си покажат носа.... Затова и нас ще ни ***... Защото 1000 на протест и 1 000 000 пред компютрите псуват заради високи сметки и ниски заплати... Роби!

10

ИНКАСАТОР

преди 11 години

ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО СЕ РАБОТИ САМО ПО ВЕРСИИТЕ:1.НЕИЗПРАВЕН ЕЛЕКТРОМЕР2.КРАЖБА НА ТОК ОТ СЪСЕДА ТРЕТАТА - МАНИПУЛИРАНЕ НА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ ОТ ИНКАСАТОРИТЕ КОЯТО Е НАЙ ВЕРОЯТНАТА НЕ СЕ РАБОТИ ?СЕГА ЩЕ НИ ПРОБУТАТ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ С ДИСТАНЦИОННО ОТЧИТАНЕ И ДИСТАНЦИОННО МАНИПУЛИРАНЕЗАЩО В ГЕРМАНИЯ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ ПРЕСТАВАТ ДА ОТЧИТАТ ЩОМ ЕНЕРГИЯТА ПАДНЕ ПОД 210 ВОЛТА, НО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ИМАШ ТОКА ТУК "НЕ МОЖЕЛО" ДА СЕ ВНЕДРЯТНЕ ПЛАЩАЙТЕ СМЕТКИТЕ - НЕКА СПРАТ ТОКА НА ВСИЧКИ АКО СМЕЯТ

9

до 7

преди 11 години

Сидеров от 3-4 години говори за ЧЕЗ МЕЗ и всякаква друга чуждестранна плалач дето източва печлабата в собствената си страна.

8

Джуката

преди 11 години

Подкрепям хората ощетени от енергоразпределителните дружества,но като видя пишлемета по 16-18г.дето никога не са плащали сметки за ток,да ходят на протестите за да провокират нарочно полицията ми се отвращава от всичко.

7

Анонимен

преди 11 години

Ей софиянци, не ви ли е срам малко от варненци бе? Те са 500 хиляди и събраха 2000 души пред общината а вие сте 2 милиона и събрахте 300 човека. Нямам думи!

6

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 6И после да ти наврат "коктейла" в ***,*** долен!

5

Анонимен

преди 11 години

щом ми спират такса за инвестиция, това ме прави инвеститор и трябва да ми плащат дивиденти! иначе правителството да избира : или ерп - тата вън от страната, или политиците вън от политиката, шото идват избори!

4

Анонимен

преди 11 години

а и горивата не са евтини

3

Анонимен

преди 11 години

Викате 3 деня ихо и после тихо... Или сте преброили политкоректно правилно хората ? Сега да търсим чужди източници на информация ли какво да правим ?

2

Анонимен

преди 11 години

Сега да се събудят и останалите. Следват Топлофикация, ВиК..... само с варненци няма да стане!

1

Анонимен

преди 11 години

Варненци се събудиха най-после.