73

GANIOVSKA RABOTA

преди 11 години

MI6OCI/STANI6EV?...TIKVI/BOKATA/..6U6UMIGI/PLEVMQTA/..AL BYNDI/CVETANOV/,,,TENORA.DQNKOV/...NE MOGA DA GI GLEDAM VE4E....ZA6TO SME TOLKOVA PROSTA NACIQ OTGOVORETE MI?

72

Анонимен

преди 11 години

ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ. ВСИЧКИ ДА ПУСНАТ БЮЛЕТИНА СЪС НАРИСУВАН Х.Й СЪС КОТЕШКА ГЛАВА. ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЕ СМЕ ОВЦЕ ЗА ДОЕНЕ Е.АНЕ И СТРИЖЕНЕ. ОТ 90 та ГОДИНА ГЛАСУВАМ СЪС ГОЛЕм Х.Й С КОТЕШКА ГЛАВА. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ БЮЛЕТИНАТА Е НЕВАЛИДНА И НЕМОЖЕ ДА СЕ БРОИ ЗА ГЛАС.

71

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък сякаш не е бил управник! Те ЕРП-тата ги има от гербово време все едно.

70

8 годишен

преди 11 години

Серго...,голем *** си брато.Голем зор видях дорде мама вдене,ама успях...

69

Анонимен

преди 11 години

Колеги разбрахте ли, че сме плащали в сметките за ток и затова , че ТЕЦ марица имала ток и чакала някой да го потребява??? А представяте ли си ако Сергей построи Белене , какво плащане ще пада затова че няма кой да му купи тока-ужас !!!

68

Анонимен

преди 11 години

Не с карабинката ,а с бюлетинката - господа мандраджии.

67

умерен

преди 11 години

Монополите са тук създадени от този на снимката и такива тюфлеци като баща му.....кажете му ,че няма да купуваме газ само от любимата му матушка и ще завие на умряло

66

един

преди 11 години

А кой ги докара бе съсел до сега не се обаждаше и сега хоп монополи ***

65

Затвор за Станишев

преди 11 години

Има ли един,само един договор,който този *** е подписал и от това народа да е спечелил.

64

Анонимен

преди 11 години

ОТ ВЧЕРАЛИ СА МОНОПОЛИТЕ В ТИКВОЛАНДИЯ БЕ? ЗНАЕШЛИ ОТКОГА НИ ВЗИМАТ ЗА ПРЕНОЗ И ПРЕВОЗ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА АМА СТАДОТО БЛЕЕШЕ И НЕ СИ ЧЕТЕШЕ ФАКТУРИТЕ? КАКВО СЕ ПРАВИШ НА Е.АН ***.АС? ПРЕДИЗБОРНИТЕ ТИ НОМЕРА НЯМА ДА МИНАТ. НАЛИ ЗАТОВА НАРОДА ТИ БИ ДУЗПАТА НА МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ ЗАЩОТО ВСИЧКИСТЕ ПЕДЕЛВАЙСИ. И УЖ ИЗБРАХА ТИКВАТА ДА ИЗГОНИ МОНОПОЛИТЕ И ЕРЕПЕТАТА АМА ***.АСИТЕ ОТ ЕСС МУ СКРЪЦНАХА СЪС ЗЪБИ И НАШАТА ТИКВА КАРАТИСТКА НАПЪЛНИ ГАЩИТЕ. ВЛАСТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ЗА ТЕЗИ КОИТО 23 ГОДИНИ НИ Е.ЪТ.

63

Анонимен

преди 11 години

Този сценарий с високите сметки е на стратезите в БСП , да се заглуши напълно скандалите с енергийната мафия.

62

Иван

преди 11 години

*** се пукат от яд - властта отново им се изплъзва и следващите 4-ри години.Съвсем ще огладнеят мишоците.Като управляваха сгъваха седенките а сега много знаят какво трябва да се направи.

61

Анонимен

преди 11 години

Сергейката иска да гепи пак властта с брачедите от ДПС за да почнат да цицкат от народната пара.Сега само ГЕРБ цицкат.А това не е справедливо за народа.

60

Анонимен

преди 11 години

За тази наглост бог ще наказва дъщеря ти.

59

До 80

преди 11 години

Аз мислех, че е протест. Да не би да сте тръгнале да трошите нещо ? Ако е така разбира се че ще ядете палките. Пък и щом му викаш бунт, то не трябва да се оплакваш. При бунт обикновено жандармерията има за задача да претрепе бунтуващите се.

58

Samo minavam

преди 11 години

Хаиде стига сте скачали,червени пубери и поклонници на ел Коменданте.Защо не питате,кучето безродно Станишев,като си идат монополите,колко ще спечели жената на Сашо Кадиев,като търговец на ток.И тои е от червените шебеци.

57

Анонимен

преди 11 години

за да се оправи държавата , ГЕРБ трябва да се направят на комунисти за една седмица и да разстрелят всички крадци и олигарси от БСП , ДПС , ДСБ.

56

От Варна

преди 11 години

Във Варна стана страшно: Жандармерия с щитове и палки усмирява бунта срещу енергото2000 души са на улицата и скандират Мафия и "Полицията е с нас"

55

Анонимен

преди 11 години

До 72Ако си ненормален ше гласуваш за БокуАко си ненормален ще гласуваш за СергейкоВъобще ако си нормален няма да гласуваш да никой от самопредлагащите се да те управляват.Но явно все пак, че си ненормален.

54

456

преди 11 години

До енергетикОнези се ***! Ама тези какво направиха бе пиле шарено?? *** си като Вожда си!!