336

Селянка

преди 11 години

Ми то какво излиза ,че ако Спиди ми го доставя тока,ще плащам по малко?

335

Васо

преди 11 години

Но от това никому не ще олекне сметката. Оставете ги така и публикуваите договорите за всички мощности въведени по време на прехода, да се види кой, как, и при какви услови ги е сключил.

334

потребител

преди 11 години

Тия *** не разбраха ли,че хората не искат разбираеми фактури,а нормални сметки!

333

АНОНИМЕН

преди 11 години

Пуснете канал едно и вижте овчара какви ги е вършил и какви ги върши в момента,нагъл безочлив държи се като каруцар,затова щеплащаме високи сметки още десет години.

332

Васо

преди 11 години

"По думите му в момента във фактурите за ток са описани всички ценообразуващи елементи, за да има по-голяма прозрачност, но хората се затрудняват да ги разберат." Хората много добре ги разбират и точно по тази причина се дразнят. Защото им става ясна далаверата и от какво се раздува цената. Цената на тока произведен от централи през годините с лишения на тях и майките, и бащите им, и към нея прибавена цена по-висока на разни натрапници дето уж ни диверсифицират. Ще ги направите сега непрозрачни

331

втори българин

преди 11 години

до ЕДИН БЪЛГАРИНКолега, ставаме двама. И аз съм - ЗА. На 17-ти да излизаме всички

330

Тъпо парче

преди 11 години

То не са такси за достъп, за пренос, за разнос, за достъп до достъпа...аман.

329

Тъпо парче

преди 11 години

Толкова са нагли, че чак си вярват на глупостите. Не искаме да променят вида на фактурата тия тиквеници, искаме измислената комисия ДКВЕР да се закрие, искаме методиката на ценообразуване да се смени и огласи. искаме да разкарат чл.34 от ЗЕ (невъзстановяеми разходи???) ал.7,която тихомълком си приеха точно миналата година, когато пак имаше протести за високи сметки и цени на ел.енергията. Искаме целият МС барабар с Боко и сие да се разкарат по възможност в Тамбукту.И ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН, ЕРП и т.н вън

328

РУМЕН221

преди 11 години

ГОЛЯМ ГЯВОЛ БИЛ ТОЯ, БЕ...Според министър Добрев новият тип умни" електромери ще помогне и за либерализирането на пазара на електроенергия у нас. "КАЗВА НИ...:" - КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА БЕЛИЯ ПРЕЗЕРВАТИВ..., ЩЕ СИ СЛОЖА ЧЕРВЕН..., АМА ОТЪРВАНЕ НЯМА ЩЕ ВИ ЕБ@, ДО ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ...."А В ГЕРМАНИЯ:- В Германия електромерите не отчитат ток с по-ниско напрежение от 210 волта...! А иначе ток си имаш, ама в България те не можело да се въведат...- ЯВНО И ТОЗИ НЕРЕЗ ТОЗИ ЩЕ ГО СКОПЯВАМЕ....!!!

327

...за Ъ..

преди 11 години

....ами бори се ,бе ..ха,ха,хаааааааааа....АМА ДА ТЕ СВЕТНА:..ако "национализирате "-ЕРЛ-тата-----ЕФЕКТА ЩЕ Е СЪЩИЯ КАТО ПРИ БДЖ!!/..разруха и фалит--за радост на *** и ***../ЩЕ Я КАРАШ НА СВЕЩИ ,ПИЧ...!ИСТИНАТА Е В ....."МНОГО ЕРП-та" .../за всеки град/!

326

Анонимен

преди 11 години

ИСКАМ да ни връщат 20-те процента ДДС, които плащаме за всяка закупена стока или услуга всеки божии ден!

325

РУМЕН221

преди 11 години

ГОЛЯМ ГЯВОЛ БИЛ ТОЯ, БЕ..." - Ще бъде променен видът на фактурата, защото хората се затрудняват, заяви и.д. председател на ДКЕВР, Андон Роков..."КАЗВА НИ...:" - КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА БЕЛИЯ ПРЕЗЕРВАТИВ..., ЩЕ СИ СЛОЖА ЧЕРВЕН..., АМА ОТЪРВАНЕ НЯМА ЩЕ ВИ ЕБ@, ДО ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ...."А В ГЕРМАНИЯ:- В Германия електромерите не отчитат ток с по-ниско напрежение от 210 волта...! А иначе ток си имаш, ама в България те не можело да се въведат...- ЯВНО И ТОЗИ НЕРЕЗ ТОЗИ ЩЕ ГО СКОПЯВАМЕ....!!!

324

ЛЕЛЕ МАЛЕ

преди 11 години

...ЛЕЛЕ МАЛЕ....

323

ИВАН КИРМИКЧИЕВ

преди 11 години

"ПРОздия" ....СИ ТИ ,БАКЕ...!"ЧАСТЕН МОНОПОЛ"----НЕ СЕ БУТА С ОРЪЖИЕ!!!ЧАСТНИЯ МОНОПОЛ ---СЕ БУТА С МНОГО ПАРИ /...или като му ги вземеш/ и ....КАТО МУ СЪЗДАДЕШ ......"КОНКУРЕНЦИЯ НА ПАЗАРА"!"КЛИН --КЛИН ИЗБИВА"---КОГАТО САМО ЕДНА ФИРМА Е НА ПАЗАРА --ТОВА Е "МОНОПОЛ"!КОГАТО СА 2-3-4--ФИРМИ ...ИМА КОНКУРЕНЦИЯ!ЯСНО ЛИ ТИ Е ........."ПРОЗдьо"??!!!

322

СВЯТ

преди 11 години

До Един Българин СЪЖАЛЯВАМ БЪЛГАРИНО ПРОСТИ СТЕ НЕМОЖЕТЕ ДАСЕ ОРГАНИЗИРАТЕ

321

баба Вуна

преди 11 години

Като разбера как ТОЧНО ме крадат и ще ми олекне, няма що!

320

до Чичо Пичо

преди 11 години

Хич не ми пука,дали са чехи! Като те крадат родните монополисти да ти става по- хубаво??

319

Баба Пена

преди 11 години

Министър Дидо ще се споразмее с ЕРП-тата да се сменят електромерите с"умни електромери" защото грешката не е в системата за отчитане , а в инкасаторите. това е последното " 20"което витае в интернета .Както комшиите са виновни за парното, така инкасаторите са виновни за високите сметки на тока. Ще достави Дидо новите електромери и хоп някякваколисионна отива някъде. А народа вълци го яли.

318

БББ

преди 11 години

До ТОКОВА СМЕТКА ИДВАТ ИЗБОРИ НА ПОЛИТИЦИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ И БЛАГОДАРНИ СПОНСОРИ - ВСИЧКИ СА КЮПА - НАРОДА ЗА ДРАНЕ !

317

ИВАН КИРМИКЧИЕВ

преди 11 години

...вуйче ----"финансии"..се дават , като ти набутам да спечелиш ....."държавна поръчка за милиони и милиарди"----ТАКА СЕ ФИНАНСИРА МОНОПОЛ!СТАНИШЕВ НАПРАВИ СЪЩОТО ....ПРЕДИ ДА СДАДЕ ВЛАСТТА!/...раздаде "спечелени Договори" на свои фирми-- ЗА МИЛИОНИ.../ТАКА ПЕЧЕЛИ И ЕНЕРГИНАТА ЧЕРВЕНА МАФИЯ /....И ЕРП-тата../!ПРОСТО --КАТО БОБ!