212

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 247Priqten pyt kym Sewerna Koreq

211

Анонимен

преди 11 години

Национализация на ЕРП-тата Златодобива Металодобива Мобилните оператори Софийска вода Големите хранителни вериги Няма пари защото продажните управляващи продадоха икономиката ни, всичко което генерира пари е наше, но под наем и парите изтичат, ето ви ги парите, овце, просто идете и си ги вземете обратно, че сте на ръба.

210

хихи

преди 11 години

Подкрепям 241.

209

РУМЕН221

преди 11 години

НОВИНА - СВЕТКАВИЦА...!!! Гърция отне лиценза на единствените две частни компании, които предоставят електричество за битови нужди. Според Управлението на гръцката система за доставка на електрическа енергия (ДЕСМИЕ) Energa и Hellas Power им дължат 27 милиона евро, които е трябвало да бъдат изплатени до 20-ти януари 2012. След като не е била внесена сумата до обозначения срок по сметките на двете държавни компании, надзорният орган на енергийния пазар отне лиценза на частниците"- А НИЕ?

208

БСП гласпудаватил

преди 11 години

отивъм да си зема парата:dnevnik.bg/bulgaria/citat_na_deniia/2013/02/11/2001191_citat_na_denia_pri_nas_40-50_choveka_rabotiat_aktivno/

207

Анонимен

преди 11 години

Безобразие!Опрощава се потребена и неплатена услуга.А тук става въпрос за връщане на надписани сметки.Министърът ли не разбира какво го питат или се прави на луд?Държавата трябваше одавна да започне да контролира както регулаторните си органи,така и монополистите.За това им плащаме на държавните служители,а не да се сещат за какво са поставени на съответните места само под натиск от улицата или да им напомнят за задълженията от някоя телевизия.Ако са толкова некадърни,да се махат.

206

joni

преди 11 години

Нека иде човечеца във Ватикана.Трябва и акъл да им даде, че едва ли ще се справят с избора на нов папа. Такъв капацитет, всезнаещ , всеможещ, уникум , рядко се ражда на тоз свят.Щастливи сме ние българите ,че ни управлява той.

205

смях в залата

преди 11 години

До рр 236Много злоба има насъбрана в теб бе другарю, що така? Ще ти се пръсне отровното сърчице и после един глас за БСП по-малко. Щади се моля ти се, *** Серж има нужда от теб :)))

204

uso

преди 11 години

Като няма опрощаване ни плати сметките бе пишлиме. Не те е срам.Кой те пося там, той *** ти още по устата.

203

Дневен ред

преди 11 години

На дневен ред е: ти малка мижитурка да се скриеш някъде и повече да не чуваме за тебе. *** с ***, омръзна ни от слугинажи като тебе.

202

Анонимен

преди 11 години

Добрев пожелавам ти да се разболееш от неизличима болест и да умреш бавно и мъчително. Ти не си българин, ти си един дупедавец, който ти извади по голям на него се дупиш.

201

Анонимен

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ БОКО..ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА...ГЛАД И МИЗЕРИЯ..ТИЯ БЪЛГАРИ КАКВО СА СЕ РАЗГАЩИЛИ..КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ...МАЧКАЙ И СИ ПИЧ...!!!

200

Анонимен

преди 11 години

тез *** продължават да ни правят на ***.няма аз да плащам тока на тез крадци и на 5 милиона ***.да си теглят от банковите сметки и да плащат на *** тока и водата..кво са взели да ме правят на ***.

199

РУМЕН221

преди 11 години

АЛО-О-О-ООО, МАСОНЧЕТО...,- ТО И ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ГЕРБ... НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД...!!!

198

Анонимен

преди 11 години

Цветелика от най-обикновенна служителка става най-богатата "бизнес" дама. ББ от гавазин става министър-председател, ортака му цецо-от физкултурник става министър на вътрешните работи и дебелея и правят гуши и преливат сметките им и се множат имотите им. А ние обедняваме ли обедняваме, самоубийста, кражби, грабежи, *** набези-не само в Перник. Къде е държавата? С такива неуки и крадливи управници не може да има държава, не може да има нация. ВЪН КРАДЦИТЕ! НА ПРОТЕСТ В НЕДЕЛЯ!

197

Лисан

преди 11 години

Срещата на герб със свети Петър е обаче на дневен ред.

196

Трайчо

преди 11 години

Е добре де, тъй ли няма един мъж да направят министър на икономиката а ми слагат разни пубери завършили театрално изкуство в забутан щатски колеж?

195

Анонимен

преди 11 години

Абе къде е насрания генерал шахматист ,каратист и прочие ???? Къде се е скрил пръдливия Буда ??Да не сади картофи някъде ??? Прегледах цялата преси и всички сайтове , няма го !!!Крие се от народната любов Тиквата !!!

194

Анонимен

преди 11 години

На дневен ред е единствено свалянето ви от власт. Новото правителство ще се справи като не можете вие. Не знам вие или те, но някои определено ще ги разкара. Няма да им робуваме вечно.

193

Анонимен

преди 11 години

Я да хванат да извадят на бял свят имената на тези с перките и фотоволтаиците, тогава много неща ще блеснат. От къде накъде НЕК е длъжна да им купува произведената енергия, кой каквото си произвежда да си го предлага и да си го продова. Аз не искам да плащам за зелена енергия, да ми я махат от сметката.