266

До 405

преди 11 години

Ще ми го докара този,който ми го докарваше преди да дойдат ЕРП-та.РЕФЕРЕНДУМ за връщане на енергопреносната мрежа на държавата.А Кунева и компания да не се мяркат пред хората,зачщото не се знае какво може да им се случи.

265

ДО 410

преди 11 години

БЛАГОДАРИ СЕ ,ЧЕ ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ КОЙ СИ...,.УВИСНАЛ СИ НА ПЪРВИЯ КЛОН...

264

Някой

преди 11 години

Министър Добрев по-добре да сметне как се справя едно семейство с един работещ напоследък с обичайна заплата от 400 лв., като плати 300 лв. ток заради *забавено отчитане*. Глупости на търкалета. А дали в техните си държави тези ЕРП-та си позволяват такива нагли своеволия?

263

Анонимен

преди 11 години

"Високите сметки за ток са заради забавено отчитане"НЕ Е ВЯРНО!Изобщо не са отчитали тока.Сметките са оформени на база миналогодишното потребление.Тъй като си пазя бележките от миналата година,когато ги сравних бяха почти същите.Да не се оправдават с по-студено време,защото миналата година времето беше по-студено.

262

Анонимен

преди 11 години

Дами и господа,не разбрахте ли,че електрическата енергия е е една и е КЪРВАВОЧЕРВЕНА, защото я дъжат червените милиардери като Р.Овч. и кака Цветелина Бойковата, и защото ви източва кръвта и живота!

261

Пешо

преди 11 години

Никак не ми се иска но ако нещата се обърнат и Гея вземе властта,мале мила, какъв *** го чака.Абсурт е да се оправи,хората си поотвориха очите,знае се кой продаде родината ни,нашата не неговата.Само да и4ма късмета ,97-*** ще му се види като райска градина. Само дето не съм сигурен дали на народа не му писна от експерименти.

260

ГЛАДНИЯТ.

преди 11 години

А КУРИОЗА ЗА 60%НАСТО ПОВЕЧЕ ОТ РЕАЛНАТА Е ЗА ПРЕНОСНИ,ТАКСИ И Т. Н. ВСЕ ЕДНО ДА СИ ПЛАЩАЩ ЗА НЕЩОТО КОЕТО СИ И ТВОЕ И ТЕ ГО ПОЛЗВАТ . А НЕ ОБРАТНОТО ТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧЕ ГО ПОЛЗВАТ И РЕМОНТИ СИ ПЛАЩАМЕ И ЗЕЛЕНИ И ПЕМБЕНИ И ЧЕРВЕНИ И ЖЪЛТИ И КАВИ ЛИ ОЩЕ ЕНЕРГИИ ЩЕ НИ ДОКАРАТ ЗА ПЛАЩАНЕ.АЛБАНЦИТЕ СА НАРОД А НИЕ ***.ЕДИНСТВЕННАТА НАДЕЖДА Е ВСЕ ПАК В ***-ДАНО СТРЕСНАТУПРАВНИЦИТЕ ЧЕ,НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХЧЕ ДА СЕ ПОСТРЕСНАТ МАЛКО ИДА СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО.НО УТОПИЯ ЩЕ Е Е. БЛАЖЕННИ СА ВЕРУИЩ

259

Българин

преди 11 години

До До 378Аз съм от онова поколение ,което е възпитано да уважава държавността и институциите ,които я представляват ,заради което се обръщам така.Иначе той е "гола вода"

258

Анонимен

преди 11 години

Да ама не.Моят ток е засечен както предходния месец.Няма забавено отчитане.Сметката ни е тройно по-висока.Като си мислехме,че ще платим по-малко от предходния месец,защото от 23 декември до 1 януари не си бяхме в къщи.Всяка год. декември и януари сметките са жестоки.Какви са тези услуги:такса пренос , такса достъп до пренос и т.н...Има два варианта или тези монополисти изчезват веднага или мин.раб.заплата се вдига 10-торно.

257

se

преди 11 години

Ало Пловдив,нали гласувахте 23 години за пазарна икономика и частна собственост . Защо се оплаквате. Това е резултата-ниски заплати и големи сметки. Тези дето ви водеха преди време се оправиха а и много са в чужбина а вие гласоподавателите си патите от наивността. Държавната собственост сега е оценявате ама е късно. Национализацията няма да ви оправи сметките. Бунтувайте се за работа и достойни заплати а не срещу EVN, Бунтувайте се във фирмите в администрацията ,на работните места срещу чорбаджиите ви дето ви използват труда и си гледат кефа по острови и други континенти и въобще

256

Българин

преди 11 години

До Анонимен 376Без да афишираш ,че си гербераст ,се подразбира по арогантността и тъпотията ,която "струи"от "ника" ти. Вие освен да обиждате, псувате и показвате мускули друго можете ли ?Какво имаш против 373 ? Той казва ,че не харесва изброените политици.

255

5

преди 11 години

Сбогом български пчели, сбогом български мед! Пчелите са на повече от 40 милиона годиниПчелите в Ловешко масово са напуснали кошерите сиИзмирането на пчелите приближава световната екокатастрофаИзмирането на пчелите заплашва човечеството с гибелИзлъчванията от GSM-ите избиват пчелите

254

cтефанова

преди 11 години

Абе ние да не сме *** да ни лъжа така елементарно!Съд за всички които поставят ха колене този интелегентен и търпелив народ- р. овч, валио топлото, семерджиев итн. Не може заплатата да ти е по-малка от сметката за ток и парно!

253

Нов календар

преди 11 години

ГРОБаря казва:"Вместо сметките да са на 28 дни, има случаи, където сумите са фактурирани за 38, дори 40 дни"365 дни в годината, делено на 28 дни(ГРОБарски отчетен период) е равно на 13,035714(мессеца). Получава се: ЦЯЛ един допълнителен месец.Как да го наречем?Юли е в чест на Юлий цезар.Август е в чест на Октавиан Август,Нека да е Будий* месец*Будий(13 допълнителен ГРОБарски месец) в чест на приоритетната престъпната ориентация ориентация.

252

ГЛАДНИЯТ.

преди 11 години

ПАК УВЪРТАНИЯ,ЛЪЖИ И МИЕНЕ НА МРЪСНИТЕ ИМ КУНКИ. КАКЪВ ДЕКЕВЪР -? ЧАСТНИ И ТО ЧУЖДИ А ДЪРЖАВАТА ГИ БИЛА КОНТРОЛИРАЛА С НЕГО. БОЛИ ГИ Г*ЗА. ПРЕНОСНИ И 100 ДРУГИ ТАКСИ СИ СМУЧАТ ОТ НАРОДА ПАРИЧКИ И ПЪЛНЯТ ТЕХНИТЕ СИ ГУШКИ. ДОКАТО НЕ СЕ ИЗГОНЯТ И СЕ ОДЪРЖАВЯТ ЕРБЕТАТА - ВСЕ ЩЕ Е ТАКА.ОТ ТАЗИ ПАРАЗИТНА КОМИСИЯ ПОЛЗА НЯМА,ТЯСЛУЖИ НА УПРАВНИЦИТЕ ЗА ОПРАВДАНИЕ И ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ НАХОРАТА ЧЕ НЕЩО ПРАВЯТ. ТЕ ПРАВЯТ-ВЗИМАТ СИ ТЛЪСТИ КОМИСИООНИ И ТОЛКОЗ А НА НАРОДА ДА ГО ДУХА.БРАВО НА АЛБАНЦИТЕ.

251

Предложение!

преди 11 години

На забавено отчитане, забавено плащане, някъде на "куково" лято в края да речем. Да го обясни министъра на шефовете на ЕРП-тата.

250

123

преди 11 години

Ако от понеделник всекидневно продължим да стачукуваме във всички градове и села като днес до следващата неделя няма да го има ГЕРБ няма да има ПАРЛАМЕНТ няма да има ДЕКЕБР и ПРЕНОСИМИ ДРУЖЕСТВА .

249

нс

преди 11 години

ЗАЩО ПРОТЕСТИРАМЕ В ДЕН В КОЙТО НЕ ЗАСЕДАВА НС ? НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ГИ ИЗНЕСЕМЕ ТИЯ *** ПО БЕЛИ *** ОТ ПАРЛАМЕНТА....???

248

112

преди 11 години

Не е цивилизовано да се замеря министъра със снежни топки.Възпитания и цивилизован начин е юли месец, НЕ НА ГЕРБ.

247

До 378

преди 11 години

Вие хем твърдите, че не е нормално такива като Добрев да бъдат министри, хем се обръщате към него с "Господин Министър". От Димитровград съм и мога да Ви осведомя, че Добрев преди да бъде избран за депутат продаваше на пазара в града ни акцесоари за мобилни телефони и пренадлежности за домашни любимци. Сергията му беше до моята. Този Льольо за пазарджия не става , а Вие министър го наричате.