415

Анонимен

преди 11 години

Чета някои коментари и ви се чудя на акъла.Разделили сте се на бойковисти и станишковци.Може ли някой от вас да ми каже каква е разликата между Бойко,Станишев и Кунева.НИКАКВА!!!.Всички са от едно котило.Затова на изборите гласувайте за нови хора,некорумпирани поне засега.Тия достатъчно се наядоха и преядоха,но понеже нямат насита,няма и сами да се откажат.Трябва да ги откажем ние.Защото както беше казал някой "властта корумпира,а абсолятната власт корумпира абсолютно".Да ги лишим от този шанс.

414

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НЕМА ТАКОВА ЧУДО:...ЕМ У НАТО А ИМА 2! МИГ 29...И ЕНА ФРЕГАТА ФТОРА УПОТРЕБА...200! СТАРИ ТАНКА ...!....ПОЛИЦИЯ ПОВЕЧЕ ОТ АРМИЯ...!...СУХОПУТНИ ВОИСКИ ТЕЛЯЦИ БАНЯЖИИ И НАДЗИРАТЕЛИ У АФГАНИСТАН... НА ИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ...!

413

Анонимен

преди 11 години

До EDNA MAYKA,Хайде заминавай! Като за начало гледам кирилицата вече си я забравила! Бъдещето на децата ти е черен зет/снаха у Францията!

412

Анонимен

преди 11 години

До 666! СУПЕР...,ти си ***, ще пукна от смях бее

411

666! СУПЕР...

преди 11 години

....КАНЧЕ БОПЪ ...!

410

Анонимен

преди 11 години

До 518-Дават ни,защото сме най-бедни,а не най-заслужили.Дават ни за да не ги полазим масово и да се чудят какво да ни правят.А да блгодарят трябва единствено политиците,защото най-много се краде където се влагат най-много пари.Народа ще продължава да обеднява и никой политик не се интересува от това.Сега борбата ще бъде кой да спечели изборите за да лапне тлъстия пай.А ти може би си част нот върхушката щом толкова ти се иска да благодариш.

409

зад новината

преди 11 години

Добра новина! Обаче като гледам политическите тежнения в БГ-то май с тези милиарди Трактори ще орат ''земеделски земи'' до плажовете Йосифови, Р.Овчари ще пасат електоралния *** по ''Цанковите камъни'' и ''хидроинженери ща правят ''водни огледала'' за стотици милиони по гьоловете край село Три мечки, Кърджалийско!

408

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ОБЕЗКЪРВЕНА И УНИЖЕНА БУЛГАРИЯ БЕШЕ ПРЕДАДЕНА НА ТУРКИЯ...ФАКТЪ...!

407

Анонимен

преди 11 години

Какво ме грее мен , че някой мутри ще гепят 12 милиарда до 2020 г народа пак ще е беден пак ще духа всички политици да ви таковам сестрите и майките

406

666! СУПЕР...

преди 11 години

....517 ГАЙЙЙДООО СЕЛСКА...!....ХРАНИ СОБСТВЕНА ДА НЕ ХРАНИШ ЧУЖДА...!

405

Анонимен

преди 11 години

А Гърция за 1 година получи над 100 милиарда евро помощи !!!!

404

Анонимен

преди 11 години

A, oще ли лаете.Лайте,лайте.

403

Анонимен

преди 11 години

Благодаря, ЕС! НА всички пишещи тук, обръщам внимание, че ЕС не дава пари на партии, а на България! Какво и колко ще ни дадът, разбира се зависи как управляваме тези средства и бюджета си. Тук правителството определено има своите заслуги, но не трябва за пореден път да политизираме и тази тема. Когато новините са добри за България трябва да се радваме всички! И най-вече - да благодарим, защото икономическата ситуация в ЕС не е никак розова.

402

за 515

преди 11 години

Кавал, ти ли щеше да храниш 140 000 армия? Англия и Франция имат армии по 80 000, а са в пъти по големи от нас....

401

Потресаващи разкрити

преди 11 години

червените БУДАли измислиха БУДА за да прикрият далаверите си..........Документи уличаващи в корупция офчия Румен и *** са на сайта на Народното Събрание - четете ги!

400

666! СУПЕР...

преди 11 години

....СЛЕД 1989 ЕСТЕСТВЕНО БЕШЕ ДА СЕ КРАДЕ ПОВЕЧЕ ЗАТОВА И БЕШЕ ИЗМИСЛЕНА ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ У БУЛГАРИЯ...ТЯ ДАДЕ ВААЗМОЖНОС ДА СЕ РАЗПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА И ДА СЕ ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО ХУМАННО И ДЕМОКРАТИЧНО...!....РЕЗУЛТАТ Е:... БЕЗ ВОИНА БУЛГАРИЯ ЗАГУБИ АРМИЯТА СИ ...!...С ОГРОМНИ ЗАГУБИ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО...!....СЕ ЕДНО БЕШЕ ХВЪРЛЕНА НЕУТРОННА БОМБА...!..../ПО РАЗРУШИТЕЛНА ОТ АТОМНАТА БОМБА ХВЪРЛЕНА НАД ХИРОШИМА...!/...РЕЗУЛТАТ:....УНИШТОЖЕНА ИНДУСТРИЯ...!...ОГРОМНА БЕЗРАБОТИЦА...!

399

Сравнение

преди 11 години

биесипе/депесе - турски *** с 00 еврофондовеГЕРБ - 12 милиарда евро НЕТО..............как да не гласувам за тях

398

Анонимен

преди 11 години

8 %-товите червени БУДАли си измислиха БУДА...ми да си вЕрват ''другаретЕ'

397

запалянко

преди 11 години

Бойко бие комунистите!Бий Бойко комунистите1Бий, бий, бий!

396

EDNA MAYKA

преди 11 години

PREDI MALKO MOYAT LUBIM ZAMINA ZA FRANZIYA.OSTAVI MEN IDVETE NI DEZA!!!!!ZASTOOOOOOOOO.ZASTOTO TRYABVA DA NI HRANI NASIYAT TATKO TOY E PRINUDEN DA IDE NA GURBET.NE ZA DA JIVEEM OHOLNO HIIIIIC NEE!A ZA DA JIVEEM NORMALNO STE SIM NAY STASTLIVATA KOGATO ZAMINEM ZYALOTO SEMEYSTVO I IZBYAGAME OT TAZI NENORMALNA I KRADLIVA DIRJAVA KOYATO NE MISLI NITO ZA SVOITE MLADI,NITO ZA SVOITE STARI HORA NITO PIK KOETO E NAAAAAY TIJNOTO SVOETO BIDESTE .DEZATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!