129

Анонимен

преди 11 години

А запазете си малко плюнка за утре,че утре биволъ ще публикува още от есето Буда.

128

Прост

преди 11 години

Аз си мисля, че именно Цецо -папконосеца-кадровик в МБР държи Боко за топките с извадените от досие "Буда" странички....

127

недйте рива бе!!!

преди 11 години

Абе много ривете против тоя пусти Бойко бре!Не е толкова лош човека,ама май излиза че,вие сте си големи отрапки.

126

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че по достойно е ББ да излезе и да каже истината, а не да отричат и за говорят за фалшифицирани документи, компромати. На всеки стана ясно, че тези документи са копия на оригинали и те съществуват.Да излезе и да каже на българския народ, такива бяха времената, разработвали са ме, проверявали са ме за връзки с криминално проявени лица и т.н.. А тези увъртания, явно говорят, че има нещо тъмно в миналото на първия човек в държавата. И ако е така жалко за народа за държавата, за всички нас.

125

само така !

преди 11 години

ГЕРБ си отива,а дано ама на дали!Е тогава айде още един мандат!

124

Анонимен

преди 11 години

като зомбирани са тия от герб еле пък Асфалт паша е като хипнотизиран магистрали са му в тиквата

123

Анонимен

преди 11 години

След Цветанов и Флоров, май и на Емил Костадинов от комисията по досиетата предстои да играе ролята на големия Марин Марковски по отношение на премиера.

122

Анонимен

преди 11 години

Мръсни гадни долни гербаристи !!!! Мутри ,престъпници ***!!!!!!На изборите ще ви пратим на *** !!

121

Анонимен

преди 11 години

Да,и обвиненията срещу твойте апартаменти са фалшиви,и обвиненията срещу Емо Фаса са фал;иви,за това,че е построил незаконенбасейн в държавни земи,и това,че Миро Мършата е продавал държавни гори и дюни, и само вие сте в бяло,милиционери-разбойници!

120

акуд

преди 11 години

Ние герберите ще управляваме заедно с другарите ни от ДПС,така както ви управлявахме 4г без да гъкнете.Слава на Бойко,слава на Цецо,ние сме бъдещето.

119

zritel

преди 11 години

Ал Бънди пак се изказа... :) НИКОЙ НЕ МОЖЕ... ДА Е ПО-*** ОТ Цв.Цв...Тя, тъпотията му, струи и от снимката, и ни облъчва. Махнете снимката, г-да от dnes.bg, или поне снимка в по-далечен план му сложете. Така зомбирате читателите....

118

681

преди 11 години

Редно е новото правителство да направи разследване и повдигне обвинения към всички длъжностни лица , които се опитват да замазват скандала "Буда". От къде - накъде Цецо, Флоров, Янев и останалата хрантутническа пасмина ще укриват доказателства и манипулират обществеността , прикривайки истината. Съд за тях!

117

народа

преди 11 години

Стегайте се! Боко си отива и като за последно ще развърже кесията за Изборите. Нека си върнем поне част от парите които ни е откраднал

116

Читател

преди 11 години

Извода от всички писания е: Борисов и Цветанов много са настъпили мутрите, тракторите и т.н. Супер!

115

акуд

преди 11 години

за 22 г преход преди парламентарни избори аз се наслушах на досиета, КОМУНИСТИТЕ нямат други ХВАТКА освен интриги. нямам нерви за тях

114

един от народа

преди 11 години

Като чета постовете и гледам реакциите на форумците,съм обнадежден,че герберите си заминават на лято.А дано!

113

преди 11 години

САМО АГЕНТ СИМО ОТ АМЕРИКА, МОЖЕ ДА ИЗНУДВА АГЕНТ БУДА .

112

Анонимен

преди 11 години

Ама,разбира се!Щом вашата висока "квалификация "е налице,щом чадърът на ЦРУ и МОСАД е над главите ви никой с никакви доказателства,дори безспорни да са те,както впрочем и са ,не може и с пръст да ви докосне.Защо сте още тук?Защо не отидете при господарите си?Или вие сте им нужни тук ,само да досринете държавата.

111

Анонимен

преди 11 години

Никой не може да изнудва Борисов...В превод от идиотско милиционерски към Български книжовен език - ще рече:Борисов може да изнудва всички!Буда Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всички, които стоите тукДнес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всички журналистиМРЪСНИ ***!!!

110

пипо

преди 11 години

изнудват не само него, но и теб, красавецо.