298

Анонимен

преди 11 години

ей това българите знаят всичко , могат всичко но , като видиш какви са им управницитите се вижда , че само философията им се отдава .а тея шфаби ако бяха нападнали български град , щяха да го превземат за 24 часа.......

297

до 447

преди 11 години

Хахахахахаа.... с ум и хитрост се отърва Чърчил защото май имаше късмет Хитлер да напада с почти всички сили Русия а не Англия. Хитлер ако беше нападнал Англия с този потенциал с който нападна Русия, за една седмица Англия щеше да бъде окупирана, ***.

296

Анонимен

преди 11 години

До 443И Жуков е точно толкова стратег колкото и Сталин, стратегията им се е заключавала в това че нямат никакво уважение към живота на хората за тях те просто са били статистика .....Чърчил в началото на войната е казал;"Една война може да бъде спечелена по 2 начина - С много кръвопролития и жертви - С ум и хитростНие възнамеряваме да спечелим войната по втория начин "За жалост на много руснаци Жуков и Сталин воюват по първия начин

295

valya.doncheva

преди 11 години

До КиркорчоБраво, Киркорчо! Да живейш!И аз това казвам, запрятаме си ръкавите и ще имаме свободен жевот и благополучие.

294

valya.doncheva

преди 11 години

До КиркорчоБраво, Киркорчо! Да живейш!И аз това казвам, запрятаме си ръкавите и ще имаме свободен жевот и благополучие.

293

До 442

преди 11 години

Японците вече са били сърбали попарата. Песента "Три танкиста" е писана специално за тях. Ако, ако...

292

до 441

преди 11 години

Не намесвай Сталин с великият руски народ. Сталин е бил диктатор и зъл *** син- нищо общо с манталитета на обикновения руснак. Впрочем войната с Германия я печели стратега Жуков. Сталин му се е доверявал на 100% при предприемане на тактики при нападение. Грузинският *** Сталин само е пушил от лулата си и с мъдър уж поглед кима на предложенията на Жуков безусловно. ПОне е бил мъдър в това отношение, за да слуша великият стратег Жуков.

291

имигрант

преди 11 години

До: номер 439И аз си слушам великия руски марш "Прощание славянки" и си пия водка "Столичная" със сельодка. Много е готино, съветвам те да пробваш.Но извинявай много, ама аз съм склонен да се съглася със мнението на следващия след теб номер 440, който правилно забеляза, че дневникът на това момиче показва лекотата с която великия Сталин жертва целия народ в името на личната си победа над Хитлер!Криели са се в руините докато червената армия ги прогонила оттам!

290

Анонимен

преди 11 години

Дневника на момичето е доказателство за малоумието и безхаберието на власта в Кремъл, вместо да евакоират мирното население, красноармейците го използват за жив щит .........

289

Анонимен

преди 11 години

Слушам си сега руският химн на слушалки- най- великият химн от всички държави впрочем, пия си ракията със салатка и чета мненията и тези на неблагодарните *** плюещи по Русия. Група *** се събрали тук и казват колко е варварска Русия. Мда, варварска е щото 1943-та година край Сталингард братушките направиха обръч на 300 хилядната армия на генерал Паулус и ги избиха с катюшите на 90%, другите оцеляли 10% ги хвърлиха по руските лагери.Особената заслуга за капана е на маршал Жуков!

288

имигрант

преди 11 години

Фашисти, фашисти, фашисти... срам ги е да кажат нацисти, защото всъщност германците са национал-социалисти, думичка която много прилича на социалисти и комунисти.Фашисти е имало в Италия при Мусолини. В Германия е имало националсоциалисти.Но в голямата си част войниците от Вермахта не са били нацисти. Само висшите офицери и то не всички. Както и специалните части на СС.

287

Анонимен

преди 11 години

Тя отиде и отряза парчета от шинелите на мъртвите немци.великите германци ха ха ха ха

286

великииии....

преди 11 години

велики пияници, велики писатели, велики продажници ,страхотни патриоти, жестоки страсти, мечтатели,мразени и боготворени..руский народ спасител на славянските народи

285

Анонимен

преди 11 години

Излиза книга на Виктор Суворов-допълнено с нова информация за дизайна на болшевиките да нападнат Европа,разбира се започващо с Германия.Като казвам болшевиките,имам предвид тези ,които избиха 20 млн.руснаци вътре в Русия преди втората световна война,които я "спечелиха"после.

284

Maйкъл Чуркин

преди 11 години

Турция,Великобритания,Франция,U.S.A. Са държави които са нанесли най големите вреди на България,тези държави винаги са ни мислили злото.

283

Анонимен

преди 11 години

До 423Явно Бисмарк му е виновен, като нарежда на своите топографи да опишат Рила като част от Стара Планина и по този начин Софииско и Пернишко попадат в пределите на княжество България ..

282

сироп

преди 11 години

Като се има предвид как днес световната медия напада Русия нон стоп,тази статия прави впечатление,описвайки страданията на руснаците,(така както са страдали и германците)като просто скриване на истинските причини зад втората световна война и нечия фанатична омраза към тези дръзнали да се се изправят срещу плановете за световна революция като лицемерна ода полята с гъстия захарен сироп споменат в края на статията.

281

До 412

преди 11 години

Е, като се пръкнат тези 10 нови държави, тогава кажи че някой е Успял да превземе Русия. Те и германците са пращали телеграми, че вече ПОЧТИ са превзели Сталинград, но......

280

Анонимен

преди 11 години

Велик Народ!!! на някои може да не им харесва, да слагат стотици минуси. факт е. И досега. Независимо харесва ли ни или не.Велик народ!

279

dfg

преди 11 години

Жалко че сте с промити мозъци от западната пропаганда. Сега сме "приятели" с хора, които в исторически плани винаги са ни били врагоре. Четете думите на Чърчил и Хитлер за нас, прочетете ккво са правили фреските окупационни части в София - рязали са зърнта на гърдите на изнасилените от тях българки. "Приятели" сме на едни държавички без грам ресурс, унижават ни и ни прецакват за всичко.