11

Анонимен

преди 11 години

До Дядо Иван, прав си но точно на 180 градуса! Националните предатели са тези които искат Белене, защото ще заробят държавата с кредити за един безмислен проект от който няма никаква нужда!

10

ДА, ДА, ДА !

преди 11 години

до 6Това е все едно да те питат искаш ли да имаш петролен кладенец в двора си или не.Само лудите и тези, които мразят България може да искат да няма "петролен кладенец" на територията и.АЕЦ и добивът на петрол, заедно с оръжейната промишленост са най-печелившите легални бизнеси в света !!!Няма губещ АЕЦ !!!

9

Анонимен

преди 11 години

NE NA BELENE ! NE NA RUSKIA FASIZAM !

8

до 2

преди 11 години

Какво има да му разбираш от атомна енергия ? Поглеждаш си сметката за ток, поглеждаш цените на всички стоки и преценяваш - евтино ли ти е или скъпо.Ако ти е евтино и живееш добре - отиваш за гъби в неделя или гласуваш с "НЕ".Ако ти е скъпо, а животът ти е тежък - задължително отиваш на референдума и гласуваш "ДА" на АЕЦ Белене.Няма нищо сложно !

7

Анонимен

преди 11 години

NE NA BELENE!

6

анонимен

преди 11 години

Аз не знам как да гласувам-като слушам как не ни трябва АЕЦ се съгласявам като слушам как трябва да имаме АЕЦ пак се съгласявам Не разбирам и не мога да разбера кой е прав!

5

Анонимен

преди 11 години

NE NA BELENE !

4

Дядо Иван

преди 11 години

Прави са от "Фигаро". Наистина референдумът разделя българите ...На национални предатели и родолюбци. Родолюбците искат доброто за България и подкрепят строитерството на АЕЦ Белене. Националните предатели са против АЕЦ Белене, защото искат слаба, зависима и бедна България с изчезващ народ.

3

Анонимен

преди 11 години

Магграв!Това е бъдещето, това са технологиите които ше променят тотално целия свят и живота на хората!Но ние НЕ.Ние ще се дърлим за допотопните атомни централи, ще ближем ..... на Русия, на САЩ, на когото и да е, само да не се налага да мислим със собствения си ум, да поемем истинска отговорност за бъдещето на деца и внуци, без да ги поставяме пред свършен факт, с похачено на зелено бъдеще.

2

Анонимен

преди 11 години

Разделението е политическо, толкова са малко хората, които разбират от тази материя и са наясно трябва или не трябва да се строи,че е просто смешно да се твърди: "Ядрената енергетика, разделя хората"

1

Анонимен

преди 11 години

Фигаро кога гради "Черна Вода" ни рива ,а сега риве.Ония побъркан Кусто и тои много лаеше за Козлодуй ,но какво стана изгниха му костите ,а сигурно и на правнуците и няма проблем.