518

anonimen

преди 11 години

abe kozel s kozel vzemi i iz4ezvai ot BG 4e ti si nai golemiq *** koi si ti 4e se pavi6 4e re6ava6 ne6tata v BALGARIQ BAN ot BG kakav politik e tozi kozel

517

lel

преди 11 години

Пълен театър ! Мислят си, че жалкия народ, изкуфял и отъпял от мизерията и нищетата ще се върже на подобна инсценировка . . . да ама не, едва ли някой ще повярва и то особено с тия подготвени речи след това.

516

ъ

преди 11 години

България е същата, бей Лютви! И ще си остане, независимо от тъпите ви постановки.Иначе, ако действително решите да се поизтрепете взаимно, ваша си работа.

515

Анонимен

преди 11 години

Ahmed & The Stupid Terrorist9gag/gag/6370578

514

втори опит-успешен

преди 11 години

Атрибута на герб-бухалката щеше да свърши идеална работа.Жалко! много непрофесионално.

513

Анонимен

преди 11 години

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/59580_524361277586100_367604549_n.jpg

512

коко

преди 11 години

България не е ТурцияПОМНИ ГО МЕСТАНходете си в Турция и си правете панаиритеВЕДНАГА, тук е Европа

511

Анонимен

преди 11 години

За малко !!! Нищо, другия път ще му пръснат мръсната крадлива агентска зелка!!На поръчителите: другия път използвайте револвер- няма да ти засече никога!и по бързо !!!

510

Segal

преди 11 години

Доган = Стивън Сегал

509

Гхххххх

преди 11 години

Мисля че трябва да се спре този цирк и всички българи трябва да помогнат за това, стига да мълчим и да навеждане глава! Стига тези турци ограбвали страната ни! И дано всичко да е наред с момчето...

508

ПАТРИОТА

преди 11 години

ЕЙ КАРАБИНИ *** ИМА РЕШЕНИЕ ЗА ОМРАЗАТА.....ИЗЧЕЗВАЙТЕ СИ ОТ КЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ !!!!!!!!!!!!!!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

507

никола

преди 11 години

В истинската демокрация не може да има такава уродлива проява, като опит за покушение над лидера на една партия, заяви зам.-председателят на ДПС Лютви Местан. Лютвииии, в истинска демокрация не може да има и пенсии по 150лв. за 40год. трудов стаж, в истинска демокрация не може философ да строи язовирни стени, не може да има хора които не са получавали заплати от 5-6 месеца, не може да има и етнически партии, не може парламента да харчи пари за коли по 100000лв. ама тук е Чалгария, така че може.

506

алоо,

преди 11 години

сценаристите, не можахте ли да вложите повече фантазия в постановката? А иначе - новата пред - и след- изборна коалиция се пече. Познайте кои?

505

mafia

преди 11 години

Всички тия на снимката сега трябва да бъдат съдени! Побоя който нанасят е незаконен! Аман от сидии извън съда. Аман от PR-ски изпълнения за тия избори. Още има ВЕРВАЙТЕ ми!

504

ьижеиж

преди 11 години

следва сцена номер 2 - обявяване на автономия

503

Конан

преди 11 години

Абсолютен театър, пародия ,много зле! Срам за журналистите !

502

Aurin

преди 11 години

Нападанието ми се вижда някак бутафорно. Като че ли е сякаш театрален етюд за предизборно стягане на електората. Малко му трябва на народа, за да се екзалтира и да се юрне към урните с правилната бюлетина. Ако Октай запази мълчание докрай, вероятно ще бъде възнаграден добре - семейна черта им е да печелят незаслужено големи подаръци срещу малко талант и пот (за справка брат му - Метин) А речта на Местан, толкова патетична и перфектно подготвена вероятно е тренирана доста пред огледалото :)

501

стига толерантност

преди 11 години

да се закрие антиконституционната партия,която ще вкара народа в междуетнически сблъсъци и ще предизвика второ Косово.Да се направи референдум за закриване на тази ***,която няма нищо общо с морала и толерантността,а е проводник на омраза и ограбване на Българската държава.Долу това развилняло се сборище от бандити и талибани.Българи,скоро отиваме на кино,ако не излезем на улиците и не искаме закриване на етническата сбирщина-дпс.

500

yoshikava

преди 11 години

България не е виждала по лошо организиран цирк господин Местан! Коя по-точно част от българите мислите че ще излъжете ?

499

revla

преди 11 години

Аха да се зарадвам! - пък то цирк.