12

Следващата

преди 11 години

... чакайте включване.... Гажданите пречат на управлението , моля да се съкратят на половина .... Е тези като знаят че от 15 години е в несъстоятелност , що го видяха в края на мандата си , де спаха 4 години - че сега народа им пречи.

11

Пешо икономиста

преди 11 години

Зле сме, защото приватизацията ни се протака десетки години... Това от своя страна води до безкрайна кражба на държавни пари... Примери- Кремиковци, БДЖ, БТК, ВМЗ и много други...А кота видях и онзи плакат във ВМЗ-то "ВМЗ под работнически контрол...!!!????" Доста хора ощи живеят, като във времето на Тодор Живков... Разликата межди капитализъм и социализъм е че припървото, ако не се погрижиш сам за себе си умираш от глад..

10

до плюещи държавата

преди 11 години

разбирам, че искате Вашите пари, да се харчат за заплати в губещи фирми

9

Анонимен

преди 11 години

Най вероятно потенциалния клиент дружка на ГЕРБ е казал, отървете се от хората и ще имаме сделка. И гЕРБ сега кво да правят ще разкарат половината хора без да им платят, и ония таен купувач ще се появи и ще лапне завода. И ще почне едно производство на оръжие което ще се изнася за разни терористи и т.н.

8

Boicho

преди 11 години

Bez boi tazi darjavica NEMA da se opravi.

7

Nobi

преди 11 години

Иии тоя комсомолец като го гледам ми идва да прасна един

6

църпър

преди 11 години

колкото и да го мисля не могам си отговори - на кой ли му е потрябвал завод за оружие, и то къкъф - ем работи, ем като работи произвежда, а кът произвежда -ПРОДАВА ЪЪЪ, ДЕ ЛИ СЯ МУ СЕ ДЯНАЛИ ПАРИЧКИТЕ ТОГАЗ, ЧЕ И В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ ГО ОБВИНЯСВАТ ВЪЙ ВЪЙ....некой си *** е аресал,но кой...пак щя мисла да ви речувам и ако го измисла щя *** споделя

5

Анонимен

преди 11 години

в която и да е държавна структура трябва да се направят минимум 50% съкращения, аман от хрантутници, назначени с връзки на измислени позиции, после държавата, т.е. ние да им даваме пари, защото не могат нищо

4

USA Embassy

преди 11 години

Има решение!Обявявате война на Турция, поръчките ще скочат много и даже още работници ще търсят!!

3

банкеръ

преди 11 години

Съкращенията в кабинета също са неизбежни,в общините,в банките,в болниците а бе и ти нищо не вършиш и ти си за съкращение нали.

2

Анонимен

преди 11 години

Модернизирайте завода в такъв случай или ще дойде ред и държавата да приватизираме един ден от някой или да съкратите гражданите наполовина както и се получава дефакто.

1

Анонимен

преди 11 години

NALI NQMASHE DA IMA SAKRASHTENIQ ????TOLKOVA SA DOLNI OT GERB 4E NQMAM DUMI NAI VARTQNITE MASTIIII NQMA PO DOLNI OT TQH.HORATA OT ZAVODA TRQBVA DA BLOKIRAT VSI4KO PATISHTA KAKVOTO SE SETQT ..TRQBVA BUNT NA BALGARINA DA SE SETI ZA KAKVO STAVA DUMA